МОРАЛ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: МОРАЛ

Мнениеот bobo_13 » 27 мар 2014 20:44

Кашчей написа:
bobo_13 написа:Аз ще напиша нещо като неутрален фен. За мен най-голямата грешка е на феновете, които не позволиха клуба да отиде във В група. Трябваше ЦСКА да се обяви във фалит и да се създаде нов клуб(като Ботев и Етър), който да почне от В група...да щеше да загуби 2 години във В група(такива са новите правила на БФС, новосформиран отбор няма право за 1 година да влезе в профи футбола) и евентуално 1 в Б група, но щеше да е чист клуб, без дългове. Тогава със сигурност щеше да има много инвеститори и фирми, които ще искат да помогнат, защото всичко щше да е чисто. В момента никой не знае колко точно са дълговете н аЦСКА, всичко се кърпи за момента и се мисли само за утрешния ден.

Колкото до големите футболисти...за тях да извадят 50-100 хил. лева са трохи, но защо не го правят...ами ние сме българи и такива неща не са ни понятни. Ок Иниеста е примерът, но има още много бивши футболисти, които намират богати хора, обединяват се в консорциум и отправят оферта за закупуване на клуба, който им е дал всичко. Примери бол..особено в Англия.

Все пак Бербатов получава по 5 милиона паунда на сезон в последните 4-5 години, а дори само премиите от последмите 2-3 мача в Монако да даде за акции ще е пак най-големия инвеститор.. А ДАНО, АМА НАДАЛи

http://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s

Наясно ли си какво следва с една фирма, когато обяви фалит? Особено пък, ако е футболен отбор.
Определено отговорът е -не, защото иначе нямаше да напишеш тези неразумни думи в началото на поста си!

Бербатов получава пари с талант и труд, и не мисля, че е длъжен да погасява чужди дългове с тях! Спечели и ти 40 милиона паунда за 2-3 години, а после иди да погасиш дълговете на някоя община, щото те кефи!

Напълно съм наясно какво следва след обявяването на едно търговско дружество във фалит, все пак това ми е професията и доста фирми съм водил процедурите по обявяване в несъстоятелност. След като ЦСКА няма активи, не виждам чак какво толкова ще загуби..стадионът не е техен, няма вече база на 4-ти километър; най-много базата в Панчарево....но после тя може да се оркупи във хубави дни. Нали виждаш какво стана с Ботев..всчики дългове са на Митьо Селския....с Етър всички дългове са на името на Фекзи-то...да си ходят в Инстанбул да си го търсят. А в ЦСКА се улесняват нещата защото то е ЕАД. Има едноличен собственик
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 21:12

bobo_13 написа:
Кашчей написа:
bobo_13 написа:Аз ще напиша нещо като неутрален фен. За мен най-голямата грешка е на феновете, които не позволиха клуба да отиде във В група. Трябваше ЦСКА да се обяви във фалит и да се създаде нов клуб(като Ботев и Етър), който да почне от В група...да щеше да загуби 2 години във В група(такива са новите правила на БФС, новосформиран отбор няма право за 1 година да влезе в профи футбола) и евентуално 1 в Б група, но щеше да е чист клуб, без дългове. Тогава със сигурност щеше да има много инвеститори и фирми, които ще искат да помогнат, защото всичко щше да е чисто. В момента никой не знае колко точно са дълговете н аЦСКА, всичко се кърпи за момента и се мисли само за утрешния ден.

Колкото до големите футболисти...за тях да извадят 50-100 хил. лева са трохи, но защо не го правят...ами ние сме българи и такива неща не са ни понятни. Ок Иниеста е примерът, но има още много бивши футболисти, които намират богати хора, обединяват се в консорциум и отправят оферта за закупуване на клуба, който им е дал всичко. Примери бол..особено в Англия.

Все пак Бербатов получава по 5 милиона паунда на сезон в последните 4-5 години, а дори само премиите от последмите 2-3 мача в Монако да даде за акции ще е пак най-големия инвеститор.. А ДАНО, АМА НАДАЛи

http://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s

Наясно ли си какво следва с една фирма, когато обяви фалит? Особено пък, ако е футболен отбор.
Определено отговорът е -не, защото иначе нямаше да напишеш тези неразумни думи в началото на поста си!

Бербатов получава пари с талант и труд, и не мисля, че е длъжен да погасява чужди дългове с тях! Спечели и ти 40 милиона паунда за 2-3 години, а после иди да погасиш дълговете на някоя община, щото те кефи!

Напълно съм наясно какво следва след обявяването на едно търговско дружество във фалит, все пак това ми е професията и доста фирми съм водил процедурите по обявяване в несъстоятелност. След като ЦСКА няма активи, не виждам чак какво толкова ще загуби..стадионът не е техен, няма вече база на 4-ти километър; най-много базата в Панчарево....но после тя може да се оркупи във хубави дни. Нали виждаш какво стана с Ботев..всчики дългове са на Митьо Селския....с Етър всички дългове са на името на Фекзи-то...да си ходят в Инстанбул да си го търсят. А в ЦСКА се улесняват нещата защото то е ЕАД. Има едноличен собственик

Ясно е колко си навътре, след като за теб ЦСКА все още е ЕАД :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 27 мар 2014 21:15

Хах Касчей, как бих могъл да пропусна?

Не, цялата дрисня с Радуканов е крайно отблъскваща, и същевременно е много ясен индикатор за това, в каква безизходица са. Радуканов сам ли е решил да си търси парите, или под натиск на други лица (Венци, Тирани, и пр.) не знам, но също е измикярско, просто падението на Томови с открити писма в сайта, впечатлява дори за нашите стандарти.

Това по никакъв начин, не оправдава грозната атака срещу акцията за подкрепа на клуба чрез форма на символично дарение от неговите подръжници, а и от шматки като мене. Това е каузата и всички опити да се приравни като равнозначна на кое да е друго срамно червено петно, са насочени към подриване на каузата - абсолютно благородна.

Едно е да подкрепчш някой друг, друго е да си против, но съвсем няма нищо общо с това да се подиграваш с мечтите на хората.

Иначе, бързия фалит се възприема като генериращ най-малко негативи, чрез шокова терапия на момента, погледнато от страни. А страхът от болката е накарал много да изберат продължителното затлачване, като не знам някой да е изплувал. И аз като разбрах, че няма да е ПАД, отписах проекта като бита карта, но не мога да си позволя да изгубя всяка надежда.

Продажбата на акции започна отчайващо слабо и няма време!!! ЦСКА няма да изчезне, ако пропадне този проект, но много неща в България никога няма да се случат, ако не му се даде шанс.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 21:28

roskov9 написа:Хах Касчей, как бих могъл да пропусна?

Не, цялата дрисня с Радуканов е крайно отблъскваща, и същевременно е много ясен индикатор за това, в каква безизходица са. Радуканов сам ли е решил да си търси парите, или под натиск на други лица (Венци, Тирани, и пр.) не знам, но също е измикярско, просто падението на Томови с открити писма в сайта, впечатлява дори за нашите стандарти.

Това по никакъв начин, не оправдава грозната атака срещу акцията за подкрепа на клуба чрез форма на символично дарение от неговите подръжници, а и от шматки като мене. Това е каузата и всички опити да се приравни като равнозначна на кое да е друго срамно червено петно, са насочени към подриване на каузата - абсолютно благородна.

Едно е да подкрепчш някой друг, друго е да си против, но съвсем няма нищо общо с това да се подиграваш с мечтите на хората.

Иначе, бързия фалит се възприема като генериращ най-малко негативи, чрез шокова терапия на момента, погледнато от страни. А страхът от болката е накарал много да изберат продължителното затлачване, като не знам някой да е изплувал. И аз като разбрах, че няма да е ПАД, отписах проекта като бита карта, но не мога да си позволя да изгубя всяка надежда.

Продажбата на акции започна отчайващо слабо и няма време!!! ЦСКА няма да изчезне, ако пропадне този проект, но много неща в България никога няма да се случат, ако не му се даде шанс.

Шанс му е даден. За зла съдба, лицето на шанса е точно Ал. Томов, съден и осъден, докарал веднъж ЦСКА до ръба.
ОК- подписката успява, стават ПАД, с набраните средства покриват половината или 2/3 от дълговете.. нататък? При вторичното предлагане, акциите се търгуват за собствена сметка и в клуба влиза нищо. За да си интересен обаче трябва и да имаш някаква търговска активност, а не само Стойчо или Томов да се изявяват по медиите. Колко фланелки на Менди са продали ЦСКА в Китай, Сингапур, Япония....дори и в България. ама фланелки от двата екипа-официален и резервен, и на цени на оригинална фланелка? Че те в България не могат да предизвикат търговски интерес, а аз говоря за места, където не са и чували за тях..за кой ли наш отбор са чували там де :cry:

Мислил ли си, защото аджеба, нито един петролен шейх или руски олигарх не реши да купи български отбор, а се насочват към Англия, Франция... :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

iliyan

Мнениеот iliyan » 27 мар 2014 22:51

Кашчей написа:"Кирето" да не са го съдили за кражба или лъжа, или пък за злоупотреби :roll: Ако имаш инфо ще се радвам да науча нещо от първа ръка 8-)

Ще ти задам един въпрос - Как така се намират пари за Лудогорец , а за БМФ даже кредит не може да вземе а ?! И двете дружества се управляват от Кирето и Ко !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2014 22:56

iliyan написа:
Кашчей написа:"Кирето" да не са го съдили за кражба или лъжа, или пък за злоупотреби :roll: Ако имаш инфо ще се радвам да науча нещо от първа ръка 8-)

Ще ти задам един въпрос - Как така се намират пари за Лудогорец , а за БМФ даже кредит не може да вземе а ?! И двете дружества се управляват от Кирето и Ко !!!

Цъцъцъ.. и това доказва, че е лъжец и крадец, а Томов е момина сълза, като имаме предвид Кремиковци, че и ЦСКА :roll:

ПП-Определено ще си от първите, които ще приветстват Домусчиев, като собственик на ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 мар 2014 00:35

Никой не може да задължи някой да си купи акции от ЦСКА,въпреки,че най-малкото което могат да направят хора като Стоичков,Костадинов,Бербатов и тн. да си закупи публично акции да извикат една телевизия да ги снима независимо за колко пари,а ако мислят,че това е измама поне да излезе и да каже да не купуваме.Думите на Ботев за Борован илзизат верни в тая ситуация.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 28 мар 2014 01:01

Да, абсолютно си прав за това, че въпросителните ще запонат след, като се избегне провала. Няма лошо и от сега да ги задаваме.
Независимо дали някой го оспорва или не, сега е момента - много вероятно да е единствения - за червените - и за вс. др. - последен шанс, да направим правилния избор,
този който ни прави по-силни, а не този който убива другия.

Ще гледаме ли безучастно скованите апели за помощ на червената армия?
Или ще изпитваме блаженно удоволствие?

Поредният ПФК в състояние на фалит, не е повод за подкрепа, нито национална кауза.
Националното допитване за солидарност в разфасовки от по 30лв е обаче именно това.
а представянето на момчета видяхме че не отстъпва по желание, воля и достойнство на Лудогорец.

Кое е различното? Просташкия тон на публика, треньор, и ръководство? И в Лудогорец не сме лишени
от противоречиви изяви прелитащи край коректния тон. Помощта беше безценна,
и сега не мога да гледам бездейно.

А футболната общественост, която не стъпва на стадиона, минава под един знаменател = на задължителна лепта хорски срам.

И така, докато реши народа веднъж да се изправи. Аз знам от коя страна няма да съм.

Върни се в “Футбол - България”