Кашчей написа:bobo_13 написа:Аз ще напиша нещо като неутрален фен. За мен най-голямата грешка е на феновете, които не позволиха клуба да отиде във В група. Трябваше ЦСКА да се обяви във фалит и да се създаде нов клуб(като Ботев и Етър), който да почне от В група...да щеше да загуби 2 години във В група(такива са новите правила на БФС, новосформиран отбор няма право за 1 година да влезе в профи футбола) и евентуално 1 в Б група, но щеше да е чист клуб, без дългове. Тогава със сигурност щеше да има много инвеститори и фирми, които ще искат да помогнат, защото всичко щше да е чисто. В момента никой не знае колко точно са дълговете н аЦСКА, всичко се кърпи за момента и се мисли само за утрешния ден.
Колкото до големите футболисти...за тях да извадят 50-100 хил. лева са трохи, но защо не го правят...ами ние сме българи и такива неща не са ни понятни. Ок Иниеста е примерът, но има още много бивши футболисти, които намират богати хора, обединяват се в консорциум и отправят оферта за закупуване на клуба, който им е дал всичко. Примери бол..особено в Англия.
Все пак Бербатов получава по 5 милиона паунда на сезон в последните 4-5 години, а дори само премиите от последмите 2-3 мача в Монако да даде за акции ще е пак най-големия инвеститор.. А ДАНО, АМА НАДАЛи
http://www.youtube.com/watch?v=_JiEod-HX1s
Наясно ли си какво следва с една фирма, когато обяви фалит? Особено пък, ако е футболен отбор.
Определено отговорът е -не, защото иначе нямаше да напишеш тези неразумни думи в началото на поста си!
Бербатов получава пари с талант и труд, и не мисля, че е длъжен да погасява чужди дългове с тях! Спечели и ти 40 милиона паунда за 2-3 години, а после иди да погасиш дълговете на някоя община, щото те кефи!
Напълно съм наясно какво следва след обявяването на едно търговско дружество във фалит, все пак това ми е професията и доста фирми съм водил процедурите по обявяване в несъстоятелност. След като ЦСКА няма активи, не виждам чак какво толкова ще загуби..стадионът не е техен, няма вече база на 4-ти километър; най-много базата в Панчарево....но после тя може да се оркупи във хубави дни. Нали виждаш какво стана с Ботев..всчики дългове са на Митьо Селския....с Етър всички дългове са на името на Фекзи-то...да си ходят в Инстанбул да си го търсят. А в ЦСКА се улесняват нещата защото то е ЕАД. Има едноличен собственик