Палки, боксове и ножове !!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Палки, боксове и ножове !!

Мнениеот RedeviL » 16 мар 2014 12:48

Betchualeng Arnaikem написа:
RedeviL написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
RedeviL написа:Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието)..

Демек хората, които не искат да се бият не е добре да носят артикули на отбора си? Евала, така се прави.. бухахаха...
Вие чувате ли се какви глупости дрънкате, откъде накъде ще приемате за нормално някой цървул да се бие с хората защото са ОТ ДРУГИЯ ОТБОР и примерно носят шал на ВРАГА?

Вчера както винаги след мач поредната простотия в Надежда от окъсали герои. Хубавото е, че ще бъдат държани под око и номера ще бъде платен подобаващо.

На и около стадиона си го развявай колкото си искаш.. Какъв е проблема след края на мача, когато феновете се разотиват и започва да се стъмнява, да се избягва набиването на очи, обобено ако се придвижваш пеша и с градски транспорт!?

Елементарно, много елементарно. Принципно трябва да имам право да сложа шал на любимия си отбор и никой да няма право да ме напада заради това.

Отговори ми с да или не: законно ли е да бъдеш нападнат защото носиш шал на любимия си отбор по улиците на София? Примерно питам..

Естествено, че не.. А и не се опитвам да убеждавам хората в подобно нещо! Реших да пиша в темата, защото много хора твърдят, че е безкрайно опасно да заведат децата си на мач, което не кореспондира с истината.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 16 мар 2014 17:59

КрВЛю,
Правилно си отбелязал, че е почти пълно изключение, освен при малките петленца, които искат да са, но все още не са, а пък ги сърби за нещо. Убеден съм, че и те са най-опасни откам иррационални решения.
Далтон ги изчерпа. И групата голяма, и куките там, келешите тръгнали на ръкопашен бой с бомбички и от далече.

Относно провокациите - Гробарите цял ден шетаха на групички из Разград, без шалове и тениски, и не знам за елементарни провокации дори, като се има предвид, че града е културизъм и чалга... В грозната ни клетка се преобразиха в некво чудо.
Май-май, без наличие на излишно и неуместно напрежение, много рядко ще пострада някой от незаслужено нещастие.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 16 мар 2014 18:35

redman написа:
Ivailo_rz написа:После защо нямало хора по стадиони . Заради тея ... как да ида на мач ако съм фен на някой от 2-та отбора и да взема примерно 2-те си деца , след като има вероятност още преди мача да отнесат някой камък , ракета ,бомба и да пребият баща им пред очите им .... клубовете трябва да вземат мерки и да се оттърват от такива фенове сред агитките си . Предпочитам фенството в Англия честно казано ..

Стига глупости, с 11 годишния ми син бяхме в сектор А и куфяхме след последния сигнал! Единствената простотия за целия мач бяха няколкото ракети, които нечовеците изстреляха в сектор А откъм Б. Крайно време е за наказания на наркосектора! Беше пълно с деца в сектор А, да подчертая!

а от г сектор нямаше ракети ,така ли да разбирам?
и вие със синчето ли пяхте кзл и "...смърт на Левски се мълви..."?браво добро поколение ще въъзпитате,особено вие от неНАРКОСЕКТОРА,как мислиш да ми отговориш?

Върни се в “Футбол - България”