Загубилият финалист за купата няма да играе в евротурнирите?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Загубилият финалист за купата няма да играе в евротурнирите?

Мнениеот wolf » 16 мар 2014 00:56

h123 написа:На мен по-ми е интересно ако 8мия има повече точки от 7мия или 9тия има повече точки от 7мия то какво ще е крайното класиране....И ако някой човек примерно чужденец попадне на нашето класиране в интернет и го погледне колко ли ще се чуди?Примерно тук в ГОНГ не е разделено на 2 седмици а мисля че трябва да има черта, каквато всъщност няма! Ако някой от сайта чете, то може да направят нещо по въпроса.Идеята ми е безплатна :lol:

Шотландия, Холандия преди няколко сезона, Белгия където имат още по извратено чувство за хумор с деленето на 2 на точките след края на сезона. Не си мисли че сме открили топлата вода

Потребителски аватар
Blucerchiati
Контакти:

Re: Загубилият финалист за купата няма да играе в евротурнирите?

Мнениеот Blucerchiati » 16 мар 2014 07:54

През от миналия сезон се знае това . Дискусията беше за финала Берое - Левски за купата на България
Ако Левски беше спечелил купата Берое нямаше да играе за ЛЕ .
Не виждам смисъл сега пак да се говори за този казус

Потребителски аватар
FCH

Re: Загубилия финалист за купата няма да играе в евротурнирите?

Мнениеот FCH » 16 мар 2014 16:57

Parmalat написа:
valero80 написа:А ти последно на кой отбор си фен на Литекс, Лудогорец или Ченоморец.

Фен на Черноморец.Подкрепящ всички провинциални отбори срещу непоправимите софийски злини Левски и ЦСКА. 8-)

Значи си и за Нефтохимик :roll:

Върни се в “Футбол - България”