Бургас приема дербито на Пловдив?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Бургас приема дербито на Пловдив?

Мнениеот Raoul_Duke » 10 мар 2014 16:23

svobodni написа:
MoNteSo написа:Предполагам, че още откакто заявихте базата в коматево за мачовете си, полицията и бфс са треперили за дербито. Сами им решихте проблема.

Без значение дали мача е на закрити врати пак ще има хора. На базата в Коматево можеш да гледаш мача и извън стадиона. :)

Много отдавна не може, защото сложиха рекламни пана по оградата именно с цел да няма зяпачи-гратисчии. Другият вариант е да се чупят пана-та, ама пък тогава идва проблема с полицията и камерите, които снимат. То не е една беля...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 мар 2014 16:27

vannistelroy написа:Ами то бургаското дерби се игра в Сливен защо пловдивското да не е в Бургас... :mrgreen:
Само пазете стадиона ей пловдивчани!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ами защо Софийското да не е в Пловдив ???? И там имаше ексцесии ???? Ще стане пълен цирк "Перукан" !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 10 мар 2014 16:32

bulgaro написа:Стара Загора е най-подходящ домакин за това Дерби. От полицията, ако си размърдат закърнялото сиво вещество и охранените задници, няма да има никакъв проблем по пътя на отиване и на връщане.

А не мерси :) Нищо лично,но след последните ви погроми е малко нагло,не мислиш ли?Още е пресен спомена и за онзи мач Ботев Нефтохимик (мисля) когато потрошихте половината трибуна.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 10 мар 2014 16:48

Запазена марка на заралии е камъни по колите и спринт. Малко е нагло да говориш за погроми, не мислиш ли ?

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 10 мар 2014 17:24

kanari написа:Запазена марка на заралии е камъни по колите и спринт. Малко е нагло да говориш за погроми, не мислиш ли ?

Майна, не бъди скромен. Точно ти да ми говориш за погроми си е нагло. Чупенето на седалки ви е като чопленето на семки. Във всяко стадо има мърши ;) .

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 10 мар 2014 17:47

balgarin написа:
kanari написа:Запазена марка на заралии е камъни по колите и спринт. Малко е нагло да говориш за погроми, не мислиш ли ?

Майна, не бъди скромен. Точно ти да ми говориш за погроми си е нагло. Чупенето на седалки ви е като чопленето на семки. Във всяко стадо има мърши ;) .

Ами тогава защо да не дойдем в зарата :) . Да не говорим, че 100% ви е най густо като си напълним сектора(всеки път) и си тръгнем без точка (всеки път) . Освен това предполагам , че сме си заплатили щетите след 2:1 . Напоследък рядко правим простотии и погроми. Тогава инцидентно имахме хора на зелените седалки под сектора и в края на мача вдигнаха 2 мноооого спорни засади на Костов.

П.С Как се справя Костов ? На мен ми беше любимец и много ме грабваха моите авери :)

На линия
Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 мар 2014 19:17

Не, Благодаря! 8-)

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 10 мар 2014 19:33

Пловдивското дерби между Ботев Пловдив и Локомотив (Пловдив) също е в неделя, но от 14:00 часа на базата в “Коматево”.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=476865

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 10 мар 2014 21:58

Ние не помня да сме чупили на "Лазур", а и то е грехота да посегнеш на този хубав стадион. А и на който и да е друг стадион. Ако не можеш да строиш, поне пази и не руши. Но винаги се намират хора без мозък, възпитание и грам мисъл, та...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 11 мар 2014 09:16

kanari написа: Ами тогава защо да не дойдем в зарата :) . Да не говорим, че 100% ви е най густо като си напълним сектора(всеки път) и си тръгнем без точка (всеки път) . Освен това предполагам , че сме си заплатили щетите след 2:1 . Напоследък рядко правим простотии и погроми. Тогава инцидентно имахме хора на зелените седалки под сектора и в края на мача вдигнаха 2 мноооого спорни засади на Костов.
П.С Как се справя Костов ? На мен ми беше любимец и много ме грабваха моите авери :)

Бори се за мястото си. Хубчев повече го пуска на крилото, а за мен той си е нападател. Но пък нямаме външни халфове. С тая втора седмица ще има време и шанс да покаже става ли за футбол.

Върни се в “Футбол - България”