Последен шанс за Батков и компания
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Последен шанс за Батков и компания
Това е последния шанс за Батков и компания сега е момента да разбиеме цеца а ако и тях не биеме вече резила ще бъде пълен.Затова ако не биеме чорбата просто веднага след мача трябва да си тръгнат сами ако са истински мъже.А за играчите само ще кажа момчета ние сме с вас и този мач докажете че ставате за този велик отбор ЛЕВСКИ като размажете свинете,а ако ли не след мача и вие си тръгвайте.УСПЕХ И САМО ЛЕВСКИ
Само Левски
Re: Последен шанс за Батков и компания
Батков му дреме на оная работа за мача и Левски! 

Не че съм голям фен на Батков,но според мен той е направи 2 грешки.Първата беше разпродаването(респективно смяната на Мъри),втората,че не даде на Вили Вуцов да си "изиграе" реванша с БАТЕ.Знам че повечето ненавиждате Вили(макар да не разбирам защо?),но той поне обича Левски(както всички нас) и направи каквото можа за два мача.Аз поне в тези два мача видях отбор който се опитваше да атакува.Доколко е успял е друг въпрос тъй като за толкова време...Все пак не забравяите колко време му трябваше на Мъри да ги научи да играят!!!А към момента поне за мен имаме най-добрите футболисти в България като единици.Лошото е,че Кокала неможе да ги направи отбор!Просто не е такъв треньор.
Каквото и да стане в събота,най-глупавото нещо,което може да направи един фен е да освирква отбора си.Всеки знае да е на стадиона и да се радва на победите.Затова казват,че публиката е 12-тия играч-защото като бие отборът се радваш с него,като падне пак си с него!
Само ЛЕВСКИ!
Каквото и да стане в събота,най-глупавото нещо,което може да направи един фен е да освирква отбора си.Всеки знае да е на стадиона и да се радва на победите.Затова казват,че публиката е 12-тия играч-защото като бие отборът се радваш с него,като падне пак си с него!
Само ЛЕВСКИ!
BIEM SVINETE A POSLE CACITE I SME 1-VI!!!!!!!!!!!!
Върни се в “Футбол - България”