Скандално видео от мач на Локо Пд
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Скандално видео от мач на Локо Пд
Не съм привърженик на конспиративните теории, ама тази защита само тича като ескорт около нападателите. А вратарят при последния гол заради рефлекса си случайно лови топката и после си я хвърля във вратата.
[center]
[/center]

boabbb написа:Колеги, знам, че имаше доста различни теми за уредени контроли, но току-що попаднах на видео, което за мен документира гавра с българския футбол и с отбора на Локомотив ( Пловдив ) в частност. Независимо, че това са контроли, такъв род изпълнения от професионални футболисти са меко казано неморални. Наблюдавайте във видеото "намесите" на Данчо Господинов. Ако някой си мисли, че е слаб вратар, нека гледа мача с ЦСКА от есента ( 0:0 ). За информация - не съм фен на никой от пловдивските отбори и нямам предубеждения.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kez9OtJkO6E[/youtube]
Коко:Момчета, трябва да направим малко парички, да има за заплати,моренце и барове,така че запрятайте ръкави

Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- dreben23
- Контакти:
Не видях нищо съмнително, те в повечето мачове си играха точно така и за първенството.
Друг е въпросът, че и съперниците им за първенство играеха по същия начин, а тези пък на Ботев да не говорим!
[offtopic]Само на ЦСКА всички скачат, даже и Локо сф!
[/offtopic]

Друг е въпросът, че и съперниците им за първенство играеха по същия начин, а тези пък на Ботев да не говорим!

[offtopic]Само на ЦСКА всички скачат, даже и Локо сф!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Футбол - България”