Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Новият национален стадион ще е в Овча купел и само 33 000

Мнениеот Red Warrior » 10 яну 2014 01:02

ivaylo70 написа:
6urda написа:
ivaylo70 написа: А ако живееш в "Надежда–6 (сега "Връбница), как стигаш до надлез "Надежда"?

Е тука е ключа от бараката! :lol: Проблемът ти е стигането до надлеза,а не до "Овча купел"!Колкото за редовността на 5-та,горе-долу цигара време и идва следващата.Няма начин един стадион да е еднакво удобен за всички.Ако го направят във Враждебна,или Борисовата градина пак ще трябва да стигнеш от Връбница до надлеза,нали?Не вярвам германците да не са обърнали внимание на локацията.Нали все пак искат стадиона да се пълни.Няма значение дали ще бъде за мач или концерт.[/quote]
Първо: Не живея в Надежда–6 и не това е ключа от бараката, поне лично за мен! Второ: Проблемът ми е "Овча купел", защото е по– близо до Перник, от колкото до центъра на града, а за мен се пада на другият край на града, защото съм в "Сухата река". Трето: Ако си направиш труд и прочетеш, внимателно какво съм написал ще разбереш, че не говоря за никаква "Враждебна", не говоря и за "Герена", която на мен ми е много удобна, а говоря за пустеещо място в центъра на града, което е удобно за всички и има достатъчно добра транспортна комуникация, а не два трамвая и един селски автобус! И ако си вдигнеш главата и погледнеш по–далеч от носа си ще разбереш, че на германците хич не им пука къде ще е стадиона, за тях е важно да си вложат парите в нещо, от което ще изкарат парите, които са вложили плюс още толкова. Справка: Искаха в началото националният стадион да е в "Борисовата градина", на местото на "Българска армия"! Така че преди да пишеш за ключове, бараки, "Враждебна" и "Овча купел", първо вдигни глава, погледни по далеч от носа си, помисли и като разбереш за какво иде реч, тогава коментирай!!![/quote]
Пич, какво им обясняваш. Виж, че са от ватман нагоре. Предлагам да направят стадиона на Люлин планина - хем чичо ми има вила там, хем ще са на чист въздух. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 10 яну 2014 11:31

Да направят и стадион Пловдив с капацитет 50 000 и когато има невиждан интерес (което ще е още по - невиждано) нека да играят в Пловдив. А това в коя част на града се намира стадиона няма абсолютно никакво значение ! Винаги ще има мрънкащи и недоволни. 33 000 българи > 50 000 англичани, французи или германци ! Просто трябва да се правят нови стадиони. Не може Македония да има такъв стадион, а ние дори да не сме започнали .. :oops:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 яну 2014 15:15

След като Националният стадион „Васил Левски“ е с капацитет 43 200 зрители, най- нормалният въпрос е от какъв зор да правим друг за само 33 000 р София и то в Овча купел ? Защото сме богата държава или защото фенове на Славия ще го " пълнят" целогодишно 1/1000 от него ? :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 10 яну 2014 18:38

stefani написа:След като Националният стадион „Васил Левски“ е с капацитет 43 200 зрители, най- нормалният въпрос е от какъв зор да правим друг за само 33 000 р София и то в Овча купел ? Защото сме богата държава или защото фенове на Славия ще го " пълнят" целогодишно 1/1000 от него ? :)

Извинявай, stefani, но това, че сегашният Национален стадион е 44+к зрители, не значи, че трябва насила да правим нов по-голям стадион. В едно от предишните си мнения извадих статистика с посещаемостта му за последните 2 години. Ако ги видиш, не си заслужава по-голям стадион. ОК, нов модерен голям стадион, но само да плащаме издръжка и данъци само за красота? Над 30-35к зрители се случва само веднъж на 5-10 години, и то само, ако някой от клубните ни отвори играе там в европейските турнири срещу някой голям. За "Национала" , може да видиш , че дори и с Италия се напълни 1/3. По-добре едно кокетно и добре изглеждащо стадионче с около 30к, което ще се пълни до краен предел, отколкото един грамаден 40-50к , който ще стои празен цяла година и може би ... може би ... на 4 годишен цикъл от Световни квалификации , може би ще се напълни на 70%.

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 16 яну 2014 15:32

33 хил. е чудесен капацитет и без това трудно се събират повече,не знам обаче ако Славия и националния отбор играят там,немците кога очкват да си върнат вложеното?
От друга страна нов стадион може да вдигне посещаемостта на Славия.

Върни се в “Футбол - България”