ivaylo70 написа:6urda написа:ivaylo70 написа: А ако живееш в "Надежда–6 (сега "Връбница), как стигаш до надлез "Надежда"?
Е тука е ключа от бараката!

Първо: Не живея в Надежда–6 и не това е ключа от бараката, поне лично за мен! Второ: Проблемът ми е "Овча купел", защото е по– близо до Перник, от колкото до центъра на града, а за мен се пада на другият край на града, защото съм в "Сухата река". Трето: Ако си направиш труд и прочетеш, внимателно какво съм написал ще разбереш, че не говоря за никаква "Враждебна", не говоря и за "Герена", която на мен ми е много удобна, а говоря за пустеещо място в центъра на града, което е удобно за всички и има достатъчно добра транспортна комуникация, а не два трамвая и един селски автобус! И ако си вдигнеш главата и погледнеш по–далеч от носа си ще разбереш, че на германците хич не им пука къде ще е стадиона, за тях е важно да си вложат парите в нещо, от което ще изкарат парите, които са вложили плюс още толкова. Справка: Искаха в началото националният стадион да е в "Борисовата градина", на местото на "Българска армия"! Така че преди да пишеш за ключове, бараки, "Враждебна" и "Овча купел", първо вдигни глава, погледни по далеч от носа си, помисли и като разбереш за какво иде реч, тогава коментирай!!![/quote]
Пич, какво им обясняваш. Виж, че са от ватман нагоре. Предлагам да направят стадиона на Люлин планина - хем чичо ми има вила там, хем ще са на чист въздух.