Обединение на клубове

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Обединение на клубове

Мнениеот ntodorov » 15 яну 2014 00:20

В гена на българина има дефект. Той е създаден да мрази и дели, а не да обединява.
Кога сме се обединявали бе хора...Та ние в историята си имаме едно обединение и го честваме, като национален празник, па макар и да е не изцяло наша тази заслуга. Вие искате отбори да се обединяват.
Няма таквоЗ чудо. Отбори се затриват, имена се сменят, но нивга не съществуват задружно. Ето ние в Бургас имаме един мизерстващ и един оцеляващ отбори...Бизнеса в града ни не милее за футбола, а единствения такъв бизнесмен Павел Бошнаков си направи нов отбор Мастерс и я започна на чисто...И много правилно. Какво да наследи ? Омразата между стария Черноморец и по-малко стария Нефтохимик ли ????
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 15 яну 2014 01:07

ntodorov написа:нов отбор Мастерс

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Master_Burgas

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 15 яну 2014 18:11

Нико написа:
tomba написа:
Нико написа:Очевадно автора на темата е напълно не в час с казуса истински фен на футболен клуб! Приятел , пиши и пускай теми за неща за които имаш поне малко понятие!

Много съм в час,защото съм ходил на много места и виждам какво правят хората,а относно "истинските"фенове някои клубове много си патят.

Това, че си мислиш че си в час съвсем не означава че е така. Само с гледане не става. То и кучето гледа , но не е месар...Не развивай тези твои несъстоятелни теории пред истински фенове на живо - ще ти се смеят , а може и да получиш някой шамар в повече ако прекалиш.

Наклон на к.ра не ми давай,а какво разбираш под истински фен?Клуб не се прави за 50 истински фена,защото те не издържат клуба.

Върни се в “Футбол - България”