Най-стойностният(те) отбор(и) в Югоизточната "В" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

izumrud
Контакти:

Re: Най-стойностният(те) отбор(и) в Югоизточната "В" група

Мнениеот izumrud » 03 дек 2013 10:10

moni74 написа:Управителите на клуба - структурата е съвсем проста, няма такива. Созопол има един директор /тип мениджър/, брат му е треньор, и един домакин. Това е. Нямаме раздут щат като ЦСКА и Левски примерно.
Созопол първо иска да си довърши стадиона, след това ще гони влизане в Б група. Тази зима или пролет живот и здраве, ще се започва и източната трибуна. Така че, повярвай ми, играем мач за мач и каквото стане. Няма директиви за задължително качване в горната група. Първо базата, после ДЮШ /доколкото може да я има в град с 5000 население/ и накрая мъжкия отбор.

Румен и Магито - двете джуджета, бая се обогатиха покрай тоя строеж :)
Но живи и здрави, нека поне се направи. Шото сме свидетели, че на други места се краде и не се прави :)
В Несебър също щеше да почва ремонт, ама няма засега индикации. А и ти ако си от Бургас, знаеш кой управлява реално клуба в Несебър :)

izumrud
Контакти:

Мнениеот izumrud » 03 дек 2013 10:12

Не съм съгласен, че Несебър или Мастер, за Созопол не знам в детайли, че са "оправяли" мачове. За Мастер мога да гарантирам на 1000 %, защото има толкова много непредвидени загуби, които могат да се вземат. Пък и познавам хората там много добре. Тия тимчета в тая селска група са толкова скъсали въжето, че Мастер стига да искат, ще бият по втория начин. Но не това е целта. То тука ако вземеш да даваш на тия селчовци, нагоре какво ще стане? Ще ти искат и 2-ата хотела сигурно

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 дек 2013 18:24

jelew73 написа:Без никакво съмнение отговарям - Верея. Отбор изграден почти изцяло от бивши играчи от А група и най-вече от Берое. Ако желаят промоция никой не може да ги спре. Финансово по-стабилни от половината отбори от "елита" благодарение на строителите на магистрали и не само - Трейс Груп.

Тези които набиха лудогорските пилета ли ? :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 03 дек 2013 19:19

Спартак са с най-големи традиции от всички отбори в тази група,това ги прави стойностен отбор,според мен...
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Върни се в “Футбол - България”