Левски и ЦСКА пак паднаха.Зеленото е на мода.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Левски и ЦСКА пак паднаха.Зеленото е на мода.

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 ное 2013 21:14

stefani написа:Имаше един скиор ...Пакпадналов,а сега Левски и ЦСКА Пакпадналови :lol:

Паралелът е доста точен, само дето трябва да уточниш (най-вече за младите дихатели във форума), че този скиор е най-големият скиор-алпиец на България за всички времена - Петър Попангелов-младши, който е 26-кратен републикански шампион (какво съвпадение) на България по ски и единственият български скиор, печелил състезание за Световната купа в алпийските дисциплини (хоп, още едно съвпадение)... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 10 ное 2013 21:16, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 10 ное 2013 21:16

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Der Führer написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Наистина не предполагах че провинциалистите са толкова озлобени към Столицата, меко казано съм учуден...що бе хора- това че сте от село не ви прави втора ръка, защо се озлобяввате така?! :o

Бедни ми момко ... както е казал Хемингуей - " Всичко което не е на море е провинция" ;) В интерес на истината , в София има някои хубави неща . Като доста софиянки например - лесни и достъпни ... особено когато дойдат на море . 8-)

Стига бе, вЕрно ли? :lol: А па некъв идиот турил табела "Бургас - най-добрия град за живеене!" Баси хумориста! Целия град смърди на развалена цаца, оттатък нефтохим бълва задушлива миризма на мазут, да не кажа направо на пръдня, а тия се набили у Меден Рудник, додето се ходи с винетка от Бургас и викат че живеят на морето! Деба и селяните прости, деба, а най- ме дразнат като съм тръгнал за некой петзвезден комплекс, собствеността на който нема нищо общо с тия нещастници, да ми се набие отпред некой местен абориген с москвич или жигула! :mrgreen:

Толкова си отворен , а нямаш апартамент на първа линия :?:
Какъв софиянец си тогава , или си любител на ол инклузив туризма :mrgreen:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 10 ное 2013 22:50

Teo написа:
BadBoy написа:
Teo написа:Футбол с пари всеки може да прави... моля измисления отбор с 15 човека публика(жертва на резултата) да не ми коментират.

О Тео и теб не те ли е срам, чче ЦСКА с милионите фенове губи в къщи от отбор, който има 15 човека публика?

Не ме срам, че ЦСКА загуби. За мен важното е че ЦСКА го има. Аз обичам отбора си, но и не приемем отбор който е направен с валута.

Да!.. Нелечимо е!.... Парите наистина няма да свършат работа.
Още един млад наивник напусна реалноста и се пресели в царството на семките.
Амин!!!

Върни се в “Футбол - България”