Европа ни дава 100 милиона евро за 3 стадиона в България

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Европа ни дава 100 милиона евро за 3 стадиона в България

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 19:28

iliyan написа:
Кашчей написа:Първо кажи по коя програма на ЕС ще дойдат тези пари и как ще бъдат "взети", ако няма представени достатъчно добри проекти?
Аз програма "изграждане на стадиони" не съм виждал досега, а ти?

Не знам , ти си спеца !!! Аз съм един смотан Бдинец и не ги разбирам тези работи !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qWuZhcNsHwk[/youtube]

Не разбрах общото на "Бдинци, лъвове, титани" с темата.
Всъщност, ти и с тях надали имаш общо, защото бдинският полк не е бил пълен с видинчани, по мноого и резонни причини.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 окт 2013 19:50

Кашчей написа:Първо кажи по коя програма на ЕС ще дойдат тези пари и как ще бъдат "взети", ако няма представени достатъчно добри проекти?

Чети бе човек

bobonikolov написа: Парите се отпускат за да може да се изградят 3 стадиона в БГ, които да кандидатстват за домакинство на Евро 2020. И между другото има програми и мерки на ЕС, по които ЮЛНЦ могат да кандидатсвтат за финасиране на проекти за спортни съоръжения. Разровете се в нета и ще разберете. По ПРСР общините също имат тази възможност. В много общини в БГ бяха ремонтирани стадионите по ПРСР.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 окт 2013 20:17

Кашчей написа:
iliyan написа:

Не знам , ти си спеца !!! Аз съм един смотан Бдинец и не ги разбирам тези работи !

Всъщност, ти и с тях надали имаш общо, защото бдинският полк не е бил пълен с видинчани, по мноого и резонни причини.

Малко се образовай - Паметник на Бдинци
И ако не знаеш когато Бдин се бореше да влезе в А група точно тази песен пееха ВИДИНЧАНИ !
И вземи малко прочети преди как се казвал Видин и после ми говори за Бдин , Бъдин и т.н. !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 20:47

iliyan написа:
Кашчей написа:
iliyan написа:

Малко се образовай - Паметник на Бдинци
И ако не знаеш когато Бдин се бореше да влезе в А група точно тази песен пееха ВИДИНЧАНИ !
И вземи малко прочети преди как се казвал Видин и после ми говори за Бдин , Бъдин и т.н. !

ОК, ти си от ЦСКА, а вие сте вечно прави, дори и когато се навеждате.
Един полк, не кадриран, трябва да има състав от около 3-5 000 човека . сигурен съм, че Видин, в началото на миналият век е осигурявал ежегодно такъв състав на полка, без да има войници от други населени места на България
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 окт 2013 22:57

Кашчей написа:ОК, ти си от ЦСКА, а вие сте вечно прави, дори и когато се навеждате.
Един полк, не кадриран, трябва да има състав от около 3-5 000 човека . сигурен съм, че Видин, в началото на миналият век е осигурявал ежегодно такъв състав на полка, без да има войници от други населени места на България

Може да приклекнем , но да се навеждаме - това го могат в Левски ! Не ни бъркай с тях ! Те се навеждат , събличат и т.н. :lol:
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 окт 2013 23:47

iliyan написа:
Кашчей написа:ОК, ти си от ЦСКА, а вие сте вечно прави, дори и когато се навеждате.

Може да приклекнем , но да се навеждаме - това го могат в Левски ! Не ни бъркай с тях ! Те се навеждат , събличат и т.н. :lol:

Ставаше въпрос повече за това, дали Видин в началото на 20-и век е можел със собствени кадри да поддържа наборен полк от не по-малко от 3 000 наборни (без кадровите) военни в продължение на поне 10-15 години.

А другият въпрос е, че с това тотално изместихме темата и аз няма повече да ти отговарям на постове, несвързани с нея!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

iliyan

Мнениеот iliyan » 20 окт 2013 00:53

Кашчей написа:
iliyan написа:

Ставаше въпрос повече за това, дали Видин в началото на 20-и век е можел със собствени кадри да поддържа наборен полк от не по-малко от 3 000 наборни (без кадровите) военни в продължение на поне 10-15 години.

А другият въпрос е, че с това тотално изместихме темата и аз няма повече да ти отговарям на постове, несвързани с нея!

И затова има таг OffTopic - Ползвай го :P

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 окт 2013 06:47

КъсЧей къс ти е мозъка моме.Цв.Вас. инвестира в Ботев,защото ще му донесе девиденти и те вече са факт.И да ти обесня нещо малкият,понеже не си идвал на градският стадион в Пловдив.Първата част от 55000 бижу е строен в началото на 60-те години,а източните трибуни с началото на 90-те.Тоест с инвестиция от 20 милиона България може да има стадион отговарящ на финал за ШЛ. Има огромен паркинг,множество зали и помощни игрища в страни от централният стадион.Инфраструктурата позволява за броени минути да излезеш на околвръстното шосе.Написал си че умният.... ,но колко от 13те хиляди коментари си го използвал.Достоен за съжаление си.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 20 окт 2013 14:28

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Първата част от 55000 бижу е строен в началото на 60-те години,а източните трибуни с началото на 90-те.Тоест с инвестиция от 20 милиона.........

Ти наистина ли мислиш,че 20 млн. биха стигнали,това ретро съоражение да заприлича на модерен стадион :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 окт 2013 14:36

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:КъсЧей къс ти е мозъка моме.Цв.Вас. инвестира в Ботев,защото ще му донесе девиденти и те вече са факт.И да ти обесня нещо малкият,понеже не си идвал на градският стадион в Пловдив.Първата част от 55000 бижу е строен в началото на 60-те години,а източните трибуни с началото на 90-те.Тоест с инвестиция от 20 милиона България може да има стадион отговарящ на финал за ШЛ. Има огромен паркинг,множество зали и помощни игрища в страни от централният стадион.Инфраструктурата позволява за броени минути да излезеш на околвръстното шосе.Написал си че умният.... ,но колко от 13те хиляди коментари си го използвал.Достоен за съжаление си.

Като подмина с усмивка личните нападки, така характерни за по-голямата част от т.н. канарчета (сигурно щото все ви вземат за канарчета ви е и прозвището) разбрах две неща:
-че си донякъде неграмотен, защото пишеш на пловдивски диалект
-че си нямаш и понятие от строителство и ремонти

Шовинизмът ти е прекалено силен и ти замъглява реалният поглед върху положението с това бижу в момента!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”