Закъде сме?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
demy26

Re: Закъде сме?

Мнениеот demy26 » 15 окт 2008 23:27

Миналите квалификации чакахме в предпоследния мач Холандия да не загуби от Румъния за да отидем на Евро 2008. За щастие сега от рано си знаем, че няма да ходим на световно и може би сега е момента за тотална смяна на играчите. Да се вземат млади футболисти, които да трупат опит в международни мачове, а не да чакаме Лусио Вагнер да се контузи за да пускаме Иван Иванов. Да се вземе и треньор, който няма да позволява да му се бъркат разни мениджъри и ръководители на отбори. Ако Пламен Марков беше треньор на място много отдавна щеше да каже на Бербатов "Моето момче, от толкова мача не си вкарал гол, няма да си титуляр" но това как ще стане? Нали Бербатов, колкото и да е смешен трябва да играе в националния отбор, за да може да играе в Англия. Пламен Марков казва, че би направил 9 смени, ами ако останеш треньор смени ги! Стиска ли ти или ще се предадеш и ще подадеш оставка, за да се повтори същото със наследника ти.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 15 окт 2008 23:30

athom написа:То кое да ти липсва тук?
Освен семейството и приятелите аз лично не вярвам и 5% от младите хора в България да имат нещо което да ги задържа.

Аз съм на 19 години, но се радвам че излизам от БГ след нова година! За жалост всички млади и кадърни хора си заминават от тази скапана държавица...

VGrozev
Контакти:

Мнениеот VGrozev » 15 окт 2008 23:36

Tozi nacionalen otbor da bade razformirovan,a Berbatov i da pla6ta da igrae niama miasto tam.Gospodin Markov biagai po dale4 ot tezi nekadarnici.Hvanete edni igra4i ot v grupa i te 6te pobediat Gruzia.Nikoga pove4e niama da gledam futbol.

Върни се в “Футбол - България”