Za6to ne pusnaha Georgi Hristov???
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- silver_sky_boy
- Контакти:
Re: Za6to ne pusnaha Georgi Hristov???
Марков очакваше хет-трик от Бербо
Angoff написа:Бе тоя Урсула 2 (Г.Христов) , с кво е доказал повече от Митко Рангелов или Здравко Лазаров че да е в националния ? че и да играе пък... пф тоз грозен петел освен с трансферната си криминална сага с нищо друго не е известен ... още малко може да поискате М.Огнянов и Лъчо Балтанов в националния ...че да ви се доразвие план 07... пууу аман от разбирачи
На някои много им е къса паметта. Момчето е голмайстор на "А" група с отбора на Ботев!!! за миналото първенство и водач при голмайсторите и в настоящето!!! А М. Рангелов не уцели вратата от 3!!! м. да не говорим за чувството на пласиране!
silver_sky_boy написа:Марков очакваше хет-трик от Бербо
Вагнер му я поднесе, но класния играч НЕ ВКАРА!!! За кой ли път?
- Lubaka1892
- Контакти:
tonigiata написа:От ЦСКА съм и все пак си мисля че трябваше да поиграе и той, но също така съм сигурен че Марков не се е повлиял от това, че симпатизира на ЦСКА и един вид затова да не го пуска. Друга е причината, но не знам каква, може би наистина са имали някаква договорка и Пламен е преценил, че Христов е човека който ще изгори, тъй като е по-важно да се пробват варианти в защита и в халфовата линия, тъй като в нападение все пак играе БЕРБАТОВ!!!
И аз съм на мнение,че след като го е взел трябваше да го пусне поне за малко за да види как ще се сработи с другите.Също така смятам,че Лусио Вагнер трябваше да го изкара още първото полувреме,защото беше пълна дупка.
Все пак не забравяйте,че това е единствената ни контрола преди квалификациите и няма място за много експерименти.Пламен Марков показа на кои футболисти ще разчита като ги остави в игра цял мач.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Върни се в “Футбол - България”