За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Мнениеот child in time » 13 яну 2012 23:52

Пиша във форум ГОНГ от 2008 година и подобна цензура никога не е била! Форума на Ботев Пловдив се превръща изцяло във форум на цензурата! Не се допуска ничие чуждо мнение! Не , не , не господа аз няма да съм част от форум където мненията ми ще бъдат преправяни и или ще бъдат трити! Тук съм от достатъчно време и се познавам с достатъчно хора за да не позволя на някой да ме мачка!
Господа модератори на Ботев ПД в мое лице ще познаете враг на глупостта и единомислието!
Призовавам всички онеправдани от действията на на разни " герой" да възроптаят срещу своеволията на разни субекти в модераторски тоги!
Днес първо бе преправено а после направо изтрито мое мнение във форума на ГОНГ.БГ - Ботев Пловдив!
Аз няма да търпя!
А вие???? :evil: :evil: :evil: :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Мнениеот Rooster1912 » 13 яну 2012 23:56

То щото пък във вашия форум може да се пише и не се трие и няма цензура :) Модераторска мафия!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 13 яну 2012 23:57

Rooster1912 написа:То щото пък във вашия форум може да се пише и не се трие :) Модераторска мафия!

Не и в такива размери! Само да се види черно бяло и дел! :evil:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 14 яну 2012 00:02

Хубавото е че разбираш някои работи,лошото е че твърде късно се случва това при теб!

igra4

Мнениеот igra4 » 14 яну 2012 00:05

И мене ме трият за безобидни коментари. После да не се чудят що им викат цигани, жълти а на отбора им Сдружение :evil:
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 14 яну 2012 00:07

child in time написа:Пиша във форум ГОНГ от 2008 година и подобна цензура никога не е била! Форума на Ботев Пловдив се превръща изцяло във форум на цензурата! Не се допуска ничие чуждо мнение! Не , не , не господа аз няма да съм част от форум където мненията ми ще бъдат преправяни и или ще бъдат трити! Тук съм от достатъчно време и се познавам с достатъчно хора за да не позволя на някой да ме мачка!
Господа модератори на Ботев ПД в мое лице ще познаете враг на глупостта и единомислието!
Призовавам всички онеправдани от действията на на разни " герой" да възроптаят срещу своеволията на разни субекти в модераторски тоги!
Днес първо бе преправено а после направо изтрито мое мнение във форума на ГОНГ.БГ - Ботев Пловдив!
Аз няма да търпя!
А вие???? :evil: :evil: :evil: :evil:

Абе няма смисъл сега да спорим къде трили повече, къде по-малко. Еднакво трият навсякъде. А ваште да знаеш -трият много да знаеш - като за световно! Само че чак сега го разбираш! Иначе си прав да недоволстваш! Подкрепям те, но това се отнася за всички модератори!
Последна промяна от Rooster1912 на 14 яну 2012 00:17, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 яну 2012 00:15

Ха-ха , чак сега ли давате гласност на това :o Аз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите :) От тогава, този раздел за мен не съществува :)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 00:17

BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на това :o Аз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите :) От тогава, този раздел за мен не съществува :)

мда само дето точно неска писа :mrgreen:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 яну 2012 00:20

venomcho написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ха-ха , чак сега ли давате гласност на това :o Аз преди 1 месец за първи път писах в този подфорум, просто защото видях един как се обесняваше колко мразели левскарите и писах само за да го попитам каква е причината за омразата и въпросът ми изчезна безвъзвратно ,а оня мразещия си остана с коментарите :) От тогава, този раздел за мен не съществува :)

да :mrgreen: отговорих на един локомотивец, че мечтите са безплатни и сети се дали е там коментара :mrgreen: :lol: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 яну 2012 00:27

BLUE CHAMPIONS написа:
venomcho написа:

да :mrgreen: отговорих на един локомотивец, че мечтите са безплатни и сети се дали е там коментара :mrgreen: :lol: :mrgreen:

ми не ми пука там ли е, ама ако ще си спазваш горното обещание бихме ти били благодарни 8-)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”