Очаквам коменара на Томислав Русев
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Очаквам коменара на Томислав Русев
В 17:00 днес с интерес ще чуем анализа на Томето. Интересно е той какво мисли. Но едва ли ще каже нещо за най-важното според мен, а именно: СГРЕШЕНАТА УПРАВЛЕНСКА ПОЛИТИКА НА ТОДОР БАТКОВ. Тук според мен се крие причината за неуспеха в изграждането на грамотен и боеспособен състав.
-
- Контакти:
Re: Очаквам коменара на Томислав Русев
Адски си прав.
- a boy named goo
- Контакти:
Едва ли този коментар ще бъде точно днес, все пак довечера са мачовете на ЦСКА и Литекс и цялото внимание вероятно ще бъде насочено към тях.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- vladitol
- Контакти:
прав си
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
a boy named goo написа:Едва ли този коментар ще бъде точно днес, все пак довечера са мачовете на ЦСКА и Литекс и цялото внимание вероятно ще бъде насочено към тях.
Едва ли

Мен не ме дразни вече този факт, но за медиите у нас съществува само Левски, няма лошо, но поне да оправдават очакванията и кредита на доверие, а не всеки път едно и също.
Томислав Русев няма да каже нищо по различно от това, което всеки ден се пише и говори.

И ВАЛЬО ГРЪЧАРОВ ДА КАЖЕ ...
Мисля, че е най-добре първо да чуете предаването и тогава коментирате, защото много от вас нападат и търсят виновници (много често сред журналистите), а след това като не се окажете прави, никой не си го признава, а какво да говорим за извинение!
Модераторите не са ви враг!
Какъв коментар чакаш от Томето приятелю? Нещо различно от миналогодишния или по-миналогодишния? Аз още помня след издънките срещу Бате и Жилина какви ги приказваше, толкова не се бях смял от години.... как се гърчеше като червей и бълваше огън и жупел. Помня и преди първия мач на Левски в ШЛ през 2006 как надъхваше хората час преди мача с Барса, как ги сравняваше по линии и каза че Г. Петков е по-добър от Виктор Валдес, защитата не отстъпвала на испанската, само Роналдиньо давал малка разлика в нападение и после разиграваха с Иво Райчев въображаем коментар за мача в който Барса повеждат 1:0 и след това сините обръщат мача до 1:2 в последната минута. После обиждаше и унижаваше "бременските музиканти" , Челси и какво ли още не! ТОва наричам аз Лефскарщина - липса на трезва преценка, надъхване с глупости
- Бижутера
- Контакти:
и аз бате се надъхвах вчера цял ден, но на терена реалностите са други...

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!