Страница 1 от 3

Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 16:56
от Pripoznavchev
Според мен една от причините е беззаконието и нарушаване на правилата при преименуването на Литекс и вкарването му в Първа лига!

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 16:57
от boabbb
Защото е студено :mrgreen: :mrgreen: Като сложат козирки, ще е по-добре посетено :lol: :lol: Ако може, също така, билетите с Монтана да не са по 30 лв.

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 17:06
от Pripoznavchev
Жалко за журналистите, които активно се включват в измамата!

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 17:09
от Pripoznavchev
boabbb написа:Защото е студено :mrgreen: :mrgreen: Като сложат козирки, ще е по-добре посетено :lol: :lol: Ако може, също така, билетите с Монтана да не са по 30 лв.

Левента от Микре пусна билети по 5 лева и пак няма зрители!

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 17:15
от z_asd
1. Заради бомбичкте и лумпените

2. Не се работи правилно с феновете. Клубовете мислят, че са им длъжни директно да им купуват билетите, докато на запад ползват доста маркетингови приоми за пълненето на стадионите. Примери: Момичета промоутърки да продават билите 2.База от данни с всеки един фен и лична кореспондеция със всчки фен (питат го защо не е бил на мача или/и какво бихте искали да се промени, за да дойдете) 3. Заради липсата на организация и условия, да се направи приятно прекарването на мач, да има топла храна бира, а не бетон и вафли от някаква сергия.

3. Спазване на местата на стадиона.

4. Не се работи с деца, да се привлечат като фенове на стадиона. Едно дете запалено по футболния отбор би накарало възрастен да дойде с него дори да не е фен на отбора.

Мое мнение не ангажирам никой с него. Направи ми впечатление, че първите два три реда на сектор А на Герена са нерпродаваеми. Модерна трибуна, но първите редове, които виждаме в Англия и Испания винаги са пълни в България, като седнеш отпред освен, че се чувстваш като в затвор с тая голяма метална ограда, друго изживяване няма да имаш.

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 17:49
от Adolf
Публика се събира на интересни мероприятия...
Какво интересно става по стадионите, че да има публика...

П.П. Слави си пълни стадиона :lol:

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 18:06
от olympic teteven
По ред причини, една от които е, че половината отбори играят домакинските си мачове на пичкaта си лелина, а не на собствените си стадиони... :|

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 19:23
от mironi88
Говорим с клишета за липсващи условия и тоалетни и прочие, но тези неща не са от вчера и днес. Реално погледнато средната посещаемост на А групата ни би достигнала 2-3000 човека на мач, с пикове до 15 000 (на мачове от типа Левски-Лудогорец, ЦСКА-Лудогорец) и максимум 20 000 на едно импровизирано с оглед съдбата на ЦСКА, "Вечно дерби".
Затова обаче трябва да се спре масовия геноцид към родния фен.Защото дори условията по стадионите да бележат лек прогрес през последните 10 години с обновяването на повечето терени плюс Лудогорец Арена и донякъде Герена, то препятствията, които родния фен има пред себе си, за да иде на мач са се умножили. С няколко прости промени нещата биха изглеждали с една идея по-добре:
1. Възможно най-малко мачове в делнични дни. По което и да било време. И то такива само в междинни кръгове през седмицата. Максимум 1 мач от редовен кръг през уикенда, който да се играе в понеделник/петък вечер.
2. Абсолютно минизиране на броя мачове започващи след 19.00, най-късно 20.00 часа. Да накараш Дунав и Верея да играят от 21.15 в събота вечер е престъпление. Какъв транспорт имаш в 23.30 в Разград.
3. Говорейки за Дунав в Разград, трябва да се променят и критериите за лицензиране на стадионите до някакво междинно ниво. Не може през юни да решиш да промениш правилата из основи и да кажеш на Дунав до 30 дена искаме да имате осветление. Защото съществуването на отбори като Дунав, Монтана и Локо ГО в елита е опрадвано само ако тези отбори си играят в градовете и радват феновете на футбола там. Реално ако изкарат цял сезон в Разград и Пловдив феновете на Дунав и Горна няма да помнят след 20 години, че този сезон за били в А група.

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 20:10
от Altarf
Маркетинг.

Re: Защо няма публика по стадионите?

Публикувано: 26 сеп 2016 21:05
от парци
olympic teteven написа:По ред причини, една от които е, че половината отбори играят домакинските си мачове на пичкaта си лелина, а не на собствените си стадиони... :|

И при това в работно време.