Черно море и Литекс се прецакаха сами във Варна
Как се прецакаха:като играха без да се уговарят ли?Какво трябваше да направят, за да не се "прецакат"?
Докога ще продължавате с шаблоните и то, най-вече с безмислените и безсмислените

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Черно море и Литекс се прецакаха сами във Варна
Maria Mitsova написа:Тъй като заглавието съм го поставила аз, мисля, че на мен се пада да отговоря
Смятам, след като изгледах мача доста внимателно, че и двата отбора можеха да стигнат до победа, и три точки, които бяха много важни и за двата отбора.
Изобщо не ми е минало през ума, че мачът е уреден или нещо такова...
Стана хубав мач, просто не смятам, че и във Варна, и в Ловеч могат да са доволни, и всъщност съм убедена, че не са, от точката.
А за шаблони и т.н. ...Всеки има право на мнение, уважавам твоето, но аз си имам мое. Мерси.
Maria Mitsova написа:Аз не виждам така нещата, всеки един от двата отбора можеше да спечели по честния начин, не липсваха положения.
Иначе прецакаха се САМИ, всеки отбор сам себе си, като не успя да си вкара положенията...
Клишетата понякога са най-хубавото на футбола, само понякога, но го има и това.
Бижутера написа:По-скоро прецака се Литекс,щото препдолагам,че няма да бият през уикенда Локо София и ще натрупат една камара мачове без победа.Докато Черно Море ще си бие слабите отбори с по 1-0 и ще си задържи 4-тото място.
Кашчей написа:Бижутера написа:По-скоро прецака се Литекс,щото препдолагам,че няма да бият през уикенда Локо София и ще натрупат една камара мачове без победа.Докато Черно Море ще си бие слабите отбори с по 1-0 и ще си задържи 4-тото място.
Значи, може да се прецака някой, който играе с мнооого слаб отбор и не може да го победи.Когато играеш с равностоен отбор, резултатът може да е всякакъв, та прецакването си е излишна дума в случая.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост