Уважаеми колеги, мисля че г-н Томислав Русев, вероятно чете понякога този форум, нали?
Нека всички левскари го помолим за коментар на следното:
Странно !!! Два от тимовете борещи се за оцеляване правят по една изненадваща победа като гост с/у смятащите се за корави тимове на А група,и тези изненадващи победи са именно преди домакинствата им с цецка , в които докакинства никви ги няма.Да не говорим днес, че Мигел беше за чист червен картон, дето се казва нарисуван ,но нямаше кой да го вдигне, маркиниос в рамките на 15 сек извърши 3 нарушения (игра с ръка и 2 груби влизания) и беше санкциониран играч на Спартак,а пък варненци от време на време стоеха с 1 защитник.
Не мога да слушам Гонг всеки път, защото съм на работа по това време, но разбрах от колеги, че Томето е казал, че най- после ще си отвори устата за истината!
Днешният мач във Варна не е ли достатъчен повод за това?
[warning]Изписвай правилно отборите![/warning]
До г-н Томислав Русев
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До г-н Томислав Русев
Според мен трябва да коментира също и защо всяка спорна ситуация се отсъждаше в полза на ЦСКА. И за спестения жълт картон на Данчо Тодоров, които непрекъснато се разправяше и т.н.
Дай да не създаваме теории като внука на Сталин! Толкова могат Спартак-толкова играят! Мисля търсим под вола теле! В България е закон от край време да подпират ЦСКА и Левски! То в Европа се вижда какви са последствията от това! Нека оставим ЦСКА на цесекарите, а ние да си фледаме нашият отбор! Това което си написал според мен са само голи подозрения, които ще родят нови спорове между нас обикновенните хора и до нищо друго освен псувни и обиди няма да доведат!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
момчета на всички е ясна вече схемата , ще е хубаво Томето да направи един коментар , но и това да стане ,няма да се сложи край на това толериране към Ц(*КА 

Току що ме баннаха. Да ама съветските сел. пръчки не знаят че имам 3 доставчика и 5 мейла. Както и да е. ето я истината.
http://***.eu/news43653.html
прав си ама много прав миланисте да си гледаме нашия отбор защото тва кой къде легнал и тем подобни в бг никога не се доказват да странно е ама.
Левски завинаги в моето сърце.
[offtopic]
Пък ти не знаеш, че спокойно могат да те банват само докато си покажеш носа във форума. Хем не можеш да пишеш, хем се пънеш. Пиши си във форума, където твърдиш, че е истината. Тук демокрация няма и има модераторски произвол.
[/offtopic]
bluebird2 написа:Току що ме баннаха. Да ама съветските сел. пръчки не знаят че имам 3 доставчика и 5 мейла. Както и да е. ето я истината.
Пък ти не знаеш, че спокойно могат да те банват само докато си покажеш носа във форума. Хем не можеш да пишеш, хем се пънеш. Пиши си във форума, където твърдиш, че е истината. Тук демокрация няма и има модераторски произвол.

Болни мозъци колкото искаш.. най-лесното нещо е да кажеш мачовете уредени амаа ако вземеш да си махнеш сините очила, от които си заслепен ще видиш, че не си прав.. ако ЦСКА не беше спечелил мачовете с ЛокоПД и Спартак какво щяхте да говорите? Жалки сте и виждате конспирация във всяка победа на ЦСКА! Единствената грешка на съдията днес беше ситуацията с Руи Мигел.. съгласен съм абсолютен червен картон..
... and You'll Never Wall Alone...
наслушали сме се на сълзливите му коментари ,как се ГОВЕДАТА били прецакани,нека просто да си коменира мачовете
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
liverpul2 написа:наслушали сме се на сълзливите му коментари ,как се ГОВЕДАТА били прецакани,нека просто да си коменира мачовете
Полека с обидите.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”