Темата се казва Гонг.бг - мнения и препоръки.
Имам препоръка до Гонг.бг
Моля да разгледат поста на kartago към мен /изтрит вече от някой/, в който се проявява некоректно и откровено саркастично отношение към потребител - към мен.
Поста е публичен и е бил публикуван в тази тема, затова поставям въпрос към администратора.
Какво ще бъдe решението на администратора на форума към този вид поведение,
след като на 30 юни публично беше обявено, че въпросния модератор за подобно поведение е санкциониран с "мъмрене"?
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pro-European
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Авторът на темата: Ще спре ли..
- DeyanFCK
- Контакти:
[offtopic]
Би ли преразказал със свои думи написаното от модераторите, което явно не се намира повече тук?[/offtopic]
Моята препоръка към форума на сайта на "Гонг" е да се обособят раздели за различните първенства (английски, френски, германски и т.н.), което ще доведе до по-голяма прегледност и подреденост на мненията. Това ми желание е провокирано от многото теми и темички за английското първенство, които "наводняват" раздела "Футбол-свят". Освен това моля модераторите на фотума, ако имат време и желание, да слеят писаните от мен теми за историята на футбола в едно или в 3-4 големи теми. Когато съм ги съставял не съм си давал сметка, че всъщност пускането на нови мнения, а не на нови теми е по-уместният вариант.
Прави ми впечатление, че - по мое мнение - много от новите теми всъщност спокойно могат да съществуват като обикновени мнения във вече съществуващи теми. Затова внасям идеята (колкото и "идиотско" и "тоталитарно" да звучи това) новите теми да могат да бъдат създавани само от модераторите на форума или от потребители с някакъв по-висок ранг и така ще бъде ограничен спамът и "наводняването" на форума с теми, съществуващи само и единствено благодарение на кривиразбрана свобода на словото. Благодаря за вниманието и сърдечни поздрави!
Pro-European написа:Темата се казва Гонг.бг - мнения и препоръки.
Имам препоръка до Гонг.бг
Моля да разгледат поста на kartago към мен /изтрит вече от някой/, в който се проявява некоректно и откровено саркастично отношение към потребител - към мен.
Поста е публичен и е бил публикуван в тази тема, затова поставям въпрос към администратора.
Какво ще бъдe решението на администратора на форума към този вид поведение,
след като на 30 юни публично беше обявено, че въпросния модератор за подобно поведение е санкциониран с "мъмрене"?
Би ли преразказал със свои думи написаното от модераторите, което явно не се намира повече тук?[/offtopic]
Моята препоръка към форума на сайта на "Гонг" е да се обособят раздели за различните първенства (английски, френски, германски и т.н.), което ще доведе до по-голяма прегледност и подреденост на мненията. Това ми желание е провокирано от многото теми и темички за английското първенство, които "наводняват" раздела "Футбол-свят". Освен това моля модераторите на фотума, ако имат време и желание, да слеят писаните от мен теми за историята на футбола в едно или в 3-4 големи теми. Когато съм ги съставял не съм си давал сметка, че всъщност пускането на нови мнения, а не на нови теми е по-уместният вариант.
Прави ми впечатление, че - по мое мнение - много от новите теми всъщност спокойно могат да съществуват като обикновени мнения във вече съществуващи теми. Затова внасям идеята (колкото и "идиотско" и "тоталитарно" да звучи това) новите теми да могат да бъдат създавани само от модераторите на форума или от потребители с някакъв по-висок ранг и така ще бъде ограничен спамът и "наводняването" на форума с теми, съществуващи само и единствено благодарение на кривиразбрана свобода на словото. Благодаря за вниманието и сърдечни поздрави!
- slavia_forever
- Контакти:
Аз предупреждавам, че при следвяащо обсъждане на модераторски действия на обща, ще последват рестрикции, свързани с ограничаване достъпа до форума. Напомням някои точки от правилата:
6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Забранено е „раздаването на правосъдие" от хора, които не са членове на екипа.
При неспазване на споменатите правила, подлежите на санкции от страна на екипа от модератори. Това са хората, които са отговорни за подържане на добрия тон и колегиалния дух във форума и като такива имат единствени право да правят забележки, както и за издаване на съответните наказания.
Модераторите също са хора и не са застраховани от грешки. При основателно съмнение за такива, обърнете се към друг представител на екипа. Не се опитвайте да разрешавате проблемите във форума сами, това също може да бъде санкционирано.
10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Потребители, които смятат че са несъобразно или некоректно предупредени трябва да се свържат с модератора с лично съобщение, като спазват добрия тон на общуване.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Pro-European написа:Виждам, че са изтрити не само мнения на потребители, а и на двама модератори - Slavia_forever и kartago?
В кои случаи е позволено да бъдат изтрити мнения на модератори и кой може да го прави?
Позволено ли е един модретор да изтрие мнение на свой колега?
Ако модератор сам е изтрил мненията си, моля да обясни защо го е направил?
А не се ли сещаш, че е наша работа и не трябва да се бъркаш в територия където не ти е работа! Няма да ти отговарям на другите въпроси, защото си писал към "администратора", който и да е той! Иначе с удоволствие бих ти отговорил и на ЛС и на скайп, за да не спамиш повече тука, но май не ти стиска, защото вече веднъж ти предложиха, но ти не се съгласи!
- Pro-European
- Контакти:
Под администратор имам предвид човекът, който отговаря за форума и екипа - Стенли.
Тя обяви публично на 30 юни:
Коце, аз ти благодаря че си писал, това са неща, които всички знаем, тук казуса е съвсем друг -
публично обидно отношение на модератор към потребител.
Ако някъде това е позволено в правилата, публикувайте го за да е видно.
Ще изчакаме мнението на Стенли. Горният цитат е във връзка с напълно идентичен случай.
Прохладна вечер
Тя обяви публично на 30 юни:
stenly написа: Картаго ще получи "мъмрене" на ЛС
Коце, аз ти благодаря че си писал, това са неща, които всички знаем, тук казуса е съвсем друг -
публично обидно отношение на модератор към потребител.
Ако някъде това е позволено в правилата, публикувайте го за да е видно.
Ще изчакаме мнението на Стенли. Горният цитат е във връзка с напълно идентичен случай.
Прохладна вечер

- slavia_forever
- Контакти:
Тук се обсъждат мнения и препоръки към GONG.BG. Резерви към модераторите, тяхното поведение или действия се обсъждат на лично съобщение. Иначе цитирах кои точки от правилата са нарушени. След като stenly е визиран чрез лично съобщение, не смятам за обосновано и регламентирано да се обсъжда тук, каквото и да било извън темата, камо ли модератори.
- slavia_forever
- Контакти:
Така, чистих достатъчно. Последно предупреждение, при следващо нарушение на правилата, ще взема мерки.
- Pro-European
- Контакти:
Поздравявам Гонг за отличното покритие на мача на Левски в Стокхолм!
Още повече когато мачът не се предава по достъпна ТВ.
От комплиментите изключвам услужливото обръщание на Грънчаров (!) към Батков, че Левски става по-силен отбор благодарение на него (?) и другите от ръководството.
Още повече когато мачът не се предава по достъпна ТВ.
От комплиментите изключвам услужливото обръщание на Грънчаров (!) към Батков, че Левски става по-силен отбор благодарение на него (?) и другите от ръководството.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=153013
Колко пъти да напиша в тази тема,че Карл-Хайнц Румениге НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ на Байерн
Ули Хьонес е президента,Кале е председател на надзорния съвет.Не отива на сайт като Гонг да прави една и съща,фрапираща,грешка,постоянно 
П.п.Един не е ДЗеко,а е ДЖеко и Швайнщайгер не е БаЩиЯн,а е БаСтиАн
Колко пъти да напиша в тази тема,че Карл-Хайнц Румениге НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ на Байерн

niki87 написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=153013
Колко пъти да напиша в тази тема,че Карл-Хайнц Румениге НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ на БайернУли Хьонес е президента,Кале е председател на надзорния съвет.Не отива на сайт като Гонг да прави една и съща,фрапираща,грешка,постоянно
Може да е БаЩа вече бе...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”