GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2010 18:07

stenly написа:
Cesc Fabregas написа:а защо да не се гласува за "зелени" модове, след като няма нужда от локални? По мое мнение освен теб и Коцето, другите могат да си заминават....лично мое мнение...

Не, не, може би не се изразих правилно.
Вариантът с модератори в отделните форуми е много добър и няма начин да се откажем от него. Но не всеки форум се нуждае от локален мод. Знам, че и ти имаш лично отношение към част от модераторите и даваш всичко от силите си, за да не се забрави това. Ще помисля за гласуване при слагане на локални, но засега нещата остават както досега. Благодаря за мненията ви, наистина има нужда от подобни дискусии понякога.

Аз ако тръгна да давам всичко пос силите си за да ви дразня, че направя голяма кочина във форума, но естествено, че няма да го свърша. ;)
Аз точно това ти казвах, да има гласувания за модове на локалните раздели. Както прецениш, така направи ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юни 2010 18:10

Cesc Fabregas написа:Според мен трябва да се пусне в големите под-форуми по една тема, да има гласуване и да се избере! това е според мен анй-правилното решение, но Стенли си знае най-добре! :)

Напълно те поркрепям ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 юни 2010 18:11

Стенли вече не е онлайн май, закривам темата :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 юни 2010 19:55

PFC Litex написа:
PFC Litex написа:След като Гонг сте изпратили човек с отбора на Левски в Австрия за да отразява подготовката и също така ще изпратите човек и с отбора на ЦСКА, каква е причина да няма изпратен журналист с отбора на Литекс в Холандия?

Къде е обективността на медията ви?

Въпросът ми остава и важи с пълна сила. Предполагам, че същият вече е прочете, дано да доживея да бъде даден смислен отговор.

:?:
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 юни 2010 23:45

Изображение

а сега де - два или три гола е преднината на Рудар :mrgreen:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=143521
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 юли 2010 02:40

stenly написа:
Cesc Fabregas написа:Нали форума е за потребителите? Защо да не си определят те хората? Откъде знаеш, че другия вариант няма да е по-добър? Аз съм от самото начало в тоя форум и мисля, че има не повече от 2-3 сложени така модове, които са били все качествени...Blue_Lion е пример за това...

Да ти кажа честно много се притеснявам от този вариант. Тези в парламента също ние си ги избирахме, а сега ги псуваме...

Това с избора на модератори и сравнението с парламента беше добро, но аз бих дал следното сравнение. В една частна фирма, например ХЛЕБАРНИЦА, хлябът се прави за хората, но хората не избират хлебаря, а хляба. След като най-много потребители избират този спортен форум, значи хората, които се занимават с него работят добре.

И още нещо по отношение на предложенията за модератори. Те според мен до момента са различни, именно защото на първо място са водещи отношенията между предлагащия и предлагания и на следващо неговия потенциал. Това не е критика, а по-скоро насока, как да се отделяме пристрастията от целта. Ако във форума наистина има градивни предложения, за каквото и да било съм сигурен, че ще бъдат взети под внимание.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 юли 2010 14:25

PFC Litex написа:
PFC Litex написа:След като Гонг сте изпратили човек с отбора на Левски в Австрия за да отразява подготовката и също така ще изпратите човек и с отбора на ЦСКА, каква е причина да няма изпратен журналист с отбора на Литекс в Холандия?

Къде е обективността на медията ви?

Въпросът ми остава и важи с пълна сила. Предполагам, че същият вече е прочете, дано да доживея да бъде даден смислен отговор.

E.......?
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 юли 2010 15:42

ама ти още ли чакаш отговор...? :lol:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 юли 2010 19:29

http://real.gong.bg/view_article.php?article_id=143951
Реал Мадрид е много близо до привличането на десния краен бек на Хетафе Педро Леон, съобщават испанските медии.

Двата клуба вече са се разбрали за трансфера на 23-годишния футболист, като остава да бъдат уточнени само някои подробности.Новината бе потвърдена от боса на Хетафе Анхел Торес.

Жозе Моуриньо изгледа доста видеозаписи с играта на Педро Леон, докато бе във ваканция, одобрил е качествата на футболиста и е дал съгласие за неговото привличане.

Привличането на Педро Леон почти сигурно означава, че Реал Мадрид няма да вземе Дъглас Майкон от Интер.

Най-учтиво ви моля да редактирате тази статия, защото тези две твърдения показват тотално непознаване на испанския футбол! Благодаря!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 08 юли 2010 13:56

Льов: Убеден съм, че Германия ще бие Холандия

Пуйол прати Испания на финал, светът ще има нов-уникален шампион (ВИДЕО)
Снощи Испания надигра и победи Германия с 1:0 в полуфинала на Мондиал 2010. Селекционерът на немците Йоаким Льов е убеден, че Ла Фурия ще победи и Холандия във финала.

„Убеден съм, че те ще спечелят титлата. Испания е невероятен отбор. Те са господари на мачовете, те са изключително спокойни и убедителни. Испания игра по-добре от нас и заслужено победи”, каза Льов.

„Те спечелиха Евро 2008 по много убедителен начин и не са се променили през последните две или три години. Те играят по автоматизиран начин. Те се представят на топ ниво във всички мачове, които играят и могат да победят всеки.”

„През последните 2-3 години те са най-умеещият тим от всички. Те движат бързо топката и ние не бяхме способни да играем като в предишните мачове”, заяви Йоаким Льов.

Оправете си заглавието !!!!!
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”