GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Pro-European » 30 юни 2010 17:37

Cesc Fabregas написа:Според мен трябва да се пусне в големите под-форуми по една тема, да има гласуване и да се избере! това е според мен анй-правилното решение, но Стенли си знае най-добре! :)

това е предложение.
демократично и публично, в стила на спортно шоу Гонг и Дарик радио!
Томислав би го подкрепил, без да говоря от негово име де..;), не съм го чувал повече от месец ;)
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 30 юни 2010 17:39

[offtopic]Оооо, много благодаря за избора на песен. Тази жена е наистина уникална.[/offtopic]
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 юни 2010 17:39

stenly написа:А сега ви пожелавам приятен чат и почивка, след като тази вечер няма мачове от Световното първенство :)

еее постой още малко де :cry: :cry:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 30 юни 2010 17:39

Стенли, това че не можем да се обединим около едно име, не е аргумент да запазим статутквото.
Даже обратното - повечето предложения означават и повече алтернативи, варианти.
Ще се съгласиш с това, мисля

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2010 17:40

stenly написа:
Pro-European написа:
stenly написа:Дай ми едно предложение за модератор на всички подфоруми. Това не означава, че ще го сложим за мод, но искам да ми подкажеш ей така, един човек.

Майк 28, ПФК Литекс - те двамата могат да направят разлика.
имат потенциала да направят силен екип.

Всъщност, те показаха своя потенциал преди много време и помогнаха много на форума. И двамата, но не знам дали си спомняш, дори и за тях на ден излизаха по 2-3 теми колко ужасни модератори са... какво да се прави.

Така си и мислех. Всъщност всички вие давате различни предложения и много трудно можете да се обедините около 1 кандидатура. А тук сте примерно 5-6 човека, а какво ще стане ако трябва всички потребители да си кажат мнението... Освен това, въпросният човек трябва да отговаря на доста изисквания. Отстрани изглежда много приятно да си модератор - триеш, наказваш, правиш се на велик, но ви уверявам всички, че всъщност не е толкова лесно и Сеск може да го потвърди :)
Всеки един модератор работи тук доброволно, никой не взима пари за това (още един мит, който трябва да развенчаем). Разбира се, всички ние допускаме грешки, но се стараем да ги поправим, когато допуснем такава.
Ще ви помоля и вас за нещо. Понеже вие сте едни от най-редовните тук, помагайте на модераторите. Има един бутон горе, който сигнализира за мнения, противоречащи на правилата. Това ще ни улесни много.
А сега ви пожелавам приятен чат и почивка, след като тази вечер няма мачове от Световното първенство :)

Не е лесно. така е. Надявам се да помислите върху предложението ми за гласуванията в различните форуми... :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 30 юни 2010 17:44

Друг вариант за потребител, който може да помага при налгането на някакви стандарти за работа - Кашчей !

дори да не се ангажира постоянно със следене на форума, може да е полезен с изработване на принципни правила.

това е мое мнение, не съм говорил с него за това.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 юни 2010 17:45

[offtopic]има Стики^Суит концерт от Аржентина, ама само две три песни ми харесаха, това е една от тях ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 30 юни 2010 17:45

Cesc Fabregas написа: Не е лесно. така е. Надявам се да помислите върху предложението ми за гласуванията в различните форуми... :)

Добре знаеш, че отделните форуми не са проблем, защото почти навсякъде има сложени такива. Разбира се, става дума, за тези, които се нуждаят от по-сериозно модериране. Колкото повече стават модераторите като брой, толкова по-голям хаос настава, когато трябва да се действа своевременно. Това също ти е добре познато. Но имайте предвид, че един човек не може да стои по 24 часа в денонощието във форума и тогава се налага колегите да му помагат. Ако има 2 модератори, това също не е гаранция, че те по едно и също време ще са вътре. Ако сложим 3 модератори на един форум, представете си какво ще стане, ако се засичат и тримата едновременно вътре... Трудно се получава, макар и да се стараем да има координация. Затова сегашният вариант, колкото и лош да ви се струва сега, не е за пренебрегване, защото сме опитали преди това и най-различни други такива...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2010 17:46

Pro-European написа:Друг вариант за потребител, който може да помага при налгането на някакви стандарти за работа - Кашчей !

дори да не се ангажира постоянно със следене на форума, може да е полезен с изработване на принципни правила.

това е мое мнение, не съм говорил с него за това.

И със това съм съгласен. Кашчей е достоен за мод тук! :)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 30 юни 2010 17:48

stenly написа:
Cesc Fabregas написа: Не е лесно. така е. Надявам се да помислите върху предложението ми за гласуванията в различните форуми... :)

Добре знаеш, че отделните форуми не са проблем, защото почти навсякъде има сложени такива. Разбира се, става дума, за тези, които се нуждаят от по-сериозно модериране. Колкото повече стават модераторите като брой, толкова по-голям хаос настава, когато трябва да се действа своевременно. Това също ти е добре познато. Но имайте предвид, че един човек не може да стои по 24 часа в денонощието във форума и тогава се налага колегите да му помагат. Ако има 2 модератори, това също не е гаранция, че те по едно и също време ще са вътре. Ако сложим 3 модератори на един форум, представете си какво ще стане, ако се засичат и тримата едновременно вътре... Трудно се получава, макар и да се стараем да има координация. Затова сегашният вариант, колкото и лош да ви се струва сега, не е за пренебрегване, защото сме опитали преди това и най-различни други такива...

Нали форума е за потребителите? Защо да не си определят те хората? Откъде знаеш, че другия вариант няма да е по-добър? Аз съм от самото начало в тоя форум и мисля, че има не повече от 2-3 сложени така модове, които са били все качествени...Blue_Lion е пример за това...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”