Gong.bg и Sportni.bg се сливат в полза на читателите

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Gong.bg и Sportni.bg се сливат в полза на читателите

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2014 09:43

THE G.A.M.E написа:
MuFc1878 написа:Поне направихте ли си труда да разгледате целия форум преди да давате крайни оценки? Има раздели за абсолютно всичко ;) Запознайте се с правилата на форума, разгледайте различните дискусии. Все нещо ще ви грабне претенциозното око. Всеки е добре дошъл. Колкото повече, толкова повече :)

Преди всичко да се запознаят с "Игри и забавления", както и "Свободна зона"... Най вече "Спам темата". :mrgreen:

Е не :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Доктор Машинков
Контакти:

Мнениеот Доктор Машинков » 12 мар 2014 12:03

Явно Гонг нямат намерение да пускат коментари под статиите.По мое мнение най-близо до спортни е в dir.bg вика се корнер,има си секция коментари под статиите,реплика и положителен и отрицателен вот.Форума е малко замрел но може да бъде съживен.Колегите от бившето спиртни се рапилеха,едни са тука други засекох в уинера.
Наздраве на всички!!!

Потребителски аватар
vannistelroy
Контакти:

Мнениеот vannistelroy » 12 мар 2014 12:30

Машинков,Уинъра ме мотат с регистрацията вече седмица...имало проблеми със системата. :roll:
ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!

Потребителски аватар
Доктор Машинков
Контакти:

Мнениеот Доктор Машинков » 12 мар 2014 13:04

vannistelroy написа:Машинков,Уинъра ме мотат с регистрацията вече седмица...имало проблеми със системата. :roll:

Освен това в унера са големи професори,Ван.Ако искаш ела в дира ,копират сатии и от гонга.Едно манафче требва да отговаря цял ден на другите,и ше живне форума.Регистрацията става за 2 мин.Само да не излезне като спам,всеки сам си преценява.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Миграцията от sportni.bg - а сега накъде?

Мнениеот roskov9 » 12 мар 2014 13:35

Привет на всички участници във форума на Гонг.
И аз успях да се привържа към Спортни, ако и да не съм част от фамилията.
Съжалявам, че съм пропуснал темата на зевзека вчера. Без да се церемони, той изрази съвсем точно позицията на всички, които изпитват затруднения с адаптацията след сливането.
За претенциите, които имате, подходихте крайо недружелюбно. Не само, че сложихте всички под един аршин, ами и по дрехите ни изпратихте.
Основната причина да искаме поле за коментари под статиите е, че това се оказва най-лесния за нас начин за навигация и проследяване на темите и коментарите към тях. Доводът, изтъкнат от С. Фетел, че досегашния опит се е оказал единствено отчайващо жалък (визирайки простотията, плювнята, и вулгаризмите), е крайно несъстоятелен, защото освен вашият медиен холдинг, много други инф. източници по света и у нас позволяват коментари, и както тука, така и навън, те изобилстват с крайно несъвместими мнения, във всички диапазони на неприличното. Като се започне от The New York Times, и се кара наред.
Независимо от това, намирам Вашия стратегически избор за доста уместен и стилен, ако и да е в дисонанс със свободата на словото и моите пристрастия.
Относно миграцията, явява ни се доста важно да намерим бързо решение, което да приюти бездомните от Спортни.бг, като им позволи да не се разпилеят безвъзвратно, и все пак им предлага оптимално задоволителна алтернатива.
Понеже в winner не потръгва, аз виждам две такива опции:
1. Да се вместим тук в Гонг. Който прочете статия или заглавие, които му допадат, да влезе във форума на Гонг и да публикува нова тема, ако това не е вече направено от някой друг. Спазването на добрия тон едва ли ще е някакъв проблем, но ако тръгнат да ни цензурират мненията на основание оф лимитс, вероятно няма да можем да се адаптираме към този точно форум. Също така, много от коментаторите в спиртни влизаха едновременно за да нахранят дружно поредния специалист и безспорен капацитет, както и да си разцъкат 2-3 лафа, най-културно. При активни банващи, това силно ще ограничи полета на простотията и може доста да принизи така липсващото изживяване.
2. Да си извършим дружна миграция към някой девствен/неопорочен все още сайт. winner куца по ред причини, спортал е пренаселен и неудачно конструиран, а топспорт освен, че е червен, е и доста вулгарен. Все пак, има няколко сайта, които нямат по един коментар, имат идентична архитектура като тази на спиртни, и се обновяват постоянно. Аз лично напръв поглед си харесах най-много Спорта.бг (на латиница).
Ще приветсвам всички мнения, но много бих се радвал, ако редовните заподозрени от спортни.бг изразят мението си относно двете кандидатури, добавят евнтуално друго удачно решение на нашето внимание, и/или гласуват отдолу чрез лайкване.

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Re: Миграцията от sportni.bg - а сега накъде?

Мнениеот roskov9 » 12 мар 2014 13:42

Вариант 2

(не се получава нещо опцията за рейтване) сори

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 мар 2014 13:42

Като толкова искате да коментирате новини може да го правите в sportal.bg, sportabg.com, winner.bg, novsport.com, bgfootball.com, tribunaplovdiv.bg и почти всички други спортни сайтове.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 мар 2014 13:44

Нали уж щеше да има обединение на Нова тв и Дарик ? Нещо ново има ли ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”