delqnski47 написа:Прочети какво написах горе за гражданските права!
А иначе съм сигурен,че ''сини'' и ''червени'' сме в пъти повече от феновете на останалите отбори,които пишат тук,събрани заедно и умножени по 100!Съжалявам,но ако цесекарите и левскарите ме подкрепят и тази идея се осъществи,ще трябва да се примирите!В България като се провеждат избори и малцинството принципно губи!Щеш,не щеш,такива са законите!
Само, че си в лека грешка. Тук е частен форум, в който важат определени правила и с тях се съобразяват всички - и малцинство, и мнозинство. Натискайки отметката "съгласен съм", това НЕ означава, че свободата на словото ти е ограничена, а точно обратното, че свободно си избрал средата, в която да комуникираш - ПО НАЧИНА, по който е определено НЕ от мнозинството, а от собствтениците на форума. Ти у вас като каниш гости, които са повече от теб, ти ли определяш правилата в собствения си дом, или тези повечето от теб? Не си дете да ти наливам акъл в главата, а се държиш като такова. Прав си само за едно, а и аз не от днес говоря за индикациите, които и Д. Пенев ги бе забелязал, двата отбора закономерно да се обединят, не само по посочените от теб показатели. Хайде сега си остани със здраве и не обяснявай за ограничаване на свободата на словото точно ти, който заобикаля правилата и ограниченията, с които се е съгласил да спазва.