Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот slavia_forever » 08 ное 2010 00:09

delqnski47 написа:Прочети какво написах горе за гражданските права!
А иначе съм сигурен,че ''сини'' и ''червени'' сме в пъти повече от феновете на останалите отбори,които пишат тук,събрани заедно и умножени по 100!Съжалявам,но ако цесекарите и левскарите ме подкрепят и тази идея се осъществи,ще трябва да се примирите!В България като се провеждат избори и малцинството принципно губи!Щеш,не щеш,такива са законите!

Само, че си в лека грешка. Тук е частен форум, в който важат определени правила и с тях се съобразяват всички - и малцинство, и мнозинство. Натискайки отметката "съгласен съм", това НЕ означава, че свободата на словото ти е ограничена, а точно обратното, че свободно си избрал средата, в която да комуникираш - ПО НАЧИНА, по който е определено НЕ от мнозинството, а от собствтениците на форума. Ти у вас като каниш гости, които са повече от теб, ти ли определяш правилата в собствения си дом, или тези повечето от теб? Не си дете да ти наливам акъл в главата, а се държиш като такова. Прав си само за едно, а и аз не от днес говоря за индикациите, които и Д. Пенев ги бе забелязал, двата отбора закономерно да се обединят, не само по посочените от теб показатели. Хайде сега си остани със здраве и не обяснявай за ограничаване на свободата на словото точно ти, който заобикаля правилата и ограниченията, с които се е съгласил да спазва.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 ное 2010 00:16

А защо тогава няма модератор(със зелен ник) в тоя форум,който да е от ЦСКА или Левски(поправи ме ако греша)?

Това ли ти е голямата мъка на теб?Не ти ли стигат модераторите, които оставят една сочна псувня във вашият форум с дни, а трият нормалното мнение до нея?
За мен модераторите изобщо не трябва да са фенове на отбора, чийто подфорум модерират, защото у тях винаги ще взема превес фенското.Опитвам се да си те представя теб, като глобален... жив левскар няма да остане във форумите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 08 ное 2010 23:12

delqnski47 написа:А защо тогава няма модератор(със зелен ник) в тоя форум,който да е от ЦСКА или Левски(поправи ме ако греша)?
Това не е ли дискриминация по фенски признак?Всички са все от Славия,Литекс и т.н.?
Значи аз написах една идея,която ще удовлетворява почти всички в този форум:
Да се направят 2 допълнителни подфорума,съответно за цесекари и левскари и всичко останало ще си е както преди!
Иначе,Casper,с удоволствие бих се ''разкарал'' от тоя форум(който му куцат толкова много работи),но единсвеното,което ме спира е че Гонг е най добрият спортен сайт в България,а неговият форум е най-известният с най много потребители!Иначе ако имах възможността да си направя собствен форум,който обаче да бъде толкова известен,колкото този охоо...не само че ще се махна,ами и никога няма да се върна...
Както и да е,казах каквото исках да кажа!Повече няма да споря!
Напълно ви разбирам вас тримата,с които споря сега!Вашите интереси са едни,нашите са други!Всеки си защитава интересите,което е напълно нормално....

Първо има модератор със зелен ник фен на т.нар ни грандове- дори са двама, но това не ти влиза в работата!
Откъде знаеш, че въпросната ти идея ще удовлетвори всички> Откъде това самочувствие у теб? Така и не ми отговори социолог ли си или врачка? Понеже аз знам за левскари и цесекари, които са против подобни идеи и не искат да се псува и нарежда! И как така хем на форума му куцали много неща хем бил най-добър с най-много потребители? Нещо си противоречиш май! Карто нямаш възможност да направиш такъв форум ще се съобразяваш с това, което са дали от Гонг!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 10 ное 2010 13:21

MORSKI написа:
vladitol написа:да се гласува за даден коментар и примерно като събере 5 минуси да се изпраща до модераторите съобщението му,и ако прецени,че е заяждане или непристойно поведението му да се изтрие коментара.Така ще ви намалят задълженията и властта !!! :twisted:

Тук ще стане мазало, това е подобно на рейтингите- хубави идеи, но реализацията ще е трудна да не говорим, че ще се спекулира....
Тест някое мнение може да е хубаво за един и лошо за друг! Тоест някой цесекар да каже нещо за своя отбор и веднага минус от някой левскар или фен на друг отбор! Не мисля, че идеята е добре да се реализира не сме дорасли според мен ;) ...

точно и за това си мислих,затова да се праща на админа съобщението му и той да прецени дали е за изтриване или не :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2010 14:13

vladitol написа:
MORSKI написа:
Тук ще стане мазало, това е подобно на рейтингите- хубави идеи, но реализацията ще е трудна да не говорим, че ще се спекулира....
Тест някое мнение може да е хубаво за един и лошо за друг! Тоест някой цесекар да каже нещо за своя отбор и веднага минус от някой левскар или фен на друг отбор! Не мисля, че идеята е добре да се реализира не сме дорасли според мен ;) ...

точно и за това си мислих,затова да се праща на админа съобщението му и той да прецени дали е за изтриване или не :)

И ще започне едно четене на лични от админа и модераторите, та няма да им остане време да си гледат форума изобщо.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 ное 2010 14:41

slavia_forever написа:Тук не е място за изясняване на технически въпроси. Тук се подават сигнали с линк и обяснение в едно изречение за нарушение.

Смятам, че форумите се нуждаят от подфорум за технически проблеми, в който да може да пише и нелогнат потребител, който има някакви проблеми.

Помислете по този въпрос!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 18:01

slavia_forever написа:
delqnski47 написа:Прочети какво написах горе за гражданските права!
А иначе съм сигурен,че ''сини'' и ''червени'' сме в пъти повече от феновете на останалите отбори,които пишат тук,събрани заедно и умножени по 100!Съжалявам,но ако цесекарите и левскарите ме подкрепят и тази идея се осъществи,ще трябва да се примирите!В България като се провеждат избори и малцинството принципно губи!Щеш,не щеш,такива са законите!

Само, че си в лека грешка. Тук е частен форум, в който важат определени правила и с тях се съобразяват всички - и малцинство, и мнозинство. Натискайки отметката "съгласен съм", това НЕ означава, че свободата на словото ти е ограничена, а точно обратното, че свободно си избрал средата, в която да комуникираш - ПО НАЧИНА, по който е определено НЕ от мнозинството, а от собствтениците на форума. Ти у вас като каниш гости, които са повече от теб, ти ли определяш правилата в собствения си дом, или тези повечето от теб? Не си дете да ти наливам акъл в главата, а се държиш като такова. Прав си само за едно, а и аз не от днес говоря за индикациите, които и Д. Пенев ги бе забелязал, двата отбора закономерно да се обединят, не само по посочените от теб показатели. Хайде сега си остани със здраве и не обяснявай за ограничаване на свободата на словото точно ти, който заобикаля правилата и ограниченията, с които се е съгласил да спазва.

То и вие(модераторите) нарушавате правилата!То всеки нарушата правилата,принципно!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 18:06

Кашчей написа:
А защо тогава няма модератор(със зелен ник) в тоя форум,който да е от ЦСКА или Левски(поправи ме ако греша)?

Това ли ти е голямата мъка на теб?Не ти ли стигат модераторите, които оставят една сочна псувня във вашият форум с дни, а трият нормалното мнение до нея?
За мен модераторите изобщо не трябва да са фенове на отбора, чийто подфорум модерират, защото у тях винаги ще взема превес фенското.Опитвам се да си те представя теб, като глобален... жив левскар няма да остане във форумите.

За подчертаното:+1000000000
А за това дет си го написал след подчертаното не знам от де ти хрумна такова нещо,но си е твой проблем!Всички сме свикнали да ти четем глупостите,така че...
А и изобщо нямам никакво намерение да кисна по цял ден в някакъв си форум и да трия мненията на хората я по правилата,я по ей така че някой неща не ми изнасят.....
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 18:21

MORSKI написа:
delqnski47 написа:А защо тогава няма модератор(със зелен ник) в тоя форум,който да е от ЦСКА или Левски(поправи ме ако греша)?
Това не е ли дискриминация по фенски признак?Всички са все от Славия,Литекс и т.н.?
Значи аз написах една идея,която ще удовлетворява почти всички в този форум:
Да се направят 2 допълнителни подфорума,съответно за цесекари и левскари и всичко останало ще си е както преди!
Иначе,Casper,с удоволствие бих се ''разкарал'' от тоя форум(който му куцат толкова много работи),но единсвеното,което ме спира е че Гонг е най добрият спортен сайт в България,а неговият форум е най-известният с най много потребители!Иначе ако имах възможността да си направя собствен форум,който обаче да бъде толкова известен,колкото този охоо...не само че ще се махна,ами и никога няма да се върна...
Както и да е,казах каквото исках да кажа!Повече няма да споря!
Напълно ви разбирам вас тримата,с които споря сега!Вашите интереси са едни,нашите са други!Всеки си защитава интересите,което е напълно нормално....

Първо има модератор със зелен ник фен на т.нар ни грандове- дори са двама, но това не ти влиза в работата!
Откъде знаеш, че въпросната ти идея ще удовлетвори всички> Откъде това самочувствие у теб? Така и не ми отговори социолог ли си или врачка? Понеже аз знам за левскари и цесекари, които са против подобни идеи и не искат да се псува и нарежда! И как така хем на форума му куцали много неща хем бил най-добър с най-много потребители? Нещо си противоречиш май! Карто нямаш възможност да направиш такъв форум ще се съобразяваш с това, което са дали от Гонг!

Извинявай,ама ти си от тия ''модчета'',които малко си дават повечко правомощия,отколкото им е дадено(нещо като куките един вид)!
Не че ми влиза в работата да ви коментирам и че ме бърка много много,но помня когато един път спорихме с теб,ти ме провокира,аз ти отговорих и след това ме наказа!

Изобщо не смятам да спамя повече в тази тема(да не взема да отнеса пак някой бан),а и знам че този коментар така или иначе ще се изтрие(въпреки че съм прав!Консултирах се с един друг модератор,който ми каза,че съм бил провокиран пръв!!!)
И никъде не съм казал,че форума бил ''най-добър''!Следващия път когато спориш гледкай да не четеш каквото ти изнася,капиш?
Последна промяна от delqnski47 на 15 ное 2010 19:02, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 ное 2010 18:25

Пак ви казвам:
Тази идея не ви удовлетворява по никакъв начин,защото не сте от ЦСКА или ''Левски''!Нормално е да не сте съгласни с мен,а и не искам да се съгласявате,да ви кажа честно!
Затова е безсмислено да спорите с мен,както и аз с вас!
Sofia.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”