Ще разследват ТОМЕТО ??

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Re: Ще разследват ТОМЕТО ??

Мнениеот Marto » 01 юни 2009 20:15

По-спокойно, момчета, от 1 час вече има запис в сайта :)

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 01 юни 2009 20:18

Ето и един цитат от анализ публикуван във в-к Дневник

Та за такива неща си мислех напоследък, докато непрестанно ми навират в очите опротивелите ми до втръсване розови бузки на застаряващия рокер, комуто властта очевидно се услади; глиганската прическа на първия ловец на републиката; бицепсите и синия глезен на новия месия с тъмно минало, обещаващо настояще и кой знае какво бъдеще; лукавия поглед на лешояда, провъзгласен за сокол от гугутките; зареялия безизразен поглед към придобитите с вярна служба на републиката гори и дворци знатен дедо, както мило го наричат някои от царедворците около него.

Споменавам само "най-рейтинговите" днешни "герои". И въобще ни ми се говори за ордите от хиени, озверели от чакане на по-тлъста жертва, на жадните за внимание, длъжности, светска слава, имоти и яхти, от бързащи към върха младежи и девойки, които угоднически гледат в очите и търсят близост до тях...

Разберете, без нашите усилия нищо няма да се промени. Излезте и гласувайте на евроизборите и на изборите за НС! И не ми обяснявайте, че нямало за кого и всички са маскари, защото по този начин пазите статуквото. Всеки отказал да гласува всъщност дава гласа си за БСП/ДПС.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 01 юни 2009 20:25

Така е!!!!! Заедно можем да променим бъдещето си. Ако не ние няма кой. Така, че агитирайте всеки ваш познат да гласува, за да махнем маскарите от власт и да спре този безобразен произвол. Винаги промените в световен мащаб и в историята са тръгвали от хората. И най-великите революции са тръгвали от обикновените хора. Така, че нека сами изковем бъдещето си и да се радват децата ни, ако не ние на една нормална среда за живот, в която не се налага да даваш 4000 лв, за да запишеш детето си в градина и в която се залавят престъпниците и хората живеят спокойно и не гледат от къде ще им го "набият", я политици, я полицаи, я престъпници, но сега като си помисля всичките са едно :x :x
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 01 юни 2009 20:29

niki_j написа:Така е!!!!! Заедно можем да променим бъдещето си. Ако не ние няма кой. Така, че агитирайте всеки ваш познат да гласува, за да махнем маскарите от власт и да спре този безобразен произвол. Винаги промените в световен мащаб и в историята са тръгвали от хората. И най-великите революции са тръгвали от обикновените хора. Така, че нека сами изковем бъдещето си и да се радват децата ни, ако не ние на една нормална среда за живот, в която не се налага да даваш 4000 лв, за да запишеш детето си в градина и в която се залавят престъпниците и хората живеят спокойно и не гледат от къде ще им го "набият", я политици, я полицаи, я престъпници, но сега като си помисля всичките са едно :x :x

Всички пред урните!

ТОООМИ РУСЕВ ПРЕЗИДЕЕЕЕЕЕЕЕНТ ПРЕЗИЕЕЕНТ!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 20:32

de.bil написа:
MORSKI написа:
de.bil написа:Да тиквеници са полицаите,като Томислав.
;) :o

На теб никнейма ти доказва що за човек си!!!!
Ако половината хора в тази държава бяха каот Томислав нещата нямаше да са такива!!!!!!

Дебил съм найстина.Благодаря ти ,че си го забелязал! Само един завършен дебил може да не е с народните маси в такъв исторически важен момент.Найстина съм впечатлен от порива за справедливост и родолюбие на Томето.Да не говорим за това,че е готов на институциите да се опълчи и да жертва спокойствието си.
Само дето това и аз мога да го правя ,като имам здрав гръб не е толкова геройчно.Истерията си му е качество,което се цени от когото трябва.Не бих искал все пак да го видя в положението на обикновен човек изправен сам срещу държавната машина,защото както при повечето нормални хора би бил най-вероятно жалка гледка.
А за народните маси-успех в бъдищете ви творчески планове(като статисти разбира се) :)

ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ СЪГАЛСЕН,ЧЕ ТОМИСЛАВ ГОВОРИ ТАКА ,ЗАЩОТО ИМА СИЛЕН ГРЪБ ЗАД СЕБЕ СИ......ГАРАНТИРАМ ТИ,ЧЕ ИМА ДОСТА ПО-ВЛАСТНИ ХОРА ОТ НЕГО В ТАЗИ ДЪРЖАВА,А ТОЙ Е ОБИКНОВЕН ЖУРНАЛСИТ...АЙДЕ НЕ ВСЕКИ ИЗВЕСТЕН ИАМ СИЛЕН ГРЪБ-НЕ ГОВОРИ НАИЗУСТ.....
Иначе смятам,че иронията ти за масите не те прави по-интелигентен ти какво да не би да смяташ,че е правилно такова показно действие на насилие????
И грубо послегателсво,ако да-то ,мнго зле за теб!!!!
Последна промяна от MORSKI на 01 юни 2009 20:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Marto
Контакти:

Мнениеот Marto » 01 юни 2009 20:35

Единственият гръб, не малък според мен, сме ние, заедно с останалата част от журналистическата гилдия, не потдала се на корумпираното ни правителство....

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 юни 2009 20:38

Томе, всички сме с теб!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 01 юни 2009 20:40

Marto написа:По-спокойно, момчета, от 1 час вече има запис в сайта :)

КЪДЕ Е? Има само от днес
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 01 юни 2009 20:53

Твърдо за Томислав.Слушах го днес.И вчера.Щели да го разследват !? Тия нормални ли са бе майна...?! А бе ей,Ушеви,вие по-важна работа нямате ли бе? На майка ви ....... си разследвайте!!!! Абе ква е тая държава - република ли сме,кво сме ?!Всеки който каже нещо против власта,полицията или т.нар. ни правосъдие - става неудобен ?! Тъпи ли са повечето ченгета - да! Взимат ли подкупи - да! Правят ли си партита по време на Национален траур - естествено..! В напечени ситуации действат меко казано неадекватно - повечето са така! Що ? Щото и там вече се влиза с връзки,или по наследство ! И когато някой им каже истината в очите,веднага става "крив". И това не важи само за МВР ! Така е във всички държавни институции - без изключение !Аз като баща,не знам кво повече да кажа... Мамицата ви продажна !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 01 юни 2009 20:53

Ще разследват на майка си ******а!Всеки е свободен да си казва мнението!
Писна ми да ги гледам тия мърши всяка вечер по телевизийте,писна ми да им гледам шибаните лица!
Всичко това показва в каква държава живеем,няма демокрация,няма кой да подкрепи слабия,изтощен народ на България.НЯМА БЪЛГАРИЯ,има я само на картата,но не съществува!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”