Като чета последните три мнения разбирам, че комунизмът още не си е тръгнал от мисленето на някои хора.Що за не особено остра идея е, да се забранява писането в дадена тема или в даден подфорум, само защото пишещият не е фен на отбора, в чийто подфорум пише?И сега, като няма подфорум "Дунав", а аз не съм фен на никой друг отбор значи не трябва да пиша никъде, освен в свободна зона?!?Че аз съм се регнал в спортен форум, а ще ми се забранява да обсъждам точно спорта ли.. по-точно футбола?!?
ПП-Делянски, имам си ник и бъди така добър да го ползваш него.Не мисли, че си много оригинален, като се опитваш да ме обидиш с това "Саше"!Бих отворил специална тема за клишетата-и в писането, и в мисленето, но няма да я разберете повечето от вас, които сте стегнати в еднопосочно мислене.
Предложения за форума на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Предложения за форума на Гонг
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Re: Форум ГОНГ: ''ЧЕРВЕН'' раздел и ''СИН'' раздел
delqn47 написа:Кашчей написа:delqn47 написа:Така,мисълта ми е,да се направят няколко раздела,два от които да пишат ''червени'' и ''сини''(САМО цесекари да пишат в единия и САМО левскари в другия)!В същото време,в тези раздели правила ДА НЯМА и фенове на единия отбор, да не могат да коментират и да влизат във раздела, на противния лагер!Малко така лично пространство,в което да нахраним гадните ''говеда'' или гадните ''чорбари'' няма да е никак лошо за нито един от нас!
Нека се създадат и други раздели,в които да могат да пишат всички фенове,но правила да има и да се спазват!
Кратко,точно и ясно!Ето това е!Време е наистина някои да направи нещо такова в този форум,а не да ми добавяте някакви си тъпи екстри!
Да ви кажа честно,няма много голяма надежда в мен,моето желание горе да се осъществи(въпреки,че 99% от потребителите,със сигурност,ще са съгласни с моето предложение)!
Все пак нека чуя вашите мнения,отностно тази моя идея,и съгласни ли сте с нея??
Даваш идея за "затворени "раздели доколкото разбирам.Как ще прецениш кой е "говедо" и кой "прасе" та да му се дадат права за съответният форум?Форумите на Гонг не са ли свободна територия, в която всеки може да пише там, където на него му е интересно?Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум, в който ти да определяш правилата.. примерно да искаш фотокопие от членска карта, с трите имена и ЕГН, както и ника, който също трябва да е изписан на членската карта.Може и да искаш талоните от входните билети и, който няма пълен набор за сезона да не може да пише.Това е идея, но няма да ти искам лицензно право за нея![]()
Сериозно-по глупава идея не бях чел!
Еми не е голяма философия да разбереш кой е ''говедо'' и кой е ''прасе''!Просто му гледаш писанията!?!?!
Толкова ли не можа да се сетиш...Саше....!?!
И в тези затворени раздели няма да се пускат някви дет са се регнали оня ден,а хора(като мен),които са от доста време тук(и тези хора изобщо не са малко)!Останалите новобранци(и такива като ТЕБЕ) ще си пишат в неутралните зони,дет всеки може да си пише!
А пък ако някои ей така се промъкне(като си направи акаунт и напише 50 коментара от сорта на ''Само ЦСКА'' и т.н.) в другото ''стадо''',наказва се по ИП и готово!Естествено ще има и модератори,които ще наказват такива потребители,които не им е мястото в раздела!
Абе като цяло нищо няма да се промени тук,само ще се добавят нови 2 раздела(за ''червени'' и ''сини'' фенове)Ако не ти харесва така.. имаш възможност да си направиш собствен форум
Извинявай,Сашенце,ама на къв зор и чеп да си правя собствен форум като 80% от потребители(които са цесекари и левскари) тук са съгласни с моята идея!?!
Ако искаш да си псуваш наволя отивай на улицата или в други форуми! Идеята ти да не употребя по-силни думи е странна и неоснователна в същото време противоречи на много общочовешки права- визирам това да е само за левскари и цесекари без други да влизат... Че утре пловдивчани ще поискат и те, вдругиден моряците и спартаклиите.... Че направо да правим друг форум? Не съм очаквал подобна идея от теб точно! Да не говорим , че противоречи на идеята за модериране и ще върне анархията във форума, тоест това коевто беше преди 2 години! Крачка назад, а не напред за форума!
И откъде си сигурен, че 99% ще те подкрепят, ти да не си врачка или социолог?
Твърдо против подобна идея !
Последна промяна от MORSKI на 06 ное 2010 00:18, променено общо 1 път.
vladitol написа:да се гласува за даден коментар и примерно като събере 5 минуси да се изпраща до модераторите съобщението му,и ако прецени,че е заяждане или непристойно поведението му да се изтрие коментара.Така ще ви намалят задълженията и властта !!!
Тук ще стане мазало, това е подобно на рейтингите- хубави идеи, но реализацията ще е трудна да не говорим, че ще се спекулира....
Тест някое мнение може да е хубаво за един и лошо за друг! Тоест някой цесекар да каже нещо за своя отбор и веднага минус от някой левскар или фен на друг отбор! Не мисля, че идеята е добре да се реализира не сме дорасли според мен
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:Като чета последните три мнения разбирам, че комунизмът още не си е тръгнал от мисленето на някои хора.Що за не особено остра идея е, да се забранява писането в дадена тема или в даден подфорум, само защото пишещият не е фен на отбора, в чийто подфорум пише?И сега, като няма подфорум "Дунав", а аз не съм фен на никой друг отбор значи не трябва да пиша никъде, освен в свободна зона?!?Че аз съм се регнал в спортен форум, а ще ми се забранява да обсъждам точно спорта ли.. по-точно футбола?!?
ПП-Делянски, имам си ник и бъди така добър да го ползваш него.Не мисли, че си много оригинален, като се опитваш да ме обидиш с това "Саше"!Бих отворил специална тема за клишетата-и в писането, и в мисленето, но няма да я разберете повечето от вас, които сте стегнати в еднопосочно мислене.
Значи против си разни ''комунистически'' мой идеи,а в същото време ми казваш как да те наричам!Всъщтност ти имаш право да ми ''казваш'',но и аз имам право да те наричам както си искам!
Идеята ми може и да не е много ''деморатична'' или нещо такова,но аз,до колкото съм забелязъл,в този форум са забранени разни обиди и псувни,както и обсъждане работата да модераторите!Заради това ''забраняване'' Свободата на словото не важи поне в този форум!Щом като се забраняват една от най важните граждански свободи,то защо да не се осъществи и моята идея!?!
Кашчей,изобщо не искам да се съгласяваш с мен да ти кажа честно!Естествено,че няма да си съгласен с мен,защото не си цесекар или левскар!Реакцията ти е нормална и те разбирам напълно,но за съжаление си от малцинството, а то не печели!
Всъщтност едва ли моята идея ще се осъществи!Надали някой ще си мръдне малко чукалата и да угоди на нас мнозинството(цесекари и левскари),както би трявало да бъде...мнозинството да спечели!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
Ако искаш да си псуваш наволя отивай на улицата или в други форуми! Идеята ти да не употребя по-силни думи е странна и неоснователна в същото време противоречи на много общочовешки права- визирам това да е само за левскари и цесекари без други да влизат... Че утре пловдивчани ще поискат и те, вдругиден моряците и спартаклиите.... Че направо да правим друг форум? Не съм очаквал подобна идея от теб точно! Да не говорим , че противоречи на идеята за модериране и ще върне анархията във форума, тоест това коевто беше преди 2 години! Крачка назад, а не напред за форума!
Прочети какво написах горе за гражданските права!
А иначе съм сигурен,че ''сини'' и ''червени'' сме в пъти повече от феновете на останалите отбори,които пишат тук,събрани заедно и умножени по 100!Съжалявам,но ако цесекарите и левскарите ме подкрепят и тази идея се осъществи,ще трябва да се примирите!В България като се провеждат избори и малцинството принципно губи!Щеш,не щеш,такива са законите!
Sofia.
Sofia.
Свободата на словото не означава непременно слободия на словото, Делянски!
Идеята ти е лоша, защото ти искаш от един свободен форум да направиш затворен форум, само за избрани.Вече ти казах как можеш да го направиш това.И да, мога да ти кажа как да ме наричаш, след като съм регнат в този форум с дадено име.Нито ми знаеш истинското, нито съм разрешил на някого да се обръща към мен с истинско име във форума.Твоето обръщение със "Саше"цели само подигравка и нищо друго.
И пак да се върна към свободата и слободията:тук наистина е забранено да се псува, да се изписват подигравателно имената на отборите и да се обсъждат модераторски действия, но в кой нормален форум това е разрешено(изключение прави един футболен подфорум, в който пишат десет човека на кръст и си знаят и кътните зъби).На какво ще заприлича такъв форум, в който е разрешено всичко?А и нуждата от модерация и правила се появява там, където липсата на възпитание и чувство за мярка при водене на спор или дискусия, са преобладаващи.Опитвам се да си представя с какви изрази ще са пълни темите в два евентуално съществуващи такива подфоруми, но ми е бедна фантазията.
И отново казвам, че съм твърдо против опита за дискриминация от твоя страна по фенски признак!
Идеята ти е лоша, защото ти искаш от един свободен форум да направиш затворен форум, само за избрани.Вече ти казах как можеш да го направиш това.И да, мога да ти кажа как да ме наричаш, след като съм регнат в този форум с дадено име.Нито ми знаеш истинското, нито съм разрешил на някого да се обръща към мен с истинско име във форума.Твоето обръщение със "Саше"цели само подигравка и нищо друго.
И пак да се върна към свободата и слободията:тук наистина е забранено да се псува, да се изписват подигравателно имената на отборите и да се обсъждат модераторски действия, но в кой нормален форум това е разрешено(изключение прави един футболен подфорум, в който пишат десет човека на кръст и си знаят и кътните зъби).На какво ще заприлича такъв форум, в който е разрешено всичко?А и нуждата от модерация и правила се появява там, където липсата на възпитание и чувство за мярка при водене на спор или дискусия, са преобладаващи.Опитвам се да си представя с какви изрази ще са пълни темите в два евентуално съществуващи такива подфоруми, но ми е бедна фантазията.
И отново казвам, че съм твърдо против опита за дискриминация от твоя страна по фенски признак!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
delqnski47 написа:Кашчей написа:Като чета последните три мнения разбирам, че комунизмът още не си е тръгнал от мисленето на някои хора.Що за не особено остра идея е, да се забранява писането в дадена тема или в даден подфорум, само защото пишещият не е фен на отбора, в чийто подфорум пише?И сега, като няма подфорум "Дунав", а аз не съм фен на никой друг отбор значи не трябва да пиша никъде, освен в свободна зона?!?Че аз съм се регнал в спортен форум, а ще ми се забранява да обсъждам точно спорта ли.. по-точно футбола?!?
Значи против си разни ''комунистически'' мой идеи,а в същото време ми казваш как да те наричам!Всъщтност ти имаш право да ми ''казваш'',но и аз имам право да те наричам както си искам!
Идеята ми може и да не е много ''деморатична'' или нещо такова,но аз,до колкото съм забелязъл,в този форум са забранени разни обиди и псувни,както и обсъждане работата да модераторите!Заради това ''забраняване'' Свободата на словото не важи поне в този форум!Щом като се забраняват една от най важните граждански свободи,то защо да не се осъществи и моята идея!?!
Кашчей,изобщо не искам да се съгласяваш с мен да ти кажа честно!Естествено,че няма да си съгласен с мен,защото не си цесекар или левскар!Реакцията ти е нормална и те разбирам напълно,но за съжаление си от малцинството, а то не печели!
Всъщтност едва ли моята идея ще се осъществи!Надали някой ще си мръдне малко чукалата и да угоди на нас мнозинството(цесекари и левскари),както би трявало да бъде...мнозинството да спечели!
Няма такова нещо мнозинство и малцинство в този форум! Тук всички са равни да ти е ясно!
Да не сме на избори- с какво сте повече вие от пловдивските, варненските и другите фенове? Нещо се бъркаш! С нищо не сте повече...
И идеята ти за щастие, а не за съжаление няма да се реализира!
delqnski47 написа:Ако искаш да си псуваш наволя отивай на улицата или в други форуми! Идеята ти да не употребя по-силни думи е странна и неоснователна в същото време противоречи на много общочовешки права- визирам това да е само за левскари и цесекари без други да влизат... Че утре пловдивчани ще поискат и те, вдругиден моряците и спартаклиите.... Че направо да правим друг форум? Не съм очаквал подобна идея от теб точно! Да не говорим , че противоречи на идеята за модериране и ще върне анархията във форума, тоест това коевто беше преди 2 години! Крачка назад, а не напред за форума!
Прочети какво написах горе за гражданските права!
А иначе съм сигурен,че ''сини'' и ''червени'' сме в пъти повече от феновете на останалите отбори,които пишат тук,събрани заедно и умножени по 100!Съжалявам,но ако цесекарите и левскарите ме подкрепят и тази идея се осъществи,ще трябва да се примирите!В България като се провеждат избори и малцинството принципно губи!Щеш,не щеш,такива са законите!
Ти кой си, че да казваш кой да се примири или не?
Абе момче ти май много си повярва? И още нещо - това е форум за всички, а не за цесекари и левскари, ако искаш само ваш си форум отивай в клубните ви такива! И точно с тези си желания и действия да претендираш за свобода на словото някак не върви! И откъде си толкова сигурен- има над 17 000 потребители ти лично ли пита всеки един какъв е и на кой отбор е фен?
И пак те питам, защо си мислиш, че тук сме на избори? Нещо си объркал!
Делянски, тоя форум не е твой, мой или на Морския. Не ние определяме правилата. Форумът е на Гонг.бг! И, когато си се регистрирал ти си се съгласил с техните правила. Няма как да създаваш свои правила на чуждо място! Било то с бойкоти или без. Същото се отнася и за нас Модераторите. Ние не създаваме реда тук, а следим за неговото изпълнение, и няма с какво да се примиряваме. Просто ти имаш избор: Или оставш тук и спазваш правилата, или се махаш от форума и си псуваш колкото ти е кеф. И това се отнася за всички! Няма червени,сини, зелени, бели и др. Всички тук са потребители!
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:Свободата на словото не означава непременно слободия на словото, Делянски!
А защо тогава няма модератор(със зелен ник) в тоя форум,който да е от ЦСКА или Левски(поправи ме ако греша)?
Това не е ли дискриминация по фенски признак?Всички са все от Славия,Литекс и т.н.?
Значи аз написах една идея,която ще удовлетворява почти всички в този форум:
Да се направят 2 допълнителни подфорума,съответно за цесекари и левскари и всичко останало ще си е както преди!
Иначе,Casper,с удоволствие бих се ''разкарал'' от тоя форум(който му куцат толкова много работи),но единсвеното,което ме спира е че Гонг е най добрият спортен сайт в България,а неговият форум е най-известният с най много потребители!Иначе ако имах възможността да си направя собствен форум,който обаче да бъде толкова известен,колкото този охоо...не само че ще се махна,ами и никога няма да се върна...
Както и да е,казах каквото исках да кажа!Повече няма да споря!
Напълно ви разбирам вас тримата,с които споря сега!Вашите интереси са едни,нашите са други!Всеки си защитава интересите,което е напълно нормално....
Sofia.
Sofia.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”