GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот mike28 » 12 юли 2008 09:43

-
Последна промяна от mike28 на 03 окт 2009 22:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот itsoVIII » 13 юли 2008 09:23

mike28 написа:Заглавие в Гонг "НЮКАСЪЛ РЕШЕ ЗАПЛАТАТА НА ОУЕН" .Вие редактор нямате ли?

Ми нямат си :lol: :lol: :lol: Чак сега ли го разбрахте? Апропо - всичките английски медии са ЦИТИРАЛИ КОРЕКТНО ОТКЪДЕ ЦИТИРАТ ЕМИЛ ДАНЧЕВ - ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР И КОРЕКТНО ОТРАЗЯВАЙТЕ НЕЩАТА ( много се съмнявам да го направите.....)
ИзображениеИзображение

armeets
Контакти:

Постоянните грешки в статиите

Мнениеот armeets » 18 юли 2008 22:32

Искам да кажа че страшно много уважавам всички в Гонг.Като започнем от Ники Александров (невероятен журналист и голям армеец), минем през казващия нещата такива, каквито са независимо дали става въпрос за ЦСКА, Левски или националния отбор Томислав Русев и свършим с прелестната и много амбициозна Ралица Караджова.Сайта според мене е най-добрия в интернет пространството ни от всички спортни.Винаги пресни новини от всякакви области, но от когато влизам тук (от ноември-декември) няма ден ,в който да не се намери някоя правописна грешка.Или изпусната дума или буква или цели словосъчетания от които се губи целия смисъл на статията.Пример:

Пред погледа на президента Георги Първанов България и пред рекордните 5600 зрители в зала „Конгресна” във Варна трудно победи САЩ след тайбрек в предпоследния си мач от тазгодишното издание на Световната лига по волейбол.

Разбирам,че се стремите всяка новина да достига максимално бързо до нас, за което ви благодаря, но едва ли няколко минути, в които ще проверите това, което пускате като новина дали има смисъл ще ни напраявят впечатление,както тези непръкъснати,присъщи на първокласници, елементарни грешки.Дано разбирате, че това е съвет и в никакъв случай не се заяждам и че въпреки това за мене сте номер 1 в тази област за България.

121212
Контакти:

Re: Постоянните грешки в статиите

Мнениеот 121212 » 18 юли 2008 23:13

Адски много дразни.Да не казвам във всяка, но във всяка втора статия има поне по една грешка.
Сега чета това: „Публичните изказвания на Фъргюсън от днес представляват арогантна намеса във вътрешните дела на Тотнъм по отношение на един от състезатели на клуба ... Намерете грешката : )

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 юли 2008 07:34

-
Последна промяна от mike28 на 03 окт 2009 22:48, променено общо 1 път.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 19 юли 2008 10:28

Грешки има, защото много се бърза може би.Правописните може и да се подминат по-лесно,но грешките от които се губи смисъла на тема или изречение са кофти.

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 19 юли 2008 13:10

Ето и последния пример:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=51160
Чудя се за кой от двамата става въпрос! Деко или Диего? Защото Диего не съм чул още да е преминал в Челси :?

P.S. Ехее, браво! Коригираха го ;)

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 20 юли 2008 16:52

"Новото попълнение на Челси Деко изрази надежда, че Дидие Дрогба няма да напусне клуба през настоящия трансферен прозорец, каквото слухове постоянно се ширят в английската преса през последните месеци. "

един от примерите,аз много го уважавам и Александров като журналист и всички които работят в Гонг.Саита , радиото едно време,форума.Всичко е чудесно но някои думи наистина имат елементарни грешки,бога ми аз до преди 1 година пишех като с краката си ,с много правописни грешки,ама те все пак пускат информация за пред цяла България,даже и за света ако бях в Мадрид,Пекин или Л.А. също щях да чета саита.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

georgi bancov
Контакти:

Мнениеот georgi bancov » 21 юли 2008 12:44

И защо в раздел тенис?

dgd

Gong.bg е официалният сайт на фк лефффски подуене

Мнениеот dgd » 22 юли 2008 20:34

АААааааа, един въпрос. Какво общо има Валентин Грънчаров с спортната журналистика? Да видим подуенските мозучета, какво ще измислят сега.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”