Декларациите на Левски и Литекс

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Декларациите на Левски и Литекс

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 12:03

POPCORN написа:
masona84 написа:Такива теми ще има до момента в който журналистите спрат да си дават задните части за място в чартъра и стая в хотела за поредната подготовка на любимият отбор.Те са зависими ,не чакайте обективност от един зависим човек за каквото и да е.Отнася се за 98% от журналистите.

може би си прав!

Предполагам си видял какво е отговорил Гришата в една друга тема,браво на човека.Ткак се прави,накажи простака с мълчание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 10 май 2011 12:04

milen.hristov написа:
POPCORN написа:
masona84 написа:Такива теми ще има до момента в който журналистите спрат да си дават задните части за място в чартъра и стая в хотела за поредната подготовка на любимият отбор.Те са зависими ,не чакайте обективност от един зависим човек за каквото и да е.Отнася се за 98% от журналистите.

може би си прав!

Предполагам си видял какво е отговорил Гришата в една друга тема,браво на човека.Ткак се прави,накажи простака с мълчание

да прочетох го :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 май 2011 12:06

shotgun blues написа:какво празнуаме 97 или 100 години ЛЕВСКИ
сериозно каква е годишнината не е ли днес :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Попитай Вальо или Томето на тях от комплимети орални към любимия отбор не им остава време да повдигнат въпроса. Или по скоро не питат, не им било удобно, случайно да не обидят президента с мустаците.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 май 2011 12:08

прочетох част от мненията на различни страници и реших да напиша:
1) наказателна отговорност носят всички граждани на Р. България, но никъде не е казано, че да наречеш някой АГА е престъплние. Или дори Рая (елате в много южна България и говорте на Български.. ще намерите много престъпници)
2) Томислав и Валентин са си Левскари.. Вальо по- пристрастен според това, съм слушал, Т. Русев е малко по- обективен.
3) не съм ги слушал вчера!!!
4) Тодор Батков когато мълчи изглежда по- умен и е одбре да се сезират институциите за да му се поиксат показанията за съобщените престъпления без да е споменавал кой ги е извършил(в закона не се работи по подразбиране)
5) Убеден съм, че Гриша Ганчев е един от най- големите мафиоти в тази държава и всеки който му се възхищава е психично болен.

п.п.: Сигурен съм, че и Т. Батков има не малко престъпни сделки и дейности

извод: Защо не си написа въпроса в темата за въпроси към Гонг????
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 12:10

shotgun blues написа:какво празнуаме 97 или 100 години ЛЕВСКИ
сериозно каква е годишнината не е ли днес :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Зависи от това дали си фен на сегашното ръководство или не :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2011 12:13

NIKSANA написа:прочетох част от мненията на различни страници и реших да напиша:
1) наказателна отговорност носят всички граждани на Р. България, но никъде не е казано, че да наречеш някой АГА е престъплние. Или дори Рая (елате в много южна България и говорте на Български.. ще намерите много престъпници)
2) Томислав и Валентин са си Левскари.. Вальо по- пристрастен според това, съм слушал, Т. Русев е малко по- обективен.
4) Тодор Батков когато мълчи изглежда по- умен и е одбре да се сезират институциите за да му се поиксат показанията за съобщените престъпления без да е споменавал кой ги е извършил(в закона не се работи по подразбиране)
5) Убеден съм, че Гриша Ганчев е един от най- големите мафиоти в тази държава и всеки който му се възхищава е психично болен.

А да приканваш към саморазправа и нарушаване на реда престъпление ли е

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 май 2011 12:16

Подбудителство към престъпление :mrgreen: .

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 май 2011 12:16

milen.hristov написа:
NIKSANA написа:прочетох част от мненията на различни страници и реших да напиша:

А да приканваш към саморазправа и нарушаване на реда престъпление ли е

да и в тази връзка с какво са ви виновни спортните журналисти (които като цяло са слаби в БГ), а не поискате обяснения (ама сериозно) към прокуратура или МВР към собственика на сайт-а! Защото този сайт е регистриран от някого!..
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 май 2011 12:24

Въпростните чалга журналя, напълно съзнателно в национален ефир, безотговорно насаждат омраза и провокират нетърпимост към личности и групи хора. Изпълняват поръчки или го правят от простотия с цел облагодетелсване :mrgreen: ?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 май 2011 12:53

greenpeak написа:чалга журналя

Какво значи това???? :oops: :shock: :roll:

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”