Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Дарик и Гонг плащат билета на Бербатов?

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2012 20:02

шивача написа:
RedeviL написа:
шивача написа:вместо да си правят реклама на гърба на най- великият централен нападател в историята на България, да ги дарят на убитият от Гугутката мъж :!:

Да ме извиняваш много, но първо Стоичков е най-великият нападател в историята на България и второ никой нищо няма да плаща!Според мен целта на това писмо е по-скоро осмиване на Д.Бербатов и правене на ПР.. ;)

извинен си :) но Стоичков е ляво крило, иначе е най-великият Бг футболист за всички времена. Затова конкретизирах поста" централен нападател" ;)

С това пояснение вече съм склонен да се съглася! :)
Иначе за писмото..от Гонг много добре знаят, че вероятността Фиорентина да го вземат на сериозно е минимална..още по-малко да им пратят и банкова сметка! :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 27 сеп 2012 20:09, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 27 сеп 2012 20:03

amoros написа:Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.Томислав винаги има позиция и я защитава. Иначе в журналистиката жалко че е левскар и това му пречи да е обективен.Но в сравнение с Грънчаров е направо цесекар.

Самия факт ,че се чудим това подигравка с Бербатов ли е ,или подигравка с Фиорентина ,говори ,че направиха една голяма простотия! :oops:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2012 20:08

MCMXIII написа:
amoros написа:Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.

Да. Обаче требва да имаш повече от 2 байта ум, за да го схванеш....

Според мен написаното в писмото ще се възприеме като подигравка и от двете страни (в случая Бербатов и ръководството на Фиорентина)..Независимо какво е имал в предвид Томислав Русев!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 27 сеп 2012 20:09

А бе от Фиорентина , ако не им се вържат на тъпата идея и парите останат непохарчени , може да изпратят писмо на сър Алекс , с молба да им продаде пейката на Бербатов .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 27 сеп 2012 20:10

kireto2 написа:
amoros написа:Според мен това е по скоро подигравка с претенциите на Фиорентина ,който не са я закъсали толкова много ,че да си търсят парите от 2 билета за самолет.Томислав винаги има позиция и я защитава. Иначе в журналистиката жалко че е левскар и това му пречи да е обективен.Но в сравнение с Грънчаров е направо цесекар.

Самия факт ,че се чудим това подигравка с Бербатов ли е ,или подигравка с Фиорентина ,говори ,че направиха една голяма простотия! :oops:

+1 :!: :mrgreen:

Потребителски аватар
Lionheart
Контакти:

Мнениеот Lionheart » 27 сеп 2012 20:22

Уважаеми Гонг-аджии, уважаеми г-н Русев,
Главата ми не го побира как ви хрумна тази идея. Може би е продиктувано от непреодолимото Ви влечение към мрънкалника г-н Бербатов, който ако нямаше такъв характер, щеше да е един голям футболист. С какво право и като каква инстанция се намесвате в отношенията между Фиорентина и подло постъпилите андрешковци Бербатов и Данчев? Тези не зам си колко евро не може ли да ги дарите на някой дом или на някой умиращ от рак, ами ще се правите на клоуни и ще плащате масрафа на един самозабравил се милионер и набедена футболна звезда?
Срамувам се от такива журналисти.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 сеп 2012 20:38

ros написа:"Решихме да вдигнем малко смут, някои се бият по кръчми, ние го направихме така, вдигнахме малко шум"

Искам да науча какво мислят потребителите за тази инициатива (да слагам ли, да не слагам ли кавички на думата), въобще не ми се коментира тази пресконференция. Все пак, ще ми бъде много интересно да си кажеш мнението за този "шум", който са искали да вдигнат Бербатов и сие. Оправдано ли е да се вдига "шум" на гърба на Фиорентина или някой друг клуб?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 сеп 2012 20:49

Groucho написа:
ros написа:"Решихме да вдигнем малко смут, някои се бият по кръчми, ние го направихме така, вдигнахме малко шум"

Искам да науча какво мислят потребителите за тази инициатива (да слагам ли, да не слагам ли кавички на думата), въобще не ми се коментира тази пресконференция. Все пак, ще ми бъде много интересно да си кажеш мнението за този "шум", който са искали да вдигнат Бербатов и сие. Оправдано ли е да се вдига "шум" на гърба на Фиорентина или някой друг клуб?

Аз го казах и в горния си поуст.. Всеки сам решава какво да прави. Ти смяташ ли тази инициатива на Дарик за нещо по-сериозно от медиен трик, целящ рейтинг, пари и реклама? Същото е и всеки по-умен намира начин да печели нещо. Сега гонг дали не печели от вдигането на шум около Фиорентина?
Последна промяна от ros на 27 сеп 2012 20:53, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 сеп 2012 20:50

чудя се на наглостта и безочието на Бербатов ,този човек минава всякакви граници ,докога ще излага България по всякакви начини . да си плаща масрафите и да не се излага по такъв долен начин . преди излагаше България със слабите си и некадърни мачове ,а сега яде и пие и се вози ,а други ще му плащат сметките . Базсрамник !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 сеп 2012 20:59

ros написа:Аз го казах и в горния си поуст.. Всеки сам решава какво да прави. Ти смяташ ли тази инициатива на Дарик за нещо по-сериозно от медиен трик, целящ рейтинг, пари и реклама? Същото е и всеки по-умен намира начин да печели нещо. Сега гонг дали не печели от вдигането на шум около Фиорентина?

Остави ги Гонг и Дарик, разбрах те за тях. Лично мнение за вдигането на такъв шум от страна на Бербатов, теоретично и за всеки футболист, ако искаш? Бягаш от директен отговор по очакван за мен начин. Аз не одобрявам гоненето на цели по такъв начин. Ще дам малко силен пример от твоята област. Да речем, че реша да даря някой орган на някого и след 2-3 дни: сори, исках да вдигна малко шум :mrgreen: Та, лично мнение за подобни похвати и действия?

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”