http://gong.bg/view_article.php?article_id=81434
Много грешки!
GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Левски Обичаме Те
- Контакти:
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Рекламата с спрея Нивея е ужасна!
Що бе, я виж каква хубава синя мъгла пръска из форума. 

Абе, тя тая мъгла ОК, ама и мене ме стряска 

Модераторите не са ви враг!
- unist_gp
- Контакти:
от известно време следя форума на гонг.бг и мога спокойно да ви кажа, че е направо грехота да го няма токшоуто -пред банята-. предлагам на ники александров да намери време и да измисли някакъв проект, който да представи на Радев, за да го възстанови. Можеше сега като няма гол линия да се прави вечерно пред банята и даже да се води всеки път от различни форумци, като започнем с ненчо сираков разбира се 

искам да попитам защо все още в началната страница на gong.bg не са сменени емблемите на отборите които са отпаднали със тези които влязоха,мисля че имахте достатъчно време да го направите като на мен ми беше казано че това ще се случи преди 10 дена-БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
"ЛУКА ТОНИ: НЕ МИ ПУКА, С КОЙ ЩЕ ИГРАЯ НАПРЕД"
Само в ЗАГЛАВИЕТО има две грешки, което ме отказа да чета новината по-надолу. Не знам кой го е писал, ама да си го поправи.
Само в ЗАГЛАВИЕТО има две грешки, което ме отказа да чета новината по-надолу. Не знам кой го е писал, ама да си го поправи.
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."
- Lord VOODOO
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=81315
И после това:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=82861
Е след като в раздела на Барса за интервю си седи коментара на Лапорта за трансфера на Кеирисон защо после следващият трансфер го обявявате за пръв???? Или някой не може да брои, или тези, които ви пишат новините не четат написаното от колегите им, или просто не ви пука какви глупости пишете?!!
И понеже това е тема за препоръки: За да няма такива обърквации (тази изобщо не е първата подобна) разделете си колегите всеки от тях да пише за конкретно първенство или отбор - така въпросният човек ще е в час със случващото се и няма да слага идиотски заглавия, които изобщо не са верни!
И после това:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=82861
Е след като в раздела на Барса за интервю си седи коментара на Лапорта за трансфера на Кеирисон защо после следващият трансфер го обявявате за пръв???? Или някой не може да брои, или тези, които ви пишат новините не четат написаното от колегите им, или просто не ви пука какви глупости пишете?!!
И понеже това е тема за препоръки: За да няма такива обърквации (тази изобщо не е първата подобна) разделете си колегите всеки от тях да пише за конкретно първенство или отбор - така въпросният човек ще е в час със случващото се и няма да слага идиотски заглавия, които изобщо не са верни!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- bigbonusprize
- Контакти:
Някой от ГОНГ да се обади на Батков да го пита какво става!!!! Направо от 2 дена не мога да работя пълноценно от тези новини! Моля ви свържете се с мустака и да каже вярно ли е или не!!! Вече напрежението ми идва доста излишно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”