До Валентин Грънчаров
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: До Валентин Грънчаров
[offtopic]Пелинат, още колко БАНани трябва да изядеш за да ти дойде мозъчето?
[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:[offtopic]Пелинат, още колко БАНани трябва да изядеш за да ти дойде мозъчето?[/offtopic]
С тъпи и комплексирани многознайkoвци нямам намерение да си губя времето.
Ами спри да си го губиш и престани да ни занимаваш с лични проблеми.
Аз като не харесвам дадено място/хора, директно напускам без излишни пледоари, дълги и обвинителни мнения и т.н.
Аз като не харесвам дадено място/хора, директно напускам без излишни пледоари, дълги и обвинителни мнения и т.н.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Ами спри да си го губиш и престани да ни занимаваш с лични проблеми.
Заради двама комплексари ,да напускам сайта е смешно.Аз с Вас проблем нямам,по скоро е обратното.
пелинат написа:ehh написа:Ами спри да си го губиш и престани да ни занимаваш с лични проблеми.
Заради двама комплексари ,да напускам сайта е смешно.Аз с Вас проблем нямам,по скоро е обратното.
Много си си повярвал, за да мислиш, че може да имам проблем с теб.
Само ти казвам, че като мрънкаш, че нещо не ти харесва и т.н. си има решение за това.
Няма нужда да ми разпъваш транспаранти.
Нещо сте объркали рейса, момчета! Недейте да спамите, ако имате нещо да си кажете лично, има си лични съобщения! А не да правите тука "пледоари", упс, извинявам се, пледоарии и да разваляте темата! Мисля, че ме разбрахте, предварително ви благодаря!
Добре, шефе, не се пали.
Господин Грънчаров ,бяхте обект на 2 теми във форума,на които Ви бяха зададени доста въпроси.За съжаление не знам по чия заповед темите бяха изтрити,не заключени ,а изтрити.Ако това е начина да отговаряте на въпросите към Вас...жалко.Ако имате поне малко достойнство застанете и направете дискусия на живо с участниците във форума.
- Бижутера
- Контакти:
пелинат написа:Господин Грънчаров ,бяхте обект на 2 теми във форума,на които Ви бяха зададени доста въпроси.За съжаление не знам по чия заповед темите бяха изтрити,не заключени ,а изтрити.Ако това е начина да отговаряте на въпросите към Вас...жалко.Ако имате поне малко достойнство застанете и направете дискусия на живо с участниците във форума.
Ти пък си цвилиш едно и също всеки път и аз винаги се кефя, когато постовете ти изчезват
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Грънчаров изглежда повече разбираш от футбол от Вили Вуцов,защото той каза ,че такава дузпа не се свири ,а ти твърдиш обратното.Върха на нахалството ти е когато казваш,че видите ли Левски вкарал и трети гол.На цяла България стана ясно ,че съдията Ангелов реши мача в 87мин.,но не и на теб.Според теб господ бил наказал Миньор заради това,че лежали по терена.Ако Ангелов за теб е господ ,за мен е една мижитурка.Интересно по време на мача защо го караше да се учи на съдииство от чичо си ,а не от баща си.Сигурно защото Любе Спасов беше същата синя подлога.След мача с Черно море за купата Спасов бойкотира колегите си и отиде да реве със стоте фена на Левски,а след мача с Миньор мълчи като ремсист.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”