До екипа на ГОНГ.

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

miteto_inter
Контакти:

Re: До екипа на ГОНГ.

Мнениеот miteto_inter » 23 сеп 2009 10:44

Аз спирт1 не чета,момче.
Друг е въпроса дали ти не онанираш на статии написани от Ефрем,Жаклин,Томислав и т.н
Казваш,че г-н Русев не е написал,че Дяконът е само на Левски,а защо тогава никой друг уважаващ себе си журналист не е намесил Васил Левски в клубните си дразги?
Някъде да си прочел феновете на Ботев да призоват Христо Ботев да им помага?
Това може да стане единствено във вашите мозъци,а най-лошото е,че вие се радвате на тези статии....снощи един от модераторите много добре го каза: "Всичко свършва там където започват парите".

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 23 сеп 2009 13:04

Мите, защо да не чета и да не одобрявам тази статия на Томислав, която е насочена само към нас левскарите и няма нищо, с което да се напада твоя отбор ЦСКА, с което да засегне ранимите ви душици... този псевдо патриотизъм, който го демонстрираш в темата просто е много комично... още по-малко право имаш да отправяш заплахи към Томислав... Трябва сам да осъзнаеш колко е смешно включването ти в тема, която е отправена към нас левскарите. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 23 сеп 2009 16:25

Томе ти си велик.
Баткоff вън

Потребителски аватар
Werderbremen
Контакти:

Мнениеот Werderbremen » 26 сеп 2009 00:29

Супер сте и ви слушам почти всеки ден.Имам само една забележка,която поне мен много ме дразни.Колежките ви непрекъснато наричат националния отбор на Русия "Сборная",а това е голяма глупост след като вече 20 години СССР не съществува,а в превод това название означава сборен отбор от всички съветски републики.Много е дразнещо това непрекъснато повтаряне.....сборная това,сборная онова.....ами няма такова нещо от 100 години както се казва.........Моля да се премахне това от изразяването ви.Ще бъда много благодарен.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”