LSFC 1914 написа:Някой може ли да ми каже къде се намира класирането, защото от 2 години класиране от гонг не съм виждал.
Вдясно под надписа "Livescore", но не ти трябва да го гледаш - не е актуално

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Някой може ли да ми каже къде се намира класирането, защото от 2 години класиране от гонг не съм виждал.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Една от емблематичните фигури в историята на Арсенал и Манчестър Юнайтед Дейвид Хърд е починал днес. Той си отиде от този свят на 82-годишна възраст, съобщиха от "Би Би Си".
Шотландецът има 265 мача за ФА Къп и отбеляза за тях 145 гола.
ivan56 написа:Не влизай през потребителският панел, а горе в дясно в черната лента от там в настройки и смяна на снимката.
Става сега пробвах.
icko65 написа:Ще бъдем ли обективни или да?Към Вас господа журналисти е въпроса.Когато ЦСКА-София е начело-има класиране.Когато е Левски или друг отбор-няма класиране.Жалки сте!
Нещо се обърка! Влез в системата отново!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост