GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Много съм разочарован от форума на Гонг!

Мнениеот DANS » 02 дек 2015 18:22

александров, що се правиш че не си ти, колко профила ще регистрираш 1001?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 дек 2015 18:32

Скърбя :cry:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 дек 2015 18:33

Аз, като един голям фен на Александров, също съм много разочарован да науча, че е с перманентен бан. :cry:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Реклама в Гонг.бг Мен Солюшън Про

Мнениеот galin56 » 12 дек 2015 15:24

Пускам я тая тема първо за да питам Гонг защо рекламират това лайно и участват в подвеждането на хората. И второ за да кажа на хората, които се интересуват от този продукт да не си дават парите за безполезни неща.
Първо сайта им е манипулативен - коментарите са написани от модераторите им, само си сменят уж-датата на публикуване. Страничен човек ако напише коментар се трие. Дори и да е неутрален или положителен спрямо продукта(не обиден) - пробвах го. "Интервютата" и снимките са копирани от чужд сайт, изнамерих го и се оказа, че е едно към едно, само са им сменили имената с измислени български. Не съм за 67 лв които дадох, понеже аз си изкарвам достатъчно, но за някой може да са много и да не се набутва.
Изпих капсулите да довърша - ефект - кръгла нула.

Та Гонг много ви моля махнете тази манипулативна реклама, която дори може да се окаже незаконна според комисията за защита на потребителите. Пиша темата, понеже вашия сайт ме заблуди да купя това безполезно лайно, а сайта ви все пак(според нас потребителите де) се води уж престижен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Реклама в Гонг.бг Мен Солюшън Про

Мнениеот boabbb » 12 дек 2015 15:43

Мен солюшън :? Капсули :? Това да не е нещо за куродръв :?: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 12 дек 2015 15:46

докато има балъци ще има и тарикати - народна поговорка :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 дек 2015 16:19

galin56 написа:Пускам я тая тема първо за да питам Гонг защо рекламират това лайно и участват в подвеждането на хората. И второ за да кажа на хората, които се интересуват от този продукт да не си дават парите за безполезни неща.
Първо сайта им е манипулативен - коментарите са написани от модераторите им, само си сменят уж-датата на публикуване. Страничен човек ако напише коментар се трие. Дори и да е неутрален или положителен спрямо продукта(не обиден) - пробвах го. "Интервютата" и снимките са копирани от чужд сайт, изнамерих го и се оказа, че е едно към едно, само са им сменили имената с измислени български. Не съм за 67 лв които дадох, понеже аз си изкарвам достатъчно, но за някой може да са много и да не се набутва.
Изпих капсулите да довърша - ефект - кръгла нула.

Та Гонг много ви моля махнете тази манипулативна реклама, която дори може да се окаже незаконна според комисията за защита на потребителите. Пиша темата, понеже вашия сайт ме заблуди да купя това безполезно лайно, а сайта ви все пак(според нас потребителите де) се води уж престижен.

ОТИ сакаш да праиш мускулатура без да се напиняш у фитнесО. За туй така стаа.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 дек 2015 16:53

Да бе пич съгласен съм. Ама не става и да рекламираш едно нещо в пълна лъжа. Какво ще стане ако си купиш масло за двигателя, а те ти сипат вътре вода. Или да продаваш нещо с надпис алкохол вътре пак вода. Не става така, трябва да си носят отговорността.
Не можеш е така си измисляш нещо и да го хвърляш в пространството. Аз не че съм очаквал чудеса или ми е за парите, не се имам и за "балък". Но си викам щом пък толкоз го рекламират в Гонга пък и хората сега какво ли не измислиха. Не съм очаквал че някой ще стане Арни, но поне малко от малко, да свалиш някое килце и да поизчистиш поне нещо за месец.
За това :
ГОНГ АКО НЕ СТЕ И ВИЕ МОШЕННИЦИ И СРЕБРОЛЮБЦИ МАХНЕТЕ ТАЗИ РЕКЛАМА НА "ЛАЙНОТО" ОТ САЙТА СИ И НЕ УЧАСТВАЙТЕ В ЗАБЛУДАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СИ.
Това ако имате чест и достойнство де, ако не и както се казва в оня виц : И на вас да ви ....

Потребителски аватар
suburban

Клипове в новините

Мнениеот suburban » 13 дек 2015 11:03

Някой намерил ли е лек срещу автоматичното пускане на клипове в сайта на Гонг(пък и в други сайтове)?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Клипове в новините

Мнениеот iliev72 » 13 дек 2015 11:09

Зависи с какъв браузер си :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”