Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот Кашчей » 19 юли 2013 21:44

terata написа:
Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ми да ти кажа и идея си нямам, кой какво приказва, но въвеждането на отделни клубни секции и премахването на други всяка година, си иска пълни адм.права. А това, да ограничаваш потребителите, а да не направиш нещо елемнтарно за удобството им за ограничаване на ботовете с регистрационната форма, наистина не го разбирам. Незнам, възможно е да е обяснявано някъде и някога, но поне в тази тема НЕ Е!

Знаеш ли кога Форум ГОНГ ще стане юзър фрийндли? В денят, когато в ГОНГ, Томислав не произнесе нито веднъж думата "Левски"!

Фрийндли?! Юзър френдли бе Кашчей. ;) Иначе капчата не е баш решение. Има си начини да се заобиколи/налучка. Най-добрия вариант е прост математически въпрос или има едни визуални, където с мишката трябва да вкараш в кръгчето определен предмет...примерно. Лесно, удобно и решава проблема с ботовете ама...

Мда, прав си... Юзър френдли.. Бирата не прощава :oops:

Определено СШ Гонг ще е приятно предаване, ако не се говори в 50% от него за Лллевски (по Грънчаров)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юли 2013 22:06

Кашчей написа:
terata написа:
Кашчей написа:
BLUE CHAMPIONS написа:Ми да ти кажа и идея си нямам, кой какво приказва, но въвеждането на отделни клубни секции и премахването на други всяка година, си иска пълни адм.права. А това, да ограничаваш потребителите, а да не направиш нещо елемнтарно за удобството им за ограничаване на ботовете с регистрационната форма, наистина не го разбирам. Незнам, възможно е да е обяснявано някъде и някога, но поне в тази тема НЕ Е!

Знаеш ли кога Форум ГОНГ ще стане юзър фрийндли? В денят, когато в ГОНГ, Томислав не произнесе нито веднъж думата "Левски"!

Фрийндли?! Юзър френдли бе Кашчей. ;) Иначе капчата не е баш решение. Има си начини да се заобиколи/налучка. Най-добрия вариант е прост математически въпрос или има едни визуални, където с мишката трябва да вкараш в кръгчето определен предмет...примерно. Лесно, удобно и решава проблема с ботовете ама...

Мда, прав си... Юзър френдли.. Бирата не прощава :oops:

Определено СШ Гонг ще е приятно предаване, ако не се говори в 50% от него за Лллевски (по Грънчаров)

Биричка... а наздраве тогаз. А иначе аз тва не го слушам, а за вас дет не може да дишате Левски сигурно е още по-неприятно. :)

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 24 юли 2013 11:28

Какви са тези реклами с овце и т.н. , които са супер дразнещи ! Какво ли не правите за пари вече.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 24 юли 2013 12:07

castiel написа:Какви са тези реклами с овце и т.н. , които са супер дразнещи ! Какво ли не правите за пари вече.

Къде ги видя тия овце па ти? Кво ли не правили за пари, хаха... ми вади парите и поддържай сайта ти, или викаш то разходи няма, а? Не стига, че има едно малко рекламно каре в целия форум ма му и пречило на нашия! Тури си един адблок и нема да виждаш реклами.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 24 юли 2013 17:18

terata написа:
castiel написа:Какви са тези реклами с овце и т.н. , които са супер дразнещи ! Какво ли не правите за пари вече.

Къде ги видя тия овце па ти? Кво ли не правили за пари, хаха... ми вади парите и поддържай сайта ти, или викаш то разходи няма, а? Не стига, че има едно малко рекламно каре в целия форум ма му и пречило на нашия! Тури си един адблок и нема да виждаш реклами.

Нямам против рекламното блокче , но от няколко дена , това блокче има звук и някаква супер досадна реклама !!! И по-лесно ми е да затворя форума , отколкото на всеки компютър който седна , да си инсталирам разни програмки .
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 17:42

Стенли, колко пари ви трябват, за да направите свестен форум, на свестен сървър?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 24 юли 2013 23:42

Кашчей написа:Стенли, колко пари ви трябват, за да направите свестен форум, на свестен сървър?

Малко трябват, проблемът е да се намерят свестни потребители. :lol:
...

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 06 сеп 2013 17:50

Ако може да направите така,че когато искам да отворя някой линк да се отваря в отделен прозорец,а не да ми изчезва форума
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 сеп 2013 18:15

dindan написа:Ако може да направите така,че когато искам да отворя някой линк да се отваря в отделен прозорец,а не да ми изчезва форума

Това го предложих преди повече от 2 години. Иска се само една отметка в админския панел на форума, но явно е много трудно да се постави.. или просто няма заинтересованост, както с емотките.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 07 сеп 2013 15:32

Ако не Ви се занимава с форума сложете ме да го пазя от вредители.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”