Това с разчленения съдия беше ужасно, но аз съм си виновна, че го отворих.
Предполагам, че повечето любопитни хора са направили същото.
Иначе наистина в интернет могат да се открият какви ли не извратени неща, няма как да се опазят децата.
Предложения за форума на Гонг
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Призив към пускането на определени теми във форума
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Това с разчленения съдия беше ужасно, но аз съм си виновна, че го отворих.
Иначе наистина в интернет могат да се открият какви ли не извратени неща, няма как да се опазят децата.
Аз не съм го отварял линка към сайта в който се показват ужасяващите сцени и няма,защото е грешка.Форумът насърчава към пускането на полезни теми за потребителите,а не към такива страшни работи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Не страшни, ами направо ужасни, но това е животът, за съжаление.Parmalat написа:Аз не съм го отварял линка към сайта в който се показват ужасяващите сцени и няма,защото е грешка.Форумът насърчава към пускането на полезни теми за потребителите,а не към такива страшни работи.
Колкото и кофти да е, случило се е, при това на футболен мач, при това в страна, в която ще се проведе Мондиал.
Мислиш ли, че ако няма линк тук, децата не могат лесно да си го намерят другаде?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Parmalat написа:Laetitia написа:Това с разчленения съдия беше ужасно, но аз съм си виновна, че го отворих.
Аз не съм го отварял линка към сайта в който се показват ужасяващите сцени и няма,защото е грешка.Форумът насърчава към пускането на полезни теми за потребителите,а не към такива страшни работи.
Kъде ги насърчава, къде ги трие

Re: Предложения за форума на Гонг
Стенли, предложение лично към теб:
Вземи и сложи една капча при регването във форума, за да не влизат тия ботове.Само не казвай, че нямаш пълни админски права, защото иначе няма как да правиш модове , а и да напъхате тия тъпи реклами във форума!
Жалко, че така и не пожела да сложиш нормални емотки във форума!
Вземи и сложи една капча при регването във форума, за да не влизат тия ботове.Само не казвай, че нямаш пълни админски права, защото иначе няма как да правиш модове , а и да напъхате тия тъпи реклами във форума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- BLUE CHAMPIONS
Кашчей написа:Стенли, предложение лично към теб:
Абе иконите как да е, нета е пълен с емотикони, не е болка за умиране, но ограничение към потребителите за сметка на ботовете е недопустимо! Сега ако искам да поустна 5 линка, трябва да пиша 5 мнения. То отиде половин страница заради тези 5 линка. Не става така!
Ако се сложат от тези символи да попълваш при рег., също е слаба защита, ботовете рано или късно преодоляват и нея. Най-сигурния начин е със задаване на някакъв елементарен въпрос и отговор към него. Това е непреодолимо за ботовете

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Кашчей написа:Стенли, предложение лично към теб:
Абе иконите как да е, нета е пълен с емотикони, не е болка за умиране, но ограничение към потребителите за сметка на ботовете е недопустимо! Сега ако искам да поустна 5 линка, трябва да пиша 5 мнения. То отиде половин страница заради тези 5 линка. Не става така!
Ако се сложат от тези символи да попълваш при рег., също е слаба защита, ботовете рано или късно преодоляват и нея. Най-сигурния начин е със задаване на някакъв елементарен въпрос и отговор към него. Това е непреодолимо за ботовете
Нетът е пълен с тиквони, но трябва да го търсиш, да копираш кода, да го мяташ тук.Ако е като ВВС код нещата се опростяват.
Стенли все ни разказва приказки, че нямала пълни админски права, но може да прави тоя и оня модове, което не става без пълни админски права.
Всъщност, повечето модове не са наясно с функциите на форума, ама имат пагони с нашивка

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- BLUE CHAMPIONS
Ми да ти кажа и идея си нямам, кой какво приказва, но въвеждането на отделни клубни секции и премахването на други всяка година, си иска пълни адм.права. А това, да ограничаваш потребителите, а да не направиш нещо елемнтарно за удобството им за ограничаване на ботовете с регистрационната форма, наистина не го разбирам. Незнам, възможно е да е обяснявано някъде и някога, но поне в тази тема НЕ Е!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Ми да ти кажа и идея си нямам, кой какво приказва, но въвеждането на отделни клубни секции и премахването на други всяка година, си иска пълни адм.права. А това, да ограничаваш потребителите, а да не направиш нещо елемнтарно за удобството им за ограничаване на ботовете с регистрационната форма, наистина не го разбирам. Незнам, възможно е да е обяснявано някъде и някога, но поне в тази тема НЕ Е!
Знаеш ли кога Форум ГОНГ ще стане юзър фрийндли? В денят, когато в ГОНГ, Томислав не произнесе нито веднъж думата "Левски"!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:BLUE CHAMPIONS написа:Ми да ти кажа и идея си нямам, кой какво приказва, но въвеждането на отделни клубни секции и премахването на други всяка година, си иска пълни адм.права. А това, да ограничаваш потребителите, а да не направиш нещо елемнтарно за удобството им за ограничаване на ботовете с регистрационната форма, наистина не го разбирам. Незнам, възможно е да е обяснявано някъде и някога, но поне в тази тема НЕ Е!
Знаеш ли кога Форум ГОНГ ще стане юзър фрийндли? В денят, когато в ГОНГ, Томислав не произнесе нито веднъж думата "Левски"!
Фрийндли?! Юзър френдли бе Кашчей.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”