GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот modor » 25 сеп 2014 17:47

Ех Ники.....Как може в коментар за мача Монтана - ЦСКА. Да вмъкнеш отбелязването на 20 годишнината от 1-7 :shock:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 сеп 2014 23:18

Така както и Стефчо вмъква често нещичко за ЦСКА в блудкавите си и безсмислени "анализи".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 26 сеп 2014 11:35

От Българския футболен съюз обявиха цените за пропуските. За първата домакинска среща от група H, която е на 10 октомври от 21:45 часа, билетите ще бъдат достъпни за онлайн продажба на http://www.eventim.bg от понеделник, 29 октомври.

Кажи честно.... :lol: :lol: :lol:

Една статия ще отворя за информация, че заради идиотщините напоследък въобще не ви четя и тя пак ще е с грешки.... :evil: :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 26 сеп 2014 11:36

Приемаш, че мача е на 29-ти, а на 10-ти пускат билетите :lol:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 26 сеп 2014 20:38

http://gong.bg/football-sviat/drugi/gre ... ata-298509

Тези от снимката са Флуминензе, не Гремио.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 27 сеп 2014 20:25

Самозакрийте се :!:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 сеп 2014 23:49

Искам да сигнализирам за проблем, който за мен е сериозен, но вие преценете доколко е такъв по принцип, доколко е разпространен и може ли по някакъв начин да се реагира. Накратко казано сайтът gong.bg ми се отваря много много бавно, някои страници (особено като отварям 3-4 таба, а аз така съм свикнал да работя в Интернет) ми ги зарежда за повече от минута. Почти същото ми се случва с фейсбук, но в повечето сайтове, в които влизам по-скоро нямам този проблем. Във форума проблемът е по-малък, но ако зареждам примерно 2 таба от форума и 2 от сайта всичките зареждат бавно. Този проблем се наблюдава в по-голяма степен за браузъра Mozilla Firefox (с който съм свикнал да работя и до сега не ми е правил проблеми) и в по-малка степен, но пак го има за Google Chrome, (явно към него ще се ориентирам). Появи се от около 10-на дни.
Няколко уточнения. Компютърът ми като цяло не бави, или поне не толкова, че да се налага преинсталация. Интернетът ми е 25 мегабитов. Имам много малко RAM (512 МВ) и използвам Windows XP. Известно ми е какво се случва с нея в момента, но конфигурацията ми просто не позволява преминаване към по-нова версия. Аз познавам поне 3-ма човека, които си бяха инсталирали 7-ца, но останаха разочаровани от нея, вървеше им бавно, въпреки че компютрите им са с по-добри характеристики от моя, и си върнаха ХР-то с намерението да не се разделят скоро с него. Според мен като цяло този така желан от Microsoft преход няма да се развие толкова масово, колкото очакват.
Като цяло оставам с впечатлението, че фактът че сайтът е наблъскан с много модули, изображения, неща, които да се зареждат - много повече от предишната версия, е причината да работи чувствително по-бавно на по-стари компютри и с ХР. Възможно ли е и причината за проблема ми да е някъде другаде? Преди време (непосредствено след промяната на дизайна) бях сигнализирал за проблеми със скоростта и рекламите, но те се оправиха от само себе си за около 2-3 дни, докато сега едно че зарежда в пъти по-бавно отколкото тогава и второ - вече близо десет дни проблемът се задълбочава, вместо да има признаци на оправяне.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 11:43

А бе, кой го прави това класиране?
http://gong.bg/livescore/klasirane/a-gr ... -pfg-14-15, оставете ни с 0т. накрая и да сте спокойни..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 сеп 2014 11:57

Класиране и Livescore са на трагично ниво. Трябва да има и на главната страница класиране от топ първенствата, както си беше преди!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2014 13:28

Отново се възползвах от Gong P(l)ay. :mrgreen: Значително по-добре отпреди месец. Само една забележка - малка. Картината не е с особено добро качество. 340-380p ли е не знам, ма, сигурен съм, че може и по-добре. Иначе образа не е засичал нещо или скоростта, с която се движат играчите... С VLC-плъгин няма ли да е по-добре? Не разбирам много, де, но когато съм гледал стрийм с помощта VLC-плъгин картината е била перфектна, докато на флаш досега не съм гледал с перфектно качество нещо...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”