1. станала е N пъти по-тежка
2. Не сте тествали с Opera Mini Browser (само ще подскажа, че приложението има над 100 000 000 сваляния от Google Store). Съответно, вече не е възможно превключване между подменютата - чета само водещите новини (и то само 1-ва страница). (А аз не съм тествал сайта с Opera Mini Browser на по-нов Android - моят е v2.3.6)
3. имате спешна нужда от мобилно приложение - за пример ще ви посоча IMDB - техният мобилен сайт също е ужасен, но приложението е сред най-добрите - и ако имате късмет да го направите функционално, работещо, щадящо батерията и интернет трафика, с приятен дизайн, бих го ползвал с удоволствие. Още една подсказка - sportal имат приложение, но, както вече казах - избрал съм си вас.
Дизайнът също е ужасен - новите размери на снимките, новите шрифтове - ами не стават (говоря основно за страницата със заглавията). Иначе е "похвално", че отделяте толкова много място за реклами, които вече не се виждат в Opera Mini Browser

През телефона новините към 5-та страница започват да се дублират - една и съща новина излиза два пъти поред. Нямам снимка, за да ви покажа, но опитайте да го симулирате и ако не успеете, може би проблемът е в моя телевизор.
Иначе новият сайт, версията за настолен компютър, е читав. Малко ми е претрупано с толкова много 'топ' новини, но това са бели кахъри.
Направете нещо по въпроса с мобилната версия - ако през настолния влизам 2 пъти на ден - основно заради форума, то през мобилния влизам 2 до 3 пъти по-често. И чета много повече новини оттам.
П.П. Гледам, че m.dariknews.bg все още е ОК - не го чета, но сте от една група и няма да се учудя ако получите позитивен feedback да последва съдбата на m.gong.bg

Ползвам Samsung S5360 с Android 2.3. Настолният browser е Firefox v29.0.1
Други проблеми:
fixed - Класиранията показват само отбори до 7-мо място - плъзгачът за надолу е бъгав. Не ме карайте да правя скрийншот. -
Пак в Класирания махнахте руското първенство - или имате идея в най-скоро време да пускате статистика-та от sportni, или сте идиоти (в противен случай щяхте да добавите първенства)

fixed - Меню 'Хронология - Всички' - показва едни и същи новини като 'Нови' и като 'Популярни' -