milka написа:Дортмунд заслужава много повече подфорум от ''синият'' ''гранд''(!!!!) от Манчестрър .
+1..
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milka написа:Дортмунд заслужава много повече подфорум от ''синият'' ''гранд''(!!!!) от Манчестрър .
Genius. написа:Форума на Арсенал се посещава все по-рядко и все по-рядко се срещат техни фенове.Мисля,че ще бъде хубаво да бъде заменен с форум на друг отбор.Предлагам форума на артилеристите да бъде сменен с форум на небесносиния гранд от Манчестър,а защо не и с форум на набиращия скорост немски клуб Борусия Дортмунд?Какво мислите?
favaca8888 написа:Чуждопоклоничеството е срам за българския запалянко.
Аз съм на мнение че всички такива форуми трябва да се изтрият.
durex написа:favaca8888 написа:Чуждопоклоничеството е срам за българския запалянко.
Стига бе "Патриот"...гледай си българското първенство и не давай наклон на хората, които искат да гледат истински футбол.
favaca8888 написа:durex написа:favaca8888 написа:Чуждопоклоничеството е срам за българския запалянко.
Стига бе "Патриот"...гледай си българското първенство и не давай наклон на хората, които искат да гледат истински футбол.
Aма аз го гледам на стадиона, не по телевизията.В този ред шнур и за ТВ Запалянковците, смешно е и е срамно....
favaca8888 написа:durex написа:favaca8888 написа:Чуждопоклоничеството е срам за българския запалянко.
Aма аз го гледам на стадиона, не по телевизията.В този ред шнур и за ТВ Запалянковците, смешно е и е срамно....
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта