GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: до екипа на гонг

Мнениеот MORSKI » 26 мар 2009 12:32

И на бебетата е ясно,че половин България е синя,другата червена,пък и не е като да не се обръща внимание на Пловдивският,Варненският или Бургаски футбол.

За всичко останало си прав,но това категорично не е истина!!!!!!! ;)

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 26 мар 2009 12:55

Благодаря за изчерпателния отговор.
ОК.

'Искам да ти кажа,че има няколко нови рубрики в Спортно Шоу Гонг,както и нови музикални фонове,но разбира се за теб това не е развитие.'

Пропуснал съм. Днес ще слушам и утре ще коментирам

'Ти какво развитие искаш от едно такова предаване?Нови водещи или репортери?Не,мерси,тези мога още 100 години да ги слушам.'

Не е задължително да са нови. Просто всяко нещо се изхабява, ако не се променя. Стилът на водене не е мръднал с години. Едно време караниците между СДС и БСП бяха много рейтингови, но сега не са. Обществото се променя.

'Това,че Пред Банята не съществува не е по вина нито на Томислав,нито на Мицова,нито на някой от екипа.Викат му програмна схема и шефовете в радиото решават кое предаване ще го бъде и кое не.

За Пред банята не си ме разбрал.

'Естествено,че повечето новини ще са за Левски и Цска!Ти какво искаш-за Малеш Микрево ли да се обръща внимание,дето имат 200 фена....'

Нормално. Тук не споря, въпроса е да се коментира, когато има какво.

И на бебетата е ясно,че половин България е синя,другата червена,пък и не е като да не се обръща внимание на Пловдивският,Варненският или Бургаски футбол.

Не съм на това мнение. Нито по първата половина на изречението ти, нито във втората.

А,и вестник Уикенд редакторите му са едни от най-долните хора в държавата,но ти не си обърнал внимание.Точно на тия вестници еднодневки редакторите и журналистите вътре са от най-платените и корумпирани личности в сферата.

Не ги познавам. Не знам. Не коментирам хората, а продукта им. Определено е доста рейтингов.

Примерът ти за Азис е безкрайно неудачен,до сега не съм чул в Гонг да се говори за тази личност,а ако е било метафора,то тя е ебзкрайно неуместна...За Дядо Яго какво прави също никой не го интересува,убеден съм в това.За Ирина Цекова също не си се изказал ласкаво,но ти сам си го написа-като не ти харесва,не го слушай..айде жив и здрав :)

Да метафора е. Азис в моя пример е Левски и ЦСКА. Без новини - новини.
А аз съм убеден, че много хора ги интересува Дядо Яго. Именно за това включих и Уикенд за пример. Защото не пишат само за Азис (Левски и ЦСКА), а покриват и останалите новини.
За това са и успешни. Защото можеше да приписват само ПР-статии за Азис и толкова! Но тогава тиража им щеше да е 50 000 максимум. Ама пък тогава винаги можат да кажат дежурното: Който не му харесва...
За Ирина Цекова не съм искал да се заяждам. Просто това ми е мнението. Също мисля, че не само аз смятам така. Вероятно голяма част от вас в радиото мислят така. Само че.... :lol:
Нали се сещаш. ;) На твое място и аз бих я защитил.

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 30 мар 2009 09:48

Да си призная в четвъртък не можах, но в петък слушах Гонг.

Останах искрено изненадан от Ирина Цекова. Говореше нормално! Баси Невероятното!

Не знам на какво се дължи. Дали този форум има нещо общо или не? Но това всъщност няма значение. Важното е, че определено звучеше добре. Браво!

svetozark
Контакти:

Мнениеот svetozark » 31 мар 2009 10:55

Този бижутера е типичен левскар,само те мислят така(половин България е синя другата червана),странно мислене имат,даже не можа да разбере написаното!
А колкото до Гонг,аз ги слушам защото познават много добре материята и знаят какво говорят,но вярно има неща които ме дразнят,,,особенно когато в 17,00 ч почнат да ми четат статийте от сайта, по радиото,ами аз вече съм ги прочел и очаквам да чуя водещите какво мислят по въпросите в момента :| ,,,,,,,,много е тъпо!

Потребителски аватар
Кашчей

Когато се опитваш да си интересен....

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2009 18:44

Младежкият национален отбор на България загуби като гост на Казахстан с 0:2 в първия си двубой от квалификационната си група за европейско първенство.

Селекцията на Иван Колев бе на път да добута мача до нулево равенство, но в 73-ата минута Ибрайев вкара във вратата на новото попълнение на Ювентус Марио Кирев.

Казаците стигнаха до второ попадение в последната минута, като автор на гола бе Ебрис.

С този си успех тимът на Казахстан излезе начело в групата с актив от четири точки от два мача. България е в дъното без спечелена точка.

Титулярният състав на българите: Кирев, Генев, Иванов, Филипов, Балтанов, Дюлгеров, Чипев, Г. Иванов, Цветанов, Огнянов, Василев.

можеш да направиш казахите-казаци :mrgreen: :mrgreen:

Господа, недопустимо е една медия с претенции да допуска такива грешки.Ясно си личи, че грешката не е техническа...уви!

Забелязал съм, че много често(и в коментарите си наживо) обичате да приказвате с прякорите на играчи и съдии, но надали с това ставате по-интересни.Виж, с такива изказвания, които преместват Дон от Европа в Азия, наистина ставате интересни :mrgreen: ..да не кажа смешни
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Когато се опитваш да си интересен....

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2009 08:39

Какво му е лошото да се коментира с прякорите на играчите?
Много обича Стоянов да каже вместо Йовов Бижутера например :mrgreen: или Данчо Тъча,Попето и тн....
А и ти да не си казахстанец та се обиждаш от думата Казак?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2009 20:45

Бижутера написа:Какво му е лошото да се коментира с прякорите на играчите?
Много обича Стоянов да каже вместо Йовов Бижутера например :mrgreen: или Данчо Тъча,Попето и тн....
А и ти да не си казахстанец та се обиждаш от думата Казак?

Защо ли нямам памет Митко Чуков, Людмил Неделчев или Николай Колев да са казвали по време на мач Гунди, вместо Аспарухов ;)

За "казак"....просто е смешно, а и жалко, защото това се пише в официален сайт на предаване, което е с национален ефир.

Дали знаеш, че казак не е националност, за разлика от казах?Обаче в множествено число стават съответно казаци и казахи, а Х е доста далеко от Ц на клавиатурата, за да е неволна грешка ;) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 03 апр 2009 20:47

Сигурно си прав,но сайта си има редактори,щом са го допуснали така-тяхна отговорност ;)
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 апр 2009 21:29

Бижутера написа:Сигурно си прав,но сайта си има редактори,щом са го допуснали така-тяхна отговорност ;)

Имат.....ама защо ли са им :shock:

ПП-Само за информация:Много обичат нашите спортни журналисти да наричат националите на Бразилия "кариоки", а кариоки са само жителите на щата Рио....дори май само на Рио де Жанейро, ама това могат да го кажат печените журналисти :mrgreen: :mrgreen: Аз съм само един прост, много прост усер на форума :mrgreen: :mrgreen:

Все едно да наречеш гагауз някой роден в Шопско, или шоп, родения в Разградско, трънчани да са тракийци..такива ми ти работи :lol:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Грешка!

Мнениеот child in time » 04 апр 2009 01:57

Българският национал Николай Михайлов започна като титуляр за своя Твенте в мача от 29-тия кръг на холандската Ередивизие срещу НЕК Ниймиген. Двубоят завърши наравно 1:1, като Михайлов допусна гол в 78-мата минута.

Това бе трети пореден мач, в който българският национал игра 90 минути за своя отбор в отсъствието на титуляра Сандер Бошкер.

Както е известно, Михайлов бе в групата на България за мача срещу Кипър в сряда, след като бе повикан на мястото на контузения Димитър Иванков. Текста е от статия поместена в Гонг.бг

Сега се зачетох има грешка в текста ! Петков се контузи Иванков беше титуляр!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”