asenkolev написа:Къде ви е лентата? Вярно, никой не е напсувал Стойчо, ама все пак. На полуфинал сме!?
Те сега оправят гарда-дали да е вдигнат, висок или нисък- не им е до ленти.. а и това не е Левски

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
asenkolev написа:Къде ви е лентата? Вярно, никой не е напсувал Стойчо, ама все пак. На полуфинал сме!?
Кашчей написа:НА ЖИВО: България вдигна гарда - 1:1
Написалият този бисер има ли си представа какво означава вдигнат гард?
А нисък гард?.. тогава смъква ли се гарда?
stenly написа:Кашчей написа:НА ЖИВО: България вдигна гарда - 1:1
Написалият този бисер има ли си представа какво означава вдигнат гард?
А нисък гард?.. тогава смъква ли се гарда?
Когато съм използвала този израз, последното нещо, което съм имала предвид е буквален превод! Тук става дума за преносен смисъл, а той не се нуждае от идеята, която ти влагаш в "гард" и позицията, при която боксьорът трябва да е максимално защитен. От буквален превод не се нуждае и "свалям гарда", което се използва в ежедневието.
Лека вечер!
Eminem написа:Да, изказването на стойчо младенов е по-важно и си заслужи жълтата лента, а полуфинал на ЕП не е нищо.
Кашчей написа:Каквото и да си имала предвид, това е пореден опит за оригиналност, който е неуспешен. Вие не трябва да пишете на разговорен език, с неговите жаргони.
Защо сега не е написано нещо от рода на "България ева мамата на Германия"-и това ще се разбере не буквално!
Кашчей написа:Eminem написа:Да, изказването на стойчо младенов е по-важно и си заслужи жълтата лента, а полуфинал на ЕП не е нищо.
Естествено! Стойчо не прави всеки ден умопомрачителни изказвания, но пък България всеки месец е на полуфинал на ЕП!
Кашчей написа:Стенли, две в едно ще ми е отговорът:
- Първо относно заглавията-понякога са наистина безумни, а по предложението ти.. Преди два дена в спам-темата изказах виждането си за обърнатите знамена, за това, което символизира такъв акт и как би било по-оригинално и въздействащо да се почете паметта на момчетата и ме изкараха пияндурник, та не смятам изобщо да давам предложения за нещо, на когото и да е!
-Второ, относно лентата-не мисля, а и повечето от тук пишещите съм сигурен, че също не мислят, че това изказване на Стойчо е достойно за жълта лента и извънредно. За какво изостряне иде реч, след като Стойчо почти всеки ден дава някакви умопомрачителни изказвания и.. както се оказа по-късно май си е било доста манипулативно това изказване.
Вие сте журналистите и ваша работа е да ни информирате и да пишете материалите. Точно както вие си позволявате да критикувате, си го позволяваме и ние за вашата работа. Ние, посетителите на сайта, сме тези, които могат да искат от вас повече и го правим-не винаги коректно, но коректност за коректност![]()
ПП- Как се показват възможности, а не качества или способности? Това във връзка с Де Хея в материал от снощи.
Аз, ти, той, тя.. имаме качества, имаме способности, а възможностите могат да ни се отворят, предложат, но не и ние да ги покажем.
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост