venomcho написа:П.П. ще ти се налага винаги да НИ четеш "глупостите" на двата отбора, защото сме много, дори и те, в сравнение с останалите

Ти сам си го начукваш, младши

Ето едно "гениално подредено изречение" в което смисъла направо изобилства

Хич не е плоско измъкването, плоско е това, че се опитвате да омаловажите това, че за вас се направи жест и, че ни се качихте на главата.
Както вече неведнъж се каза, а и самата тема неслучайно така е формулирана- ДО тук! Не сте познали, че ще продължава така

Във вашите си форуми ок, но тук- нъц. Не ме вълнува колко смешно ще ти стане, самият факт, че не го оценявате говори сам по себе си.
Чак пък да сте много, айде без

Просто концентрацията на простотии при вас е по-голяма дори от тази при Левски и ЦСКА трябва да ви се признае. Иначе като численост не сте толкова много- Пловдив е град с 350 хиляди население, от които реално от футбол се интересуват не повече от 150 хиляди човека, даже са много. Не ми казвай, че децата на 4-5 години осъзнават какво е да си от Ботев или Локомотив или, че бабите и те са фенки на двата тима. Или дядовците над 70- 75 години и те са така+ жените на средна възраст, които също страшно много се вълнуват от футбола(особено когато има мач и секса става мираж за тях)

Да се направя и аз като вас на социолог
Като разделиш тези 150 хиляди на фенове на Ботев и Локомотив, на Левски и ЦСКА (малко, но има) ставате по около 50- 60 хиляди на двата пловдивски тима (даже ви надцених). Горе-долу толкова има и във Варна на Черно море и Спартак(разбира се бройката е малко по-малка, но се доближава). Та, много милионни фенове жълти, ще се съобразявате с другите, поне тук, няма как