За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: За цензурата в Ботев ПД! До тук!

Мнениеот venomcho » 15 яну 2012 23:52

MORSKI написа:Младши, те и твоите "изречения" са едни- майка плаче, грамофон свири, ама не го правя на проблем. нали :lol:

офф доста постно измъкване - айде де дай примерче, както аз съм направил с твоето лишено от всякакъв смисъл сборище на думи 8-)

иначе колкото и пъти да повториш за "жеста" :mrgreen: който били направили, толкова по-смешно може да ми стане :mrgreen:
ще кажеш, че са ни дали разрешение да дишаме...неслучайно затова си имаме наш си форум, тука си правим джуро и да - ще продължаваме да си го правим ;)

П.П. ще ти се налага винаги да НИ четеш "глупостите" на двата отбора, защото сме много, дори и те, в сравнение с останалите :!:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2012 00:37

venomcho написа:
П.П. ще ти се налага винаги да НИ четеш "глупостите" на двата отбора, защото сме много, дори и те, в сравнение с останалите :!:

Ти сам си го начукваш, младши :mrgreen: Ето едно "гениално подредено изречение" в което смисъла направо изобилства :mrgreen: Хич не е плоско измъкването, плоско е това, че се опитвате да омаловажите това, че за вас се направи жест и, че ни се качихте на главата.
Както вече неведнъж се каза, а и самата тема неслучайно така е формулирана- ДО тук! Не сте познали, че ще продължава така ;) Във вашите си форуми ок, но тук- нъц. Не ме вълнува колко смешно ще ти стане, самият факт, че не го оценявате говори сам по себе си.

Чак пък да сте много, айде без :lol: Просто концентрацията на простотии при вас е по-голяма дори от тази при Левски и ЦСКА трябва да ви се признае. Иначе като численост не сте толкова много- Пловдив е град с 350 хиляди население, от които реално от футбол се интересуват не повече от 150 хиляди човека, даже са много. Не ми казвай, че децата на 4-5 години осъзнават какво е да си от Ботев или Локомотив или, че бабите и те са фенки на двата тима. Или дядовците над 70- 75 години и те са така+ жените на средна възраст, които също страшно много се вълнуват от футбола(особено когато има мач и секса става мираж за тях) :mrgreen: Да се направя и аз като вас на социолог :lol: :mrgreen:

Като разделиш тези 150 хиляди на фенове на Ботев и Локомотив, на Левски и ЦСКА (малко, но има) ставате по около 50- 60 хиляди на двата пловдивски тима (даже ви надцених). Горе-долу толкова има и във Варна на Черно море и Спартак(разбира се бройката е малко по-малка, но се доближава). Та, много милионни фенове жълти, ще се съобразявате с другите, поне тук, няма как ;)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 16 яну 2012 00:42

MORSKI написа:...

ей страшен сметкаджия - прави, струва и ни изкара, колкото варненските, дето са по-големи фенове на Левски и Цска от самите софиянци :mrgreen:
и айде чакам да видя какви рестрикции ще предприемете, гусин старшинка 8-)

П.П. аххаахахах 50 00 фена на хартиените в Пловдив :mrgreen: иска ти се морски, ама лекинко си объркал градовете ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2012 00:51

venomcho написа:

ей страшен сметкаджия - прави, струва и ни изкара, колкото варненските, дето са по-големи фенове на Левски и Цска от самите софиянци :mrgreen:

П.П. аххаахахах 50 00 фена на хартиените в Пловдив :mrgreen: иска ти се морски, ама лекинко си объркал градовете ;)

Хич не съм ги объркал, младши- знам, че при вас и бабите са "фенове" и новородените викат с пълно гърло Ботев и Локомотив, даже още в коремите на майките си са фенове :lol: Слез на земята, младши. Познавам отлично града и фенската ви култра- вярно е, че сте футболен град, но се изхвърляте прекалено доста често.

А и видимо ти с Варна хич, ама хич не си запознат :lol: Феновете на Левски и ЦСКА в града първо в голямата си част не са варненци и второ, в града феновете на двата отбора сме в пъти повече от тях ;) И, да, щом на дербито на Гагарин 80-те години е имало по 35 хиляди, че даже и 40 хиляди прави сметка дали цифрите не са същите като при вас на" 9 септември".

Стига толкова съм се занимавал с теб, казах каквото имаше да казвам, темата е друга.
Остани със здраве, ти ще усетиш като се предприеме нещо, младши. Не е казано, че ще е от мен ;) :twisted:
Последна промяна от MORSKI на 16 яну 2012 00:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 16 яну 2012 00:51

venomcho написа:

Те пък Ботев многото фенове! Половината или се отказаха или са на едно по - добро място! Но темата е за друго - цензурата във вашия несправедливо съществуващ подфорум!!!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 16 яну 2012 01:02

Rainbow 1983 написа:Те пък Ботев многото фенове! Половината или се отказаха или са на едно по - добро място! Но темата е за друго - цензурата във вашия несправедливо съществуващ подфорум!!!

абе Неоригинален Ник, аз и за двата ни отбора говоря, ама ти пак скачаш неподготвен 8-)

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 16 яну 2012 01:13

venomcho написа:
Rainbow 1983 написа:Те пък Ботев многото фенове! Половината или се отказаха или са на едно по - добро място! Но темата е за друго - цензурата във вашия несправедливо съществуващ подфорум!!!

абе Неоригинален Ник, аз и за двата ни отбора говоря, ама ти пак скачаш неподготвен 8-)

Къв ник? Едно е сигурно подфорум Ботев е най - лошата идея в ГОНГ.БГ! Цензурата при вас просто никъде я няма!
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 16 яну 2012 11:31

Rainbow 1983 написа:Къв ник? Едно е сигурно подфорум Ботев е най - лошата идея в ГОНГ.БГ! Цензурата при вас просто никъде я няма!

Чайлд, влез си като бял човек, не се поддавай на гуру-пропагандите ;)
А това, че вие се оплаквате на вашия мод и тъй-като той е близък с гореизказващия се Морски и тука някаква война пак сте почнали с поредната "декларацийка"...при вас е много по-зле положението, но ние никога няма да тръгнем да мрънкаме - напротив даже, аз се ядосвам често на нашите модове, че дълго оставят безнаказани действия, докато вашите са за пример - тотални Цербери 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 16 яну 2012 17:13

venomcho написа:
Rainbow 1983 написа:Къв ник? Едно е сигурно подфорум Ботев е най - лошата идея в ГОНГ.БГ! Цензурата при вас просто никъде я няма!

Чайлд, влез си като бял човек, не се поддавай на гуру-пропагандите ;)
А това, че вие се оплаквате на вашия мод и тъй-като той е близък с гореизказващия се Морски и тука някаква война пак сте почнали с поредната "декларацийка"...при вас е много по-зле положението, но ние никога няма да тръгнем да мрънкаме - напротив даже, аз се ядосвам често на нашите модове, че дълго оставят безнаказани действия, докато вашите са за пример - тотални Цербери 8-)

Това, че съм близък с модератора им пък грам няма общо в случая :lol:

gamaun

Мнениеот gamaun » 28 яну 2012 21:59

MORSKI написа:младши :mrgreen: Ето едно "гениално подредено изречение" в което смисъла направо изобилства :mrgreen: Хич не е плоско измъкването, плоско е това, че се опитвате да омаловажите това, че за вас се направи жест и, че ни се качихте на главата.
Както вече неведнъж се каза, а и самата тема неслучайно така е формулирана- ДО тук! Не сте познали, че ще продължава така ;) Във вашите си форуми ок, но тук- нъц. Не ме вълнува колко смешно ще ти стане, самият факт, че не го оценявате говори сам по себе си.

До господина джурналистчето (извинявай, драги, но по друг начин не бих могъл да те нарека)

Още като видях, че бъркаш пълния член и поставянето на запетайки (има и липсващи, и излишни), предположих, че може би си член на някоя редколегия, но ти изби рибата дори само с няколкото изречения, които съм копирал съвсем произволно от писаниците ти по-горе. Ще ти оставя задачка за домашно - поправяш си грешките, качваш си новите варианти тук за всеобщо обсъждане и тогава критикуваш другите. Хайде, днес съм в добро настроение и по милост ще има малко жокери, но другия път няма да ти се размине публичния линч.
Хващай:
В първото изречение има изпусната запетайка и сбъркано членуване (все пак няма да кажа на коя думичка).
Във второто е обратно - запетайка в повече плюс две много, ама много груби тавталогии (стилистическите грешки са недопустими за един журналист).
Да не те мъча повече - при анализа на последното изречение си припомни за думичката "обособяване" и липсващата запетайка сама ще си дойде на мястото.
Успех в начинанието! А ако видиш зор, знаеш в кой форум да попиташ. Обещавам ти - няма да ти трият мнението! ;)
[offtopic]Приемам извинения, но само ако докажеш, че съответната грешка е техническа. За по-сигурно при отговора си се консултирай с шефа на въпросната редколегия (без да му казваш, че са те разкрили в нета, разбира се ;) ).
И един съвет от мен - никога не оставяй интервал преди пунктуационния знак, а след него!

Надявам се да оцениш благоразположението ми и да се възползваш максимално от него.[/offtopic]

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”