Към модераторите.....
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: към Модераторите !
не крайно време е поне форумите на Левски,ЦСКА ,Ботев и Локо да имаме отделни модератори .кво е тва пускаш няква тема и веднага се намират 20 злобара който тотално осират темата .....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Да,но не мисля,че това ще стане скоро.Хубаво е да имаме отделен модератор за всеки раздел
- Бижутера
- Контакти:
Щом не може да стане това което искаме другия вариант е да станеме като другите-намерите ли сериозна тема-серете
поне да не ви е яд.
а сега сериоизно...
с тая Дарина нищо няма да стане-да сложат 2-3 човека,които могат често да влизат във форума и да чистят боклуците!
Аман от отрепки
а сега сериоизно...
с тая Дарина нищо няма да стане-да сложат 2-3 човека,които могат често да влизат във форума и да чистят боклуците!
Аман от отрепки
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
отрепките и боклуците ще ги познаете по езика им ..... виж по-горе текстовете

Ти се оля...
PFC Litex, днеска ти наистина се оля!!! Никой не обича диктаторите! Действаш като един отдавна отмрял във времето тип... Перифразираш в: "Няма тема, няма проблем!" Само че проблемът си си ти!!! Изложи се като кифладжия в месарница! Дано все пак някой те убеди, че с живи хора така не се отнася!...
П.П. Ако те сърби нещо не се чуди!!!
П.П. Ако те сърби нещо не се чуди!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Re: Ти се оля...
Кажи, с какво съм се олял и ако греша съм готов да си призная грешката тук пред всички и ще помоля да ми махната правата на модератор?

Според мен, PFC Litex днес се справи супер, под натиска на десетки фенове, които искаха да пуснат собствена тема, а не да обсъждат проблема.
Браво от мен и благодаря!
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:Според мен, PFC Litex днес се справи супер, под натиска на десетки фенове, които искаха да пуснат собствена тема, а не да обсъждат проблема.
Ок! Значи има проблем в организацията на форума?! Защото като чукнеше човек на тема от първите пет, които действително се припокриваха донякъде, навсякъде пишеше темата не съществува... Е, да ама и петте! Откъде да разберат хората, че има обединена тема писана преди два часа и коя е тя? Преди време ви писах, че часовете на форума се разминават с тези от реалния свят /или час назад, или час напред, но никога точно/. И още нещо - малко прекали със запалянковщината!
Презирайки всеобщото израждане
Deliba6 написа:stenly написа:Според мен, PFC Litex днес се справи супер, под натиска на десетки фенове, които искаха да пуснат собствена тема, а не да обсъждат проблема.
Ок! Значи има проблем в организацията на форума?! Защото като чукнеше човек на тема от първите пет, които действително се припокриваха донякъде, навсякъде пишеше темата не съществува... Е, да ама и петте! Откъде да разберат хората, че има обединена тема писана преди два часа и коя е тя? Преди време ви писах, че часовете на форума се разминават с тези от реалния свят /или час назад, или час напред, но никога точно/. И още нещо - малко прекали със запалянковщината!
Успокой се, нещата малко по малко ще се наредят. Когато има 20 еднакви теми, няма смисъл мненията да се разливат във всички тях. Скоро и това ще има различен формат и нещата ще се регулират.
Модераторите не са ви враг!
Стенли, дано се наредят, защото това състояние на форума е плачевно.Това не е единственият форум на phpBB, но е единственият, в който не си сигурен, че ще отидеш там, където пише на линка за форума:Веднъж ми дава нормална за този тип форуми страница, друг път ми дава друга страница.Ако съм в някой подфорум и кликна за начало на форумите, той ме праща в началото на съответния подфорум.....Да не сте черпили опит от БФС в организацията, ъм
Затова и се получават такива нездрави недоразумения относно темите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”