Томиславе, искам да попитам защо не отразявате контролите на Славия в Анталия ? Отразявате Локо (Сф), Лудогорец, Локо (Пд) и така нататък, за Левски е ясно, там даже и да пръдне някой - вие го пишете в новините. Отразявате контролите на Ботев, които се подготвят в Кипър. За Славия - нищо, принудени сме да слушаме Венци Стефанов да се прави на журналист, контролата с Баник (Острава) дори не сметнахте за нужно да я предавате. Разбирам, че Славия не плаща за превоз на журналисти и не е сред любимите ви отбори, разбирам че сте се карали с Венци, че Вили също не го харесвате, но в името на професионализма се надявам, че ще си вземете бележка и ще направите корекция. Днес играем със Зимбру и се надявам да предавате контролата, както и останалите ни срещи в Турция, в противен случай си мисля, че става въпрос за лично отношение и което е по-лошото - за непрофесионализъм от ваша страна

Малко повече уважение и респект към отбор, който скоро става на 100 години и е на 3-то място във Вечната ранглиста на А група след така наречените грандове.

Уважавам те като журналист и знам че четеш, затова се надявам да направиш нужното.
Сигурен съм, че и привърженици на други тимове могат да споделят, че са игнорирани за сметка на едни определени отбори, които плащат чартър, хотелче и така нататък