GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Поредна журналистическа некомпетентност

Мнениеот ehh » 30 ное 2012 11:13

BadBoy написа:Скрийншотовете говорят достатъчно, а подвеждащите новини са много опасно нещо

Изображение

Изображение

Ако някой не е разбрал за какво става дума, Астра Гюргево са отбор в първа дивизия на Румъния и са на второ място във временното им класиране. Също така не знаех, че вторият да отстрани осмият в класирането се води за позорно

http://gong.bg/view_article.php?article_id=313389

Е, признавам - това е един от най-големите гафове на Гонг в последно време. Много жалко, че призивите ни, да се вземе един свестен редактор, който да разбира от футбол не само от държавите от Топ 4, останаха във въздуха...
Томе, за пореден път го казвам. С подобни изцепки, колкото и да чупи рекорди по посещаемост, сайтът ви пада дори под ниво на любителски блог за спорт. Вземи най-накрая мерки, стига си оставал проблемите да ги решава друг.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

klouna
Контакти:

До екипа на Спортно шоу Гонг - Експеримент

Мнениеот klouna » 30 ное 2012 18:24

Здравейте и от мен Мартин Русев(един обикновен програмист, обичащ футбола).
Днешното Ви издание ме провокира да се регистрирам и да дам една идея.

Повода е съдийските отсъждания на мача Ботев - Лудогорец (да спомена че съм потомствен Левскар).
1) За дузпата - примера който давате е различен за мен, Мариян Огнянов се опитва да поеме топката, тя след докосването му продължава в посоката в която и футболиста. При Гела е неволно според мен и посоката и е абсолютно произволна.
2) Засадата - предлагам следния опит(не изисква много). Един от Вас застава на страничната линия, някой центрира и около 7-8 души застанат както във въпросната ситуация. Сложете няколко камери и фотоапарати зад човека който е страничен в случая и да видим какво ще се получи. Не оправдавам страничния съдия, само се опитвам да видя неговата гледна точка :)
Иначе евала за смелостта на Лудогорец за преиграване дано БФС го назначи.
А на Боби бих му предложил да бъде революционен и да измоли от Платини ние да сме първите въвели Орловото око. Нали сме технологична нация :)

Предаването е страхотно, продължавайте в същия дух. И канете повече събеседници.
Последна промяна от klouna на 30 ное 2012 18:54, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: До екипа на Спортно шоу Гонг - Експеримент

Мнениеот HekakaB » 30 ное 2012 18:30

Не мога да разбера за какво реват толкова всики.И двете отсъждания на реферите са правилни според мен.Това,че вкаралия гола не бил в засада по време на подаването не променя с нищо факта,че пред вратаря има още двама футболисти на Ботев които са в засада и повлияват на играта при всички положения.Затова засада има.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

klouna
Контакти:

Мнениеот klouna » 30 ное 2012 18:33

HekakaB написа:Не мога да разбера за какво реват толкова всики.И двете отсъждания на реферите са правилни според мен.Това,че вкаралия гола не бил в засада по време на подаването не променя с нищо факта,че пред вратаря има още двама футболисти на Ботев които са в засада и повлияват на играта при всички положения.Затова засада има.

Трябва да сме обективни. Гол има и той е редовен. НО ние го гледаме на запис, а страничния какво ли е видял :)

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 30 ное 2012 18:38

Напълно обективен бях при коментара си.Не съм фен нито на Пловдив нито на Разград.Обясних защо ИМА засада.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

klouna
Контакти:

Мнениеот klouna » 30 ное 2012 18:43

HekakaB написа:Напълно обективен бях при коментара си.Не съм фен нито на Пловдив нито на Разград.Обясних защо ИМА засада.

Как оказват влияние?

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 30 ное 2012 18:45

Със самото си присъствие пред вратаря.Ако ги нямаше там вратаря може да излезе и да се намеси.Но когато има 3-ма пред него на къде да тръгне да скача?Също ангажират вниманието и на защитниците,които ако ги нямаше може би щяха да спрат голмайстора.

klouna
Контакти:

Мнениеот klouna » 30 ное 2012 18:51

Според твоята логика никога не би трябвало да има пасивна засада, защото винаги някой ще влияе дори да е на 10 метра в страни.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 30 ное 2012 18:54

Защо се правиш на неграмотен?Много добре разбираш какво ти казвам.Въпросните играчи са струпани на два квадрата площ.Не са на 20 метра един от друг.Тогава ситуацията щеше да е различна.

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 30 ное 2012 18:54

Според правилата на футбола , дузпа за Ботев има ! Да , играчът на Лудогорец не играе умишлено , но ръката му не се намира в естествено положение , а е вдигната ! Това е 100% дузпа ! Въпросът е защо съдията не я отсъди ? Дали не е видял или не е "видял" ? Май по-скоро е второто ! А ако страничния съдия не е видял и дузпата и "засадата" май е по-добре да си смени професията !Никой не може да ме убеди , че човек не може да види такива ситуации на 20 метра от себе си !

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”