GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Един съвет към Инес, че само когато се подпише нещо и е черно на бяло тогава е сигурно, предрешено, когато става дума за волейбол. Имам вече не малко примери в тази посока. 

До Гонг
Здравейте,
Създавам тази тема, за да кажа на редакторите на Гонг, че напоследък забелязвам доста грешки в статиите. Не знам в какво се крие причината, но взеха да стават доста за един развит български спортен сайт. Пример за една от многото грешки е тази тема - http://gong.bg/view_article.php?article_id=294851. Нямам лоши намерения, както казах обаче за един сериозен сайт това е недопустимо. Знам, че понякога стават неволни грешки, но взеха да стават доста.
Създавам тази тема, за да кажа на редакторите на Гонг, че напоследък забелязвам доста грешки в статиите. Не знам в какво се крие причината, но взеха да стават доста за един развит български спортен сайт. Пример за една от многото грешки е тази тема - http://gong.bg/view_article.php?article_id=294851. Нямам лоши намерения, както казах обаче за един сериозен сайт това е недопустимо. Знам, че понякога стават неволни грешки, но взеха да стават доста.

- blue avalanche
- Контакти:
Имам само един въпрос:
"КОГА,най-сетне,ще спрете да ни занимавате с Бербатов?"
Да не мислите,ч на "червените" фенове,например,В МОМЕНТА,им дреме къде щял да играе Бербатов?
Или на "сините" фенове?
"КОГА,най-сетне,ще спрете да ни занимавате с Бербатов?"
Да не мислите,ч на "червените" фенове,например,В МОМЕНТА,им дреме къде щял да играе Бербатов?
Или на "сините" фенове?
- Pro-European
- Контакти:
vasko1 написа:Един съвет към Инес, че само когато се подпише нещо и е черно на бяло тогава е сигурно, предрешено, когато става дума за волейбол. Имам вече не малко примери в тази посока.
да даваш съвет на Инес и да очакваш журналистика е все едно да очакваш самокритика от ББ.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- Pro-European
- Контакти:
слушах вчера Томислав и благоверната му със симпатичното им - предполагам, фамилиарничене по радиото.
Та Томислав казва, че минималната заплата се увеличавала, с малко било, ама пък - казва той, било нещо.
И благоверната му се включи гениално, жената казва, че сме трябвали да ценим всяка 'трошичка', да сме се били научили на това.
Харесва ми когато журналистите избягват клишетата, а и битовият реализъм ако не част от изкуството, поне е част от политиката.
Та Томислав казва, че минималната заплата се увеличавала, с малко било, ама пък - казва той, било нещо.
И благоверната му се включи гениално, жената казва, че сме трябвали да ценим всяка 'трошичка', да сме се били научили на това.
Харесва ми когато журналистите избягват клишетата, а и битовият реализъм ако не част от изкуството, поне е част от политиката.
По стълбите на блока на Томислав се разхождат плъхове колкото малки кучета, ти иронизираш тука.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Pro-European
- Контакти:
ehh написа:По стълбите на блока на Томислав се разхождат плъхове колкото малки кучета, ти иронизираш тука.
колега, ако си прочел ирония, значи трябва по-умело да боравя с метафорите;)
а този бисер го чух и аз.
Началото на трети ред така ми изглежда.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ако обичате, оправете си една от новините в сайта! Интервюто с Даниел Димов, настоящ играч на лидера в "А" група, има сгрешена дума. Казва се "отпадане", а не "опадане". Значението на двете думи е коренно различно.
Даниел Димов: Опадането от Сараево ни обедини
Въобще четете ли си статиите ?
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”