GONG.BG - мнения и препоръки
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: GONG.BG - мнения и препоръки
Имаше жълта лента, но интереса към европейското е по-голям. Това е нищо в сравнение, че БНТ пусна по вторият си канал, които голяма част не го хващат мачовете на волейболистите от втората квалификация докато предаваше мачовете от европейското първите 3 дни.
- asenkolev
- Контакти:
Гонг, каква е тая статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=281129 ???
Вие гледали ли сте видеото? Към кой съдя се обръща Касияс? Че даже сте доразвили сюжета-"Главния съдя се вслушал в думите му и свирил край на мача!"

Вие гледали ли сте видеото? Към кой съдя се обръща Касияс? Че даже сте доразвили сюжета-"Главния съдя се вслушал в думите му и свирил край на мача!"

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Да, и на мен ми направи впечатление
Но пък добра историйка си спретнаха. А и до колкото се сещам, съдията даде край само няколко секунди преди определеното продължение.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
asenkolev написа:Гонг, каква е тая статия http://gong.bg/view_article.php?article_id=281129 ???
Вие гледали ли сте видеото? Към кой съдя се обръща Касияс? Че даже сте доразвили сюжета-"Главния съдя се вслушал в думите му и свирил край на мача!"![]()
![]()
Грешката е лично моя, може и да не е бил португалецът. Гледах видеото, благодаря за корекцията!
Модераторите не са ви враг!
Статията е от преди половин час и е направо безполезна при положение, че имат нов треньор, официално назначен вчера.

Раванели напъва за треньорския пост в Марсилия, клубът мълчи
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=281651
Табаков даже преди 10 минути го каза и по радиото.

Към г-ца Ралица Караджова.
Здравейте, пиша ви по повод написана от вас статия за Локомотив София. Пишете, че на 05.07.2012 открита паметна плоча на Великия Начко Михайлов.
Плоча има, но тя е открита преди година. Моля да не се пишат статии, които са с грешно съдържание.
Пишете за Славия, а не за Локомотив. Не сте запозната и пишете неверни неща.
Мерси за вниманието
Здравейте, пиша ви по повод написана от вас статия за Локомотив София. Пишете, че на 05.07.2012 открита паметна плоча на Великия Начко Михайлов.
Плоча има, но тя е открита преди година. Моля да не се пишат статии, които са с грешно съдържание.
Пишете за Славия, а не за Локомотив. Не сте запозната и пишете неверни неща.
Мерси за вниманието
На Ралица всичко може да бъде простено... 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Gunners
- Контакти:
http://euro2012.gong.bg/article/id/281621/
Това нещо не го разбирам, ако може някой да ми го обясни или наистина е грешка ?
86-годишният бивш нападател на националните отбори на Аржентина, Колумбия и Испания смята, че това трудно може да се случи, тъй като Икер е вратар. ??
Това нещо не го разбирам, ако може някой да ми го обясни или наистина е грешка ?
86-годишният бивш нападател на националните отбори на Аржентина, Колумбия и Испания смята, че това трудно може да се случи, тъй като Икер е вратар. ??

Няма грешка, играл е и за трите национални отбори.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”