GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот kartago » 10 юни 2012 06:04

stenly написа:
Foreigner написа:Някой няма ли да се сети да премести часовника напред, отдавна преминахме в лятно часово време! (за форума се отнася)

Намери в настройките на своя профил начин да си регулираш часовата разлика. Например, при мен всичко е наред и показва точното време!
Колкото до останалите ти претенции, не забравай, че частните медии се издържат от реклама! Приятно гледане/слушане/четене на мачовете от Евро 2012!

Извинявам се на колегата, че ще добавя, за часовника повече от ясно е, лични настройки, прощаваме, но обясняваме! Но, за другото! Сети си, че си на "гости" в "чужда къща" и се съобразявай с правилата на домакините! (както го правим всички ние тука!) Всички сме гости на "Гонг", ако искаме да продължаваме да сме тука, ще се съобразяваме с техните правила! Точка!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 юни 2012 22:06

За часовника трябва да сложи тук отметка на DST: ДА и проблема му с часа ще се оправи на мига.

ucp.php?i=165

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 юни 2012 07:51

"След първия рудн – Централният нападател се завърна с пълна сила"
Досадна грешка, редакторите могат да се заглеждат по това, което пускат. Мисля, че съм писал вече по темата. Редакторите не са преписвачи и преводачи, както на много други места!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 13 юни 2012 11:41

Ще може ли да качите в аудио секцията предаването от вчера?

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 14 юни 2012 00:55

http://euro2012.gong.bg/article/id/2769 ... orite.html

Пропуснати са голмайсторите от мача Дания-Португалия. Случва се, затова и сигнализирам.

Поздрави на екипа на Гонг! ;)
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 14 юни 2012 09:31

r.h. написа:http://euro2012.gong.bg/article/id/276935/gomes-se-izravni-s-dzagoev-pri-golmajstorite.html

Пропуснати са голмайсторите от мача Дания-Португалия. Случва се, затова и сигнализирам.

Поздрави на екипа на Гонг! ;)

Да, действително е така. Поправено. Благодарим за точната корекция! :)
Модераторите не са ви враг!

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 14 юни 2012 15:21

Сега трябва да я махнете тази новина, че Мартин поема отбора, защото вече неотговаря на истината. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 14 юни 2012 18:01

Ще си позволя една критика - Слагате снимки с ужасно качество на главната страница. Не веднъж или два пъти, а постоянно. Мисля, че за медия с такъв рейтинг, това е излагация.Дори в момента, там се "мъдрят" снимки от пресконференцията на Левски, които изглеждат, сякаш са правени с евтин GSM.
Извинявам се, но това дразни.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 15 юни 2012 10:24

Nuke написа:Ще си позволя една критика - Слагате снимки с ужасно качество на главната страница. Не веднъж или два пъти, а постоянно. Мисля, че за медия с такъв рейтинг, това е излагация.Дори в момента, там се "мъдрят" снимки от пресконференцията на Левски, които изглеждат, сякаш са правени с евтин GSM.
Извинявам се, но това дразни.

Приемаме критиката ти, действително има нещо вярно. Въпросът е в това, че се стараем да бъде максимално актуални, особено в събитията, които отразяваме. Затова си позволяваме понякога да използваме такива снимки. Желанието ни е все пак читателите да добият представа как точно са изглеждали хората на тези събития и те да бъдат от конкретното събитие, а не архивни. Ще се постараем повече :)
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 юни 2012 00:42

Гонг, къде е жълтата лента за Ивет? Как може толкова бързо да я махнете, ако въобще я е имало, за да ми сложите надпис, кой е финалът на Европейското?!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”