GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот vasko1 » 10 май 2012 18:25

Понеже не видях специална тема за Ники Александров ще пиша тука - прочетох скалъпената набързо статия за финала на Лига Европа и затова как още дълго време няма да имаме възможност да приемеме мач от такова събитие. И е нормално, защото нямаме стадион, които да отговаря на подобни изисквания.
Преди 2 седмици бях на Левски - цска и чаках 25 минути има-няма, за да вляза на стадиона, а трябваше да премина само през 2 пропусквателни пункта и след мача се изнасяхме 10-15 минути, за да стигнеме до Попа. Факт, не го отричам.
Гледайки мача по телевизията 1 от репортерите на БНТ говореше с негови колеги от Румъния, които заявиха, че президента на местната футболна федерация е заявил, че някъде към 2028 година ще се кандидатират за домакин на голям футболен форум, а сигурно няма да е единна кандидатурата им. Боби Михаилов намекна същото преди месец, когато спомена, че сме спечелили някакво Европейско до 17 години, което ще се играе на стадионите в Созопол и Брестник.
Малко се поувлякох, но мисълта ми е, че когато у нас сме направили нещо хубаво не е хубаво да му се ебаваме с него. А, именно Арена Армеец. Само да спомена, че залата се построи за около 2 години с цена около 100 млн лева, защото беше намалена от премиера , въпреки че фирмата, която я направи после изби парите заради оскъпяване на друг приект по които работеше. Казвам го това, защото Белград Арена я правиха 5-6 години. А въпросният стадион в Букурещ, които изглежда страхотно беше предвиден да струва 120 млн евро, но цената му стигна до 234 млн. евро. Или казано с други думи мина 450 млн лева. Как се оскъпява 1 проект с почти 100% заложеното - нямам идея.
И както пише, че Букурещ си има подобна зала като Арена Армеец 'от години" изобщо не е вярно. Разровейки се в видях, че имат зала за 6000 от 1974 година. Най-голямата им подобна, която сравнявате с Арена Армеец.
С тия пари, където хвърлиха румънците за този стадион ние щяхме да си направиме още 3-4 зали и тогава нещата щяха да изглеждат съвсем различно, но въпрос на преценка.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 май 2012 13:06

http://gong.bg/view_article.php?article_id=269957

Болтън са гости на Стоук в последния кръг, не домакини.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 12 май 2012 11:05

Не стига, че дадена тема е заключена, ами стои й като главна.
...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 май 2012 18:16

Към тези свежи хора - журналистите и редакторите на Гонг-а.
Здравейте, здравейте - казвам аз с приповдигнат тон !!! :)
какво виждам в хедлайна - Б.Б. щял да решава за това дали Радо Стойчев ще остане на поста си.
Описано е така, телеграфно, постничко, стегнато. Дето се казва, ако напишем нещичко набързо, после може и да остане повече време покрай кафе-машината. Нищо лошо, нищо.
Ама...не виждам и грам анализ на тази новина.
Нали все пак можете да осъзнаете, че това премиер /при това такъв, който е показал да решава проблеми единствено на ниво ситуации/,
да решава за треньор на отбор е един грамаден нон-сенс.

А, да, има и друго. Това, че Вашият шеф харесва Бойко /между другото чалгаджиите също много го (х)аресват. Аз също гласувах за него преди 3 год., но сега виждам посредствения стил, който налагат/ може и да Ви спира да изкажете мнение. А може и да греша и да цъфнете с такъв материал, ха дано! Не е важно какво ще реши Б.Б. за Радо, важно е че е карикатурно това Б.Б. да решава такъв въпрос.

Стенли, волейбола мисля ти беше един от ресорите. Извън телеграфния стил, с който обикновено отговаряш тук, какво ти е така да се каже - становището;),
по този проблем?

[offtopic]забавлявам се, когато след мой пост тук видя: Опа, епа, Европата, а така, кръчмичката, нема Уво, немааа ;)))[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 13 май 2012 18:21

ето един цитат от въпросния материал - той бил на Инес Павлова -
"Решението ще бъде политическо и заради многото средства, които държавата отделя за тима."

и това просто се споменава, и след това се подминава? И това се пише от журналист, и това е журналистика?
както казваше един набор от казармата в Шумен - само питам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2012 10:02

http://gong.bg/view_article.php?article_id=270581

Айде малко по-сериозно.......Първо, КПР се радват, защото се спасяват. Второ, Сисе и Насри са французи и заедно с Тайво играха в Марсилия, нормално е да са приятели и да се радват на взаимния успех ЗАЕДНО. Не почвайте от вратата за краката с уредени мачове, това не ви е "А" Група.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 14 май 2012 15:18

Интересно ми е как като се съберат в обзора на седмица kak ще коментират тази новина Томислав, Грънчаров и Ники.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 16 май 2012 01:31

това момиче Инес Павлова продължава с нелепите си статии.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=270933

Статията е изключително слаба най-вече заради констатацията -
"Както в неделя, така и сега последната дума ще има Бойко Борисов защото Държавата отделя средствата за финансирането на тима ни и за домакинството на двете квалификации и финали на Световната лига."

Някой да й каже, че новината, че Б.Б. ще се меси пряко във волейбола е неадекватност и един средно грамотен журналист следва да е наясно с това.

P.S. доста по-малкият проблем, но все пак проблем, е защо един журналист, пък бил той и спортен, пише "Държава" с главна буква ...

case
Контакти:

Мнениеот case » 17 май 2012 18:55

Pro-European написа:това момиче Инес Павлова продължава с нелепите си статии.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=270933

Статията е изключително слаба най-вече заради констатацията -
"Както в неделя, така и сега последната дума ще има Бойко Борисов защото Държавата отделя средствата за финансирането на тима ни и за домакинството на двете квалификации и финали на Световната лига."

Някой да й каже, че новината, че Б.Б. ще се меси пряко във волейбола е неадекватност и един средно грамотен журналист следва да е наясно с това.

P.S. доста по-малкият проблем, но все пак проблем, е защо един журналист, пък бил той и спортен, пише "Държава" с главна буква ...

Съвсем точно казано :) :) :)

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 17 май 2012 22:58

Стига с тази скрита рекламата.
Не знам защо спряхте да пишете как участник в еди-кои си заложни къщи бил спечелил еди колко с еди какъв си залог.
Как един път не писахте, как този същия колко пъти досега се е набутал или как някой е заложил огромна сума и я загубил.
Та сега гледам нова реклама се появи, даже не през ден, ами всеки ден - някаква апликация за някакви телефони чупи рекорди. Хайде моля, моля...
...

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”