GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Гонг - шегаджии такива!

Мнениеот ros » 20 мар 2012 18:32

Тони Велков може да си изпринти тази статия и да си я окачи в рамка :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

barri
Контакти:

Поредната излагация на гонг

Мнениеот barri » 20 мар 2012 19:57

От известно време, четейки статии в сайта на различни теми, съм направо изумен от неточностите. Тотално подменяне на факти, елементарни грешки......
Преди 9 мин. излиза статия за това как Ибрахимович щял да пропусне "домакинството" на Милан на Ювентус поради настинка...Зачетох се в нея и какво да видя...Ювентус имали преднина от 2-1 след първия мач в Торино...хммм...е добре де, а тази вечер тогава защо пак играят в Торино?!?!
Другата глупост- Ибрахимович пропуснал последния мач на Милан не заради настинка /заради която може да пропусне мача тази вечер/, а заради наказание...Абе хора, вижте в лайвскор или който и да е друг сайт, че той не само, че игра в последния мач на Милан ами и вкарва гол...Та въпросът ми е: до кога ще го карате така и няма ли редактори в този сайт, които да гледат какви "творения" излизат???

http://gong.bg/view_article.php?article_id=260317

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Re: Поредната излагация на гонг

Мнениеот castiel » 21 мар 2012 00:35

За съжаление е така , в последно време сайта стигна някъв върх и се отпуснаха !! Някой раздели като Формула 1 са тотално за**ани , други като лайвскорето , като мине 10-11 и заспиват , и чак на сутринта има промени в резултатите.И ще е хубаво най-накрая в класиранета на първенствата да се вкара някаква статистика , голмайстори , асистенции , а не само последен мач , следващ мач и класиране.Трябва някой да им каже , че в интернет има доста спортни сайтове и при липса на нещо хората прибягват до друг ! Силно се надявам да се поправят , защото гонг ми е любимия сайт !!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Gong.bg - какво ви става?!

Мнениеот crap » 22 мар 2012 08:54

Отварям любимият си спортен сайт и гледам следната "новина":

"ТВ героят Ивайло Стоянов опропасти опитите на Берое и Литекс да се победят"
Берое и Литекс завършиха наравно 1:1 в двубой, който можеше да стане истинско дерби. За това обаче се погрижи съдията Ивайло Стоянов, който вместо да остави двата отбора да играят хубав футбол, какъвто показаха, че могат в отделни моменти, се превърна в главно действащо лице на терена, като вдигаше безумни картони през целия мач, изгони трима и заплаши още много от футболистите и на двата състава.

... и тук спрях да чета!

Моето уважение към хората в Дарик и Гонг, но според мен нямате право да публикувате подобни "статии" (това не е никаква статия, а по-скоро упражнение на кандидат студент), още повече, че вие претендирате за водеща спортна медия!

Съдията направи не лош мач, и да имаше грешки, но те не бяха без огромната помощ и на двата отбора, които направиха всичко по силите си за да нажежат обстановката. Мача беше доста груб, изпълнен с изключително много спорни положения, и не на последно място, много симулации. Въпреки това, съдията се справи - а това не е само мое мнение.

Ако наистина искате да бъдете водеща спортна медия в България, по-добре се стегнете малко, защото напоследък много започнахте да се дъните (справка "новината" с Ибра, който имал настинка, а в същото време вкарал гол, както и тенденцията да критикувате с махленски речник, като цяло). Аз разбирам, че българина иска "сензации", както и, че на този етап нямате реална конкуренция в интернет пространството (поне от към български медии), но това не ви оправдава по никакъв начин...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Gong.bg - какво ви става?!

Мнениеот Theos » 22 мар 2012 09:10

Мисля ,че ако не беше съдията Литекс нямаше да може да вземе точка, изгони Ливераменто за нищо, а не посмя да изгони Попов, изобщо нямаше равен аршин в отсъжданията си. За мен той ощети Берое.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 09:12

Колега, Литкс симулираха, като за световно! Такива отбори имат амбиции за шампионска титла! Съдията не може да види всичко! Прав си, че ощети Берое, но според мен не го е направил умишлено, както и не мисля, че това повлия на резултата.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 мар 2012 09:21

crap написа:Колега, Литкс симулираха, като за световно! Такива отбори имат амбиции за шампионска титла! Съдията не може да види всичко! Прав си, че ощети Берое, но според мен не го е направил умишлено, както и не мисля, че това повлия на резултата.

Аз не мога да кажа дали е умишлено, но ако трябва да свири това което вижда, или са 2 жълти или са 2 червени картона за Ливераменто и Попов. В случая при 1:0 за Берое си идва като помощ за Литекс.
И още нещо ми прави впечатление, българските футболисти са започнали много грозно да симулират в стил Серхио Бускетс.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 09:26

Дори и да си прав, за което аз не мога да бъда сигурен, понеже на терена винаги е различно (имам предвид, че съдията действително не може да види всичко), това пак не оправдава похвата на автора на тази статия.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 22 мар 2012 09:29

Предполагам тази статия е писана от кореспондента в Стара Загора, все пак е ясно какви са му клубните пристрастия, нито ще е първата нито последната подобна статия.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 мар 2012 09:31

За жалост е така - няма да е последната. Напоследък това се цени в редакциите. Примери бол.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”