Предложения за форума на Гонг

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Предложения за форума на Гонг

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 18:37

Имам предложение да бъдат премахнати подфорумите на двата пловдивски отбора.Единият поначало няма място, защото отборът е в Б група.А като цяло феновете и на двата са определено изтрещели, защото започнаха да си пускат тъпите теми навсякъде из форума.След като смятат, че разделът "Форуми Гонг" е подходящ за изключително тъпите им заяждания, то техните подфоруми са излишни!

Да пускаш заядлива тема в неутрален подфорум, защото само глобални модератори имат права там, е признак на сериозно умствено отклонение.

gong/viewtopic.php?f=&t=96297

gong/viewtopic.php?f=&t=96285
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

До модераторите

Мнениеот Nask0 » 06 яну 2012 16:53

Ще помоля модераторът, който ми е събрал темите от снощи в една (http://forum.gong.bg/bayern/viewtopic.php?f=20&t=96833) или да ги раздели отново.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 яну 2012 02:02

Продължавам да настоявам, модераторът, който е променил пост или тема, също да бъде изписван в редакцията.Софтуерът на форума го разрешава това и ...след като ни се говори, че "няма начин да се инплантират нови тиквони" нека ни обяснят и как е бутната опцията модераторската намеса да не се отразява.Стенли, това не става от въздуха или от обикновен админ, който има права само да раздава модераторски чинове.
Ах да, сетих се.. просто при редакцията модът трябва да чекне една опция, която е неудобна май.Колко по-лесно е да се променят заглавия на теми, съдържания на постове.. просто от нищото!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 09 яну 2012 02:17

Кашчей написа:Продължавам да настоявам, модераторът, който е променил пост или тема, също да бъде изписван в редакцията.Софтуерът на форума го разрешава това и ...след като ни се говори, че "няма начин да се инплантират нови тиквони" нека ни обяснят и как е бутната опцията модераторската намеса да не се отразява.Стенли, това не става от въздуха или от обикновен админ, който има права само да раздава модераторски чинове.
Ах да, сетих се.. просто при редакцията модът трябва да чекне една опция, която е неудобна май.Колко по-лесно е да се променят заглавия на теми, съдържания на постове.. просто от нищото!

Добре де, днес аз основно се занимавах с това! Аз местих теми, където им е мястото! Ето пиша го отворено пред всички, всички ще го прочетат, какъв ти е проблема, Дидо не разбрах?! Ето, появявам се, не съм "дух", "призрак", "измислен герой", нормален глобален модератор съм! ( апропо, имаш ми скайпа и винаги можеш да ми пишеш, ама тука нали всички ще те видят?!) Стенли не го закачай, защото ще си намериш още един нов враг! Като имаш проблеми имаш сума ти опции, но щом си решил така, така да бъде! Ставаш смешен!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2012 17:48

kartago написа:
Кашчей написа:Продължавам да настоявам, модераторът, който е променил пост или тема, също да бъде изписван в редакцията.Софтуерът на форума го разрешава това и ...след като ни се говори, че "няма начин да се инплантират нови тиквони" нека ни обяснят и как е бутната опцията модераторската намеса да не се отразява.Стенли, това не става от въздуха или от обикновен админ, който има права само да раздава модераторски чинове.

Добре де, днес аз основно се занимавах с това! Аз местих теми, където им е мястото! Ето пиша го отворено пред всички, всички ще го прочетат, какъв ти е проблема, Дидо не разбрах?! Ето, появявам се, не съм "дух", "призрак", "измислен герой", нормален глобален модератор съм! ( апропо, имаш ми скайпа и винаги можеш да ми пишеш, ама тука нали всички ще те видят?!) Стенли не го закачай, защото ще си намериш още един нов враг! Като имаш проблеми имаш сума ти опции, но щом си решил така, така да бъде! Ставаш смешен!

Първо-не съм Дидо, а дори и да съм, тук си имам ник ;)
Второ-темата е "Предложения за форума на ГОНГ" и аз правя предложение за форума на ГОНГ, което смятам, че е напълно в реда на нещата.
Трето-Обръщам се към Стенли, защото тя е единствената с някакви (говори се за непълни) админски права в този форум и е в нейната компетенция да направи така, че всяка модераторска редакция да се отразява така, както се отразява редакцията на постове от страна на потребителите.Смятам, че това е почтено към модерираният пост от страна на модериралият го.В този софтуер на форум (доколкото си спомням) има опция, която и самият модериращ може да чекне и да се появи никът му.Поне там, където съм бил модератор съм се стремял да не пропускам да покажа, че аз съм го модерирал и, ако има някакви претенции, да се обръща към мен съответният потребител.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 яну 2012 20:30

Кашчей написа:Второ-темата е "Предложения за форума на ГОНГ" и аз правя предложение за форума на ГОНГ, което смятам, че е напълно в реда на нещата.
Трето-Обръщам се към Стенли, защото тя е единствената с някакви (говори се за непълни) админски права в този форум и е в нейната компетенция да направи така, че всяка модераторска редакция да се отразява така, както се отразява редакцията на постове от страна на потребителите.Смятам, че това е почтено към модерираният пост от страна на модериралият го.В този софтуер на форум (доколкото си спомням) има опция, която и самият модериращ може да чекне и да се появи никът му.Поне там, където съм бил модератор съм се стремял да не пропускам да покажа, че аз съм го модерирал и, ако има някакви претенции, да се обръща към мен съответният потребител.

Предполагам, че stenly ти ще оцени предложението ти. Предполагам също така, че ако темата има продължение, то това ще се забележи от потребителите. Това изчерпва коментарите по темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Re: До модераторите

Мнениеот Casper » 10 яну 2012 00:22

Nask0 написа:Ще помоля модераторът, който ми е събрал темите от снощи в една (http://forum.gong.bg/bayern/viewtopic.php?f=20&t=96833) или да ги раздели отново.

Ако ми обясниш, какво точно ще се пише в тема за всеки футболист поотделно, може и да ти кажа защо съм ги събрал. В същност, аз виждам само едни визитки и никаква насока за тема -виж Т5 от правилата. Много ми е интересно, след мач дали би коментирал играта на всеки един играч в собствената му тема?
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 10 яну 2012 18:31

Casper написа:
Nask0 написа:Ще помоля модераторът, който ми е събрал темите от снощи в една (http://forum.gong.bg/bayern/viewtopic.php?f=20&t=96833) или да ги раздели отново.

Ако ми обясниш, какво точно ще се пише в тема за всеки футболист поотделно, може и да ти кажа защо съм ги събрал. В същност, аз виждам само едни визитки и никаква насока за тема -виж Т5 от правилата. Много ми е интересно, след мач дали би коментирал играта на всеки един играч в собствената му тема?

Ако направи нещо по-значително, бих. Например ако даден играч вкара красив гол или няколко гола в един мач. Също така жълти, червени картони и т.н. Темите за Швайщайгер и Лам съм ги сложил защото това са капитаните на отбора.В тях ще се пише бъди сигурен. Щях да добавя още само Гомес, Кроос и Мюлер. Нямаше да правя тема за защитниците и вратаря. Сега ще се радвам да ми обясниш защо си ги събрал и съответно да ми кажеш дали ще бъдат разделени.
Изображение

Rakia power
Контакти:

Мнениеот Rakia power » 10 яну 2012 19:42

Аз имам предложение за нови емотиконки.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 10 яну 2012 20:30

Nask0 написа:
Casper написа:

Ако направи нещо по-значително, бих. Например ако даден играч вкара красив гол или няколко гола в един мач. Също така жълти, червени картони и т.н. Темите за Швайщайгер и Лам съм ги сложил защото това са капитаните на отбора.В тях ще се пише бъди сигурен. Щях да добавя още само Гомес, Кроос и Мюлер. Нямаше да правя тема за защитниците и вратаря. Сега ще се радвам да ми обясниш защо си ги събрал и съответно да ми кажеш дали ще бъдат разделени.

Защото според правилата на форума това не са теми! - Виж Т.5 !!!! Няма насока, няма мнение, копи-пейст само на едни визитки, които с нищо не подсказват за какво ще се пише. Това което си ми дал като обяснение за писане, спокойно може да се впише в тема за съответен мач. Или мислиш, че някой ще пише как се е развил мача в една тема и само заради даден евентуално жълт картон ще отиде точно в темата за футболиста да го опише. Ако желаеш да направиш смислени теми за някой , може да се постараеш малко повече. Тези няма смисъл да се разделят.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”